J. Bušek 30. (p.)
J. Hubáček 35.
T. Staněk 44.
J. Bušek 53.
J. Bušek 84. (p.)
5:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 15:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí se výhrou nad Cehnicemi odpoutalo z předposledního místa


Branky


30. J. Bušek (p.) , 35. J. Hubáček , 44. T. Staněk , 53. J. Bušek , 84. J. Bušek (p.) - 2. P. Krejsa , 53. J. Mára , 58. P. Krejsa
23

Vlachovo Březí zvládlo doma důležitý zápas a odpoutalo se z předposledního místa v tabulce, a tedy je nyní i mimo ohrožení sestupu díky lepšímu skóre i díky střelci hattricku Josefu Buškovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krejsa poslal hosty brzy do vedení, domácí však stihli výsledek otočit

Trenér Cehnic trošku zamíchal se sestavou, na hrot se k sobě postavili Krejsa s Hovorkou. Začátek zápasu Cehnicím vyšel. Hned ve 3. minutě si do vlastní branky srazil centr po souboji s Krejsou domácí obránce a Cehnice vedly 1:0. Hra se hostům celkem dařila a domácí s akcemi hostů měli problémy. Jenomže hned za pár dalších minut se zranil Vaněk a Cehnice tak musely celou sestavu opět předělat.

Od té doby hosté opět vypadli z tempa a nedokázali čelit jednoduchému fotbalu domácích. Ve 30. minutě po nevinném autu Cehnice faulovaly ve vápně a domácí proměnili penaltu Josefem Buškem. Hned z protiútoku Cehničtí zahrávali dlouhý aut, Hovorka vyhrál svůj souboj a míč se odrazil ke Krejsovi, který ale z 5 metrů mířil těsně vedle. To Cehnice asi stálo body, protože hned za dalších 5 minut po rohu dostaly druhý gól a těsně před půlí po nedůrazu v obraně a střele k tyči to bylo 3:1 pro domácí.

Bušek dokonal hattrick

Druhou půli hosté začali s drobnými změnami v rozestavení, a především Mára ve středu hřiště plnil svou roli rozehrávače výborně. Dařilo se jim hrát po zemi a domácí opět nevěděli, jak je hlídat. Jenomže opět z ojedinělého brejku a centru domácí zvýšili na 4:1 opět Josefem Buškem a vypadalo to, že je po zápase. Ale hned za minutu zastavil střelu Ondry Martínka rukou domácí hráč a Mára z penalty vyrovnal.

Cehnice dostaly novou chuť, dařila se jim kombinace, Ondra Martínek s Krejsou v útoku se dostávali na dostřel. V 58. minutě pak po dlouhém nákopu Marka Martínka domácí brankář míč neudržel a Krejsa do okryté branky snížil na 3:4. Hosté se snažili o vyrovnání, ale slibně se rozvíjející šance nedokázali dotáhnout do konce.

Největší příležitost pak měl Krejsa, kdy po centru ze strany hlavou trefil břevno. To byla šance na zvrat, ale nepovedlo se. Cehnický zmar v tomto utkání dokonala nepřehledná situace v 84. minutě, kdy domácí opět kopali penaltu a opět se domácí střelec nemýlil, a tak Josef Bušek dokonal hattrick. Dal tak výsledku konečnou podobu 5:3.

 

Z týmu Cehnic: K zápasu ve Vlachovo Březí jsme mohli jet uvolněně, na rozdíl od domácích, kteří měli a stále mají nůž na krku a jsou ohroženi sestupem. Propadli jsme se na 8. místo. Čekají nás poslední 3 zápasy a doufáme, že se nám proti 3 těžkým soupeřům (Lhenice, Lažiště, Netolice) podaří sezónu dohrát se ctí.

Zdroj: Sokol Cehnice



Sestavy


FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - A. Kravčenko [-] , R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , F. Daniel [-] , J. Bušek [-] , J. Hubáček [-] , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] (89. J. Kouba [-] ) , T. Staněk [-] (87. V. Holík [-] ) , J. Bízek [-]

Sokol Cehnice
J. Novák [-] - O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , P. Pletka [-] , P. Hovorka [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] (9. J. Čech [-] ) , J. Prokeš [-] (53. P. Řehoř [-] ) , J. Bízek [-]

ŽK: 38. M. Hojdekr , 85. Š. Kužvart - 41. R. Frčka , 60. M. Martínek , 76. P. Řehoř .
Hráči zápasu: J. Bušek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - KOVAŘÍK Zdeněk, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Josef Král
Tip experta: výhra hostů

Cehnice jsou velice nepříjemný soupeř a nedarují domácím ani bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů