3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 10:15

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdíkov dělilo dvanáct minut od prvního vítězství v soutěži, proti byli Chelčičtí


Branky


23

Za nedělního dopoledne proběhlo utkání spodních mužstev tabulky. Chelčice potřebují sbírat body, zato Zdíkov stále čeká na svoji první výhru a tentokrát jí byl velmi blízko. Ještě dvanáct minut před koncem hosté vedli, jenže proti byli Jan Turek a Tomáš Kouba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdíkov byl ve vedení

Domácí se na své hřiště vraceli po debaklu v Netolicích, který utržili v minulém kole, kdy inkasovali šest gólů a prohráli 6:1.

Do sestavy se do důležitého utkání proti Zdíkovu vrátil kapitán Turek a středopolař Chalupský. Oba však museli přihlížet rychlému vedení posledního celku tabulky, který otevřel skóre již ve třetí minutě utkání. Dlouhý míč za obranu zpracoval Vačkář a přeloboval vyběhnutého Nováka – 0:1.

Zdíkov byl i nadále lepším mužstvem. Zarputilost a odhodlání, které hosté měli způsobovala domácí obraně velké problémy. Chelčice se jen marně dostávaly do útoku. Velký problém byl opět v kombinaci. Hra, které dříve Chelčice zdobila vázne, a to nahrává soupeřům.

První velkou příležitost na vyrovnání měl kanonýr Šácha, ale Koubův centr nedovedl hlavou usměrnit do sítě a vysoko přestřelil. A tak když Chelčice nevyrovnaly přišel trest. Do centrovaného míče se na druhé straně hlavou opřel Martan, kterému domácí gólman vyrazil střelu na tyč, ale štěstí se přiklonilo ke zdíkovskému útočníkovi, který dostal příležitost míč dorazit do prázdné branky – 0:2.

Domácím vlil naději do žil Trobl, který ve 44. minutě vsítil kontaktní gól. Chalupský našel na velkém vápně chelčického záložníka a ten se technickou střelou k tyči nemýlil – 1:2.

Turek s Koubou rozhodli o tom, že Zdíkov opět nevyhraje

Do druhé poločasu vstoupili domácí odhodlaně něco s výsledkem utkání udělat, ale z tlaku gól nevytěžili. Naopak své vedení mohl navýšit Zdíkov. Chelčická obrana si nepohlídla roh na přední tyč, ale hosté ke své smůle jen o pár centimetrů minuli.

Chelčice mohly několikrát srovnat stav utkání, ale v zakončení jim chyběl klid. Největší příležitost měl Šácha, který dostal přihrávku od Turka před prázdnou bránu, ale domácí kanonýr ve velké šanci nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče.

A tak musel udeřit sám Turek, který využil skvělého centru od Kouby a hlavou srovnal stav utkání – 2:2.

Zápas byl poté otevřený na obě strany a obě mužstva mohla překlopit vítězství na svou stranu. Nakonec byli šťastnější domácí. Machnyk rychle rozehrál přímý volný kop a milimetrovým pasem vybídl ke skórování Koubu, ten přeloboval gólmana a dal zápasu konečnou tečku – 3:2.

V dalším kole čeká Chelčice důležitý souboj proti Vacovu, který je přímý konkurent v souboji o setrvání v soutěži.

 

Zdroj: FK Chelčice



Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] - R. Kapusta [-] , J. Turek [-] , M. Šácha [-] , J. Křenek [-] , M. Kiš [-] (89. M. Lang [-] ) , T. Kouba [-] , V. Tesař [-] (31. M. Lang [-] ) , J. Chalupský [-] , M. Machnyk [-] , V. Trobl [-] (82. P. Štěch [-] )

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - K. Nový [-] (55. Z. Holzknecht [-] ) , D. Demeter [-] (80. J. Zeman [-] ) , P. Holzknecht [-] , Š. Kurej [-] - J. Pešek [-] , R. Kurej [-] (67. S. Schvarz [-] ) , M. Vondráček [-] - - O. Kroupa [-] , M. Martan [-] , V. Vačkář [-]

ŽK: 55. V. Tesař , 88. M. Šácha - 38. V. Vačkář , 58. J. Pešek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - NOVOTNÝ Ctibor, FICKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zápas spodku tabulky přinese tři body domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Chelčice se chtějí určitě zachránit a doma musí vyhrát.

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích