0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 13:30

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice si připsaly již čtvrtou jarní remízu


Branky


28

Atraktivní zápas mezi Cehnicemi a Strunkovicemi skončil bezbrankovou remízou, pro Cehnice to je již čtvrtá jarní remíza a dokonce čtvrtá i celkově, stejně jako pro Strunkovice. V zápase padlo deset žlutých karet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Hned v 6. minutě zahrával Vaněk trestný kop, našel hlavu volného Krejsy, který ale z blízka branku netrefil. Další velkou šanci domácí měli z trestného kopu Hovorky ve 25. minutě, kdy po faulu na Milana Řehoře zahrával Petr trestný kop z hranice vápna a pořádně protáhl hostujícího brankáře. Z následného rohu našel na zadní tyči Vaněk opět Hovorku, ale jeho hlavička nebyla důrazná ani přesná. První poločas jednoznačně na šance patřil Cehnicím. Domácí nechávali Strunkovice hrát, ale do velkých šancí je nepouštěli. Domácí obrana pracovala zodpovědně a hlídala si hostující nebezpečné útočníky.

V 37. minutě Cehnice měly asi největší šanci zápasu, kdy po skvělém napadání Vaňka a Řehoře hostující brankář odkopl míč pouze ke Krejsovi, který se zbavil kličkou nejprve jednoho obránce, pak na hranici vápna druhého a postupoval sám na brankáře. Jeho slabá střela však žádné velké starosti hostům nenadělala. Do zajímavé šance se ještě po dalším rohu dostal ve 44. minutě opět Hovorka, ale hlavou těsně přestřelil. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Ve druhém poločase se hodně žlutilo, padlo osm žlutých karet

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako ten první. Tvrdý a důrazný zápas nabíral na obrátkách. Ale šancí ubývalo. Ani Cehnice, ani Strunkovice se do žádných velkých závarů nedostávaly. Byl to spíš boj o střed hřiště. Jedinou vážnější příležitost měl ve druhé půli domácí Krejsa, kdy nastřelil ve vápně ruku hostujícího obránce, ale podle rozhodčího to na penaltu nebylo. Hosté byli sice dále aktivní, ale šance si nevytvářeli.

Zdroj: Sokol Cehnice

 

Z týmu domácích Cehnic: V sobotu k nám přijel velice ambiciózní celek Strunkovic, který už v létě posílila celá řada hráčů z Volyně. Na podzim jsme ve Strunkovicích utrpěli debakl, takže jsme jim měli co vracet. Strunkovice se pohybovaly na 5. místě, tedy o 3 body před námi. Už to samo o sobě slibovalo atraktivní podívanou. Zápas skončil, pro nás již tradičně, remízou. Škoda, že jsme v první půli nevyužili některé slibné šance. Za druhý poločas už jsme si výhru nezasloužili.



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus, asistent trenéra: V sobotu jsme jeli do Cehnic, které po postupu do I.B třídy posílily o řadu hráčů z venku. Byli jsme téměř kompletní a se sedmi odchovanci v sestavě jsme tam jeli hrát fotbal. Každé mužstvo má jiné ambice. Soupeř hrál hodně do těla, šancí bylo málo. Některé zákroky byly za hranicí pravidel, ale musím uznat, že nás nepustili skoro k ničemu. Bod pro oba asi spravedlivej.



Sestavy


Sokol Cehnice
J. Novák [-] - M. Řehoř [-] (51. O. Sadlak [-] ) , P. Pletka [-] , P. Hovorka [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] (76. O. Sadlak [-] ) , J. Prokeš [-] , J. Čech [-] (65. P. Řehoř [-] ) , L. Čech [-]

TJ Blaník Strunkovice
T. Řezníček [-] - V. Páník [-] , I. Šimčík [-] (75. S. Pravda [-] ) , L. Klein [-] , P. Beneš [-] , J. Němeček st. [-] , J. Němeček ml. [-] , J. Kureš [-] , R. Žurek [-] , M. Dvořák [-] , J. Brych [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - KOLLMANN Jaroslav, ROTHSCHEDL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Tomáš Tůma
Tip experta: výhra hostů

Cehnice umí potrápit každého, ale myslím si, že Strunkovice zůstanou na vítězné vlně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích