M. Šíp 36.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 15:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice rozhodly v prvních deseti minutách


Branky


22

Cehnice to na Stachách neměly jednoduché, avšak domácí zaspali první desetiminutovku a ta rozhodla o celém zápase. Stachy stihly jen snížit Šípem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelec Šíp stihl jen snížit

První branka padla již v 7. minutě, kdy Marek Martínek zahrával dlouhý nákop na vápno domácích, Krejsa sklepl míč Hovorkovi, který skvělou ranou zpoza vápna nedal domácímu brankáři Šebánkovi šanci. Hned za 3 minuty Cehnice kopaly další standardní situaci, tentokrát roh, a Mára našel volného Pletku, který po rychlém zpracování zamířil naprosto přesně a domácí brankář se opět jenom ohlédl za touto povedenou střelou z hranice vápna.

Bylo to 2:0 a Cehnice si myslely, že mají vyhráno. Ale opak byl pravdou. Domácí se nebáli hrát, Cehnice z nepochopitelných důvodů přestaly držet míč na zemi a začaly se trápit. Obrana si nevěděla rady s rotací domácích, střední obránci Stach vyjížděli do útočných akcí skoro osamoceni a nedařilo se hostům vepředu udržet míč. Druhá část prvního poločasu patřila jednoznačně domácím a vytěžili z toho několik střel, rohů, závarů, ale výborně chytající Novák podržel hostující tým. Na jednu střelu však ve 36. minutě nedosáhl, protože byla hostujícím obráncem tečována přímo do tyče, od které se míč odrazil do druhé tyče a do brány.

To domácím vlilo další elán do žil a stále více útočili. Dařila se jim kombinace po zemi, po stranách i středem. Cehnice měly pouze náznaky brejků, které však řešily zbrkle a nedokázaly se výrazněji prosadit. Poločasová přestávka přišla tedy pro hostující celek vhod.

Cehnice obrat nedopustily

Domácí sice stále byli aktivní, ale Cehnice dokázaly alespoň občas zahrozit z brejku či standardky. V 60. minutě připravil Vaněk skvělý centr pro Krejsu, ten však v pádu netrefil balón přesně a zamířil vedle. Další šanci ke střele měl Bízek, ale domácí obránci ho stačili vytlačit mimo nebezpečné prostory. Hosté však nepouštěli domácí Stachy do velkých šancí. Sice měly spoustu rohů, standardek, ale vyložené šance to nebyly.

Navíc Cehnice stále hrozily z brejků. Milan Řehoř přinesl do hry klid, dokázal udržet několik balónů a snažil se o ohrožení domácí branky. V 75. minutě dokonce vstřelil gól z dorážky, po velmi povedené střele Frčky, ale rozhodčí odmával ofsajd. Domácí pak začali hrát na velké riziko, ale ani oni, ani hosté z brejků se do větších šancí nedostali. Tou poslední pak byl v 90. minutě spolupráce Bízka s Milanem Řehořem, po které jsme zahrávali přímo z hranice vápna trestný kop. Hovorka však nedokázal domácího brankáře prostřelit. Při následném odkopu domácích rozhodčí utkání ukončil.

Zdroj: Sokol Cehnice

 

Z tábora hostů: Ve čtvrtém jarním zápase se nám podařilo konečně zvítězit. V sobotním zápase jsme vyjeli na velmi dobře připravené hřiště do Stach. Bylo krásné počasí, tak jsme se všichni těšili na velice zajímavý zápas. Trenér trošku zamíchal sestavou, abychom eliminovali klíčového hráče domácích, který z pozice záložníka řídí celou hru Stach a zároveň patří k nejlepším střelcům soutěže. Hned od první minuty bylo navíc vidět, že chceme hrát fotbal po zemi. Dařila se nám kombinace a domácí nevěděli, jak nás bránit. Během úvodních 15 minut jsme měli 4 dobré šance a dali 2 góly. Odvezli jsme si důležitou výhru z horké půdy ze Stach. Byli jsme maximálně produktivní a naštěstí jsme tentokrát vedení udrželi. Tím pádem se stále držíme na lichotivém 6. místě a v příštím týdnu doma přivítáme velice ambiciózní celek ze Strunkovic, který je o 3 body před námi. Bude se určitě na co dívat.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - D. Pek [-] (75. A. Eigner [-] ) , T. Winter [-] (55. M. Rod [-] ) , M. Sýs [-] , P. Záleský [-] , V. Šíp [-] , M. Šíp [-] , V. Lukeš [-] (46. L. Hovorka [-] ) , J. Pešl [-] (86. M. Marek [-] ) , P. Foltýn [-] , J. Dvořák [-]

Sokol Cehnice
J. Novák [-] - O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , P. Pletka [-] (90. P. Řehoř [-] ) , P. Hovorka [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] (46. J. Bízek [-] ) , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] (67. M. Řehoř [-] ) , J. Čech [-] , L. Čech [-]

ŽK: 20. O. Martínek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - HNILIČKA Jaroslav, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Remíza, Stachy umí doma potrápit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích