0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně nedokázala zdolat doma Cehnice, ty si připisují pátou jarní remízu


Branky


23

V zápase, kde nastoupí hráči Cehnice se dá očekávat, že zápas skončí remízou a je jedno, jestli nastoupí proti favoritovi nebo outsiderovi. Cehnice si na jaře připisují jednu remízu za druhou. Tohle byla již pátá remíza ze šesti zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čkyně se nedokázala prosadit

Vše začalo již v první minutě po hostující rozehrávce, kdy se k míči dostal Vaněk, vysunul Pletku, ale ten byl faulován. K trestnému kopu se postavil Hovorka a trefil spojnici. To Cehnice nabudilo do dalších akcí. Cehnice hrály po zemi, Vaněk výborně držel balon zády k brance, ostatní ho dokázali včas doplnit a domácí si s hostujícími útoky nevěděli rady. Do velké šance se v 7. minutě dostal Krejsa, kdy se opřel do míče z hranice vápna, ale domácí brankář dokázal zakročit.

Další slušnou šanci Cehnice měly po spolupráci Krejsy s Pletkou, kdy Petr Pletka pálil levou nohou z voleje, ale pouze do připraveného brankáře domácích. Celou řadu dalších akcí táhl po straně Turek, ale hosté se nedokázali dostat do žádné větší šance. Přesto obraz hry byl prvních 20 minut jasně v režii hostů.

Po půl hodině zápasu se do hry pustili také domácí a dostali se hned do vyložené šance, kdy Kuneš šel z boku sám na Nováka, ten ale opět podržel svůj tým a nedopustil, aby dostal branku. Čkyně začala více tlačit, dostala se k několika rohovým kopům, ale cehnická obrana v čele s Hovorkou si se všemi poradila.

Poločas byl tedy pro Cehnice povzbuzením

Pět žlutých karet pro cehnické hráče

I druhou půlku Cehnice začaly aktivně. Ale už se tolik nedostávaly do zakončení, nebyl tam už takový tlak na domácí obránce a žádný z centrů nenašel pro hosty správného adresáta.

V tu chvíli vycítila svou šanci Čkyně a začala více riskovat, hrát na 3 obránce a více se tlačila do hostující branky. Několikrát musel zasahovat Novák, obránci se měli co ohánět, aby z různých závarů nedošlo k nejhoršímu. V posledních pěti minutách pak Čkyně opravdu zatlačila hosty na jejich vápno, ale cehnická obrana vše uskákala a zodpovědně ubránila.

 

Zdroj: Sokol Cehnice

 

Z týmu Cehnic: V sobotu jsme vyjeli na půdu třetí Čkyně, která doma body neztrácí. Domácí bilance našeho soupeře byla 7-0-2, tedy 7 výher a pouze 2 porážky. Naše venkovní bilance 3-1-5 nám nedávala moc šancí na úspěch, ale konečně jsme chtěli i sami sobě dokázat, že i venku umíme hrát fotbal a uhrát body, a to nejenom proti slabým soupeřům.

Trenér zamíchal sestavou, do útoku poslal Vaňka a Krejsu stáhl do zálohy. Tento tah se ukázal jako velice prospěšný, a dokud jsme měli sílu, domácí jsme přehrávali a hráli opravdu hezký fotbal

Vezeme si tak ze Čkyně hezký bod, který jsme si za předvedenou hru rozhodně zasloužili. Udrželi jsme tak i nadále naši jarní neporazitelnost. Nyní nás čeká zápas proti aktuálně druhému celku soutěže – Sousedovicím, kdy určitě budeme chtít naše jarní tažení dále protáhnout.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Po výhře v Sousedovicích jsme chtěli doma proti nebezpečnému soupeři výhru potvrdit. Hosté na nás vlétli a hned v první minutě nastřelil z přímáku Hovorka břevno, v následujících dvacetiminutovce chytil náš brankář další dvě tutovky. Poté jsme se oklepali a už to bylo jen na jednu branku, opět jsme doplatili na neproměňovaní šancí a tak je dělba bodů spravedlivá.




Sestavy


SK Čkyně
J. Kainc [-] - Š. Friedl [-] (84. M. Turek [-] ) , J. Vondrášek [-] , M. Chalupa [-] , A. Klose [-] - L. Toman [-] (67. M. Kuta [-] ) , J. Děd [-] , J. Král [-] , R. Vojta [-] - M. Kuneš [-] , D. Schwamberger [-] (82. I. Pinke [-] )

Sokol Cehnice
J. Novák [-] - V. Turek [-] , M. Martínek [-] , P. Pletka [-] (56. M. Řehoř [-] ) , P. Hovorka [-] , R. Frčka [-] , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] , J. Prokeš [-] (60. P. Řehoř [-] ) , J. Bízek [-] (77. L. Bednařík [-] ) , L. Čech [-]

ŽK: 28. V. Vaněk , 48. P. Pletka , 81. R. Frčka , 83. P. Krejsa , 87. L. Bednařík , 89. M. Řehoř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Syrovátka Jan - ZABILKA Luboš, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou u Volyňky silný tým a nenechají nic náhodě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Čkyně doma vyhraje a výsledek by mohl být 3:1.

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích