Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 15:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně pohodlně odvezla z Březí všechny body


Branky


24

Posledním zápasem kola uzavírali 21. kolo domácí Vlachovo Březí proti hostům ze Čkyně. Břežští sbírají body zejména doma, s 15 body hrají o záchranu, naopak Čkyně má příjemnější starosti, bojuje se Lhenicemi o třetí místo a snaží se dostihnout druhé Sousedovice. V zápase bral body papírový favorit a v klidu zvítězil v poměru 1:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly ve 45. minutě

Do utkání lépe nastoupil favorit, v 8.minutě odkopával od branky míč domácí brankář, ale pouze na kopačku hostujícímu Klosemu, který měl dost prostoru pro manévry, viděl že je brankář na vápně a ze 40 metrů napřáhl a trefil se z takovéto dálky výstavním víkem - 0:1. Domácí tým z toho moc opařený nebyl a o dvě minuty později mohl vyrovnat, s těžkou střelou ve vápně si však hostující Kainc poradil velice dobře. Podobná situace se opakovala ve 14. minutě, Kainc byl ale opět připraven. Výkop domácího gólmana zachytil v 19. minutě ve středu hřiště hostující Schwamberger, prošel s míčem až do vápna, kde se chystal naservírovat míč před prázdnou branku Klosemu, domácí obrana ale dokázala jeho přihrávku odvrátit na rohový kop. Ve 30. minutě měl obrovskou šanci Vojta, střílel z vápna, ale domácí brankář výborně vytěsnil jeho pokus k tyči na rohový kop. V poslední minutě prvního dějství se domácí dočkali vyrovnání, centr který trošku podcenil brankář Kainc byl více nebezpečný než se zdálo, k odraženému míči se dostal Kravčenko a před prázdnou brankou měl jednoduchou práci - 1:1. Hosté ze Čkyně si to ale nenechali líbit a za nerozhodného stavu se jim do kabin nechtělo, ihned po rozehrání se dostal na míč Schwamberger, který krásně uvolnil Vojtu, ten postupoval sám na brankáře a chladnokrevně uklidil míč do branky - 1:2. Čkyňští si tedy vedení vzali ihned zpět a šlo se na poločasovou poradu.

Chalupa a střídající Miklas potvrdili výhru hostů

Ve druhé půl bylo vidět na hostech že nechtějí nic podcenit a hráli od začátku lépe, do dobré šance se dostali v 51. minutě, když Král pěkným centrem našel ve vápně Kloseho, ten ovšem v pádu nezakončil přesně. O deset minut později zahrávali domácí rohový kop, k míči se dostal po špatném rohu hostující Pinke a Čkyně trestala, od stopera hostí si míč převzal Schwamberger, který společně s Chalupou postupoval v poměru dva na jednoho, výsledek toho to brejku byl takový, že druhý jmenovaný uklízí míč za záda bezmocného brankáře domácích - 1:3. Běžela poslední desetiminutovka utkání a z poloviny hřiště vyslal střídající Miklas na zteč Chalupu, který postupoval úplně sám, první jmenovaný už však nabíhal z druhé strany a opět se konal gól do prázdně branky - 1:4.  V poslední minutě odmítli hosté zasadit domácím nepopulárního bůra, ve druhé půli výborně hrající Chalupa se krásně uvolnil přes dva beky a naservíroval míč na vápno novopečenému dědovi Janu Dědovi, jeho střelu však zastavila levá tyč. Hosté si tak pohodlně dokráčeli pro další body do tabulky a boj o třetí místo graduje, Čkyně i Lhenice mají shodně 44 bodů a za týden je čeká vzájemný zápas na půdě Čkyně, konkrétně v sobotu od 16:00. Březí se pokusí o zázrak v Sousedovicích, které zatím marně nahání první Lažiště. 

 

Autor: Patrik Krull



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Konečně! Ve Březí jsme vyhráli po pěti letech! Dneska zaslouženě, disciplinovaným a týmovým výkonem. Mohlo to skončit i větším rozdílem, domácí hrozili jen na začátku utkání a ve druhé půli už šlo jen o to, jakým rozdílem vyhrajeme. Pochválit musím celý tým, ale vyzdvihnu Adama Kloseho, který nastupuje na beku, ale dnes se zhostil role forvarda na výbornou a výkon korunoval životním gólem skoro z půlky hřiště, druhou půli odehrál výborně Chalupa. Za týden chceme oplatit podzimní porážku Lhenicím, které jsou na skóre před námi a vrátit se na třetí místo v tabulce.



Sestavy


FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - A. Kravčenko [-] , R. Kalčík [-] (35. M. Kukla [-] ) , M. Hojdekr [-] , F. Daniel [-] (35. O. Novák [-] ) , V. Holík [-] , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] , P. Dejmek [-] , J. Bízek [-] , J. Bízek [-]

SK Čkyně
J. Kainc [-] - Š. Friedl [-] , J. Vondrášek [-] , I. Pinke [-] , M. Chalupa [-] - M. Kuta [-] (68. L. Toman [-] ) , J. Děd [-] , J. Král [-] , R. Vojta [-] - D. Schwamberger [-] , A. Klose [-] (76. M. Miklas [-] )

ŽK: 75. I. Pinke .
Hráči zápasu: A. Klose , M. Chalupa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LEIŠ Filip - ŠKUTHAN Jaroslav, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Domácí se v sousedském derby vytáhnou, ale na body nedosáhnou.

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Jiří Raba
Tip experta: výhra hostů

Hosté budou chtít napravit domácí výsledek z minulého zápasu. Tipuji jejich výhru a to větším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů