1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 13:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně si z Cehnic odváží bod


Branky


24

Zajímavý zápas se odehrál v Cehnicích. Krejsa rozveselil domácí diváků po 23. minutách hry, ale hosté dokázali odpovědět Brabcem minutu před koncem prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na každé straně po jedné brance

Od první minuty to byly Cehnice, které se tlačily do zakončení a snažily se o kombinační fotbal. Volyně nic složitého nevymýšlela a posílala dlouhé balony na své útočníky, se kterými si ale cehnická obrana dobře poradila. Jediné, z čeho Volyně hrozila byly dlouhé auty, které se jim celkem dařily a tím dostávali domácí pod tlak.

Přesto jako první udeřily Cehnice. Josef Čech ve 23. minutě rychle vhodil aut na polovině soupeře, Krejsa na vápně zvládl souboj s domácím stoperem a pak uklidil míč z hranice vápna k tyči. To domácím dodalo elán a hráli celkem slušný fotbal. Vaněk s Pletkou uprostřed hřiště dobře kombinovali a Mára v útoku zlobil hostující obránce. Po jednom přistrčení od středních záložníků šel Mára téměř sám na bránu, ale nestihl zakončit a stopeři Volyně ho stačili zablokovat. Následně domácí měli několik průniků po straně, ale do přímého ohrožení branky se nedostali. Z jednoho brejku po přistrčení od Krejsy zakončoval z hranice vápna osamocený Kořán, ale jeho střela hostujícího brankáře nepřekvapila.

A tak začali hrát i Volyně. Měla několik závarů a rohů. Jednou dokonce po nedorozumění v cehnické obraně mohl střílet do odkryté branky z pozice za vápnem hostující záložník, ale Frčka jeho střelu zablokoval, takže domácí drželi pořád vedení. Hosté začali více a více kousat. Vypracovali si nějaké centry a další závary, kdy následoval rohový kop, po kterém domácí nebyli schopni balón přidržet, a z opakovaného centru se prosadili důrazní hráči Volyně v zakončení, konkrétně Brabec. Cehnice udělaly za sebou několik chyb, které Volyně potrestala. Pro Cehnice to byla to škoda vzhledem k průběhu poločasu.

Volyně tlak Cehnic ustála

A hned od první minuty druhého poločasu Cehnice byly aktivní. Především Krejsa se hned v prvních pěti minutách druhé půle dostal do dvou velkých příležitostí. Nejprve mu Mára posunul míč na penaltu, ale cehnickému útočníkovi se nepodařilo zakončit. Následně z centru Hovorky hlavičkoval opět Krejsa na bránu, brankář míč neudržel a domácí útočník ve skluzu nedokázal míč do branky protlačit.

Následovala cehnická silná pasáž, kdy na branku hostů létaly centry i střely. Tu nejvážnější měl z trestného kopu Hovorka, kdy zhruba z 25 metrů trefil tyč hostujícího brankáře a z dorážky Martínek nastřelil pouze spoluhráče a nikoliv odkrytou branku.

Za pár minut kopal Hovorka z druhé strany z podobné vzdálenosti opět trestný kop, tentokrát ho ale efektním zákrokem vychytal hostující brankář. Cehnický tlak ale stále narůstal.

Do šance se dostal opět Krejsa po rohu Vaňka, ale hlavou netrefil balón jak potřeboval. K zajímavé šanci si došel i Pletka, po přiťuknutí od Máry se prosmýkl mezi obránci hostí a šel sám na bránu, v tísni ale levou nohou minul hostující branku. To byla poslední z velkých šancí, které Cehnice měly. Posledních 10 minut to byl od Cehnice už spíše křečovitý tlak bez velkých nápadů. Domácí se spíše snažili silou dostat míč do brány, ale na to byla Volyně připravená.

Zápas tak skončil remízou 1:1. kdy šťastnější byly rozhodně hosté z Volyně, kteří bod nakonec uhájili. Pro Cehnice je to ztráta, kterou se pokusí odčinit příští kolo na Stachách. Volyně bude doma bojovat o body proti Vl. Březí.

 

Zdroj: Sokol Cehniceupraveno redaktorem

 

Z tábora domácí Cehnice: Bohužel ani na třetí pokus se nám na jaře nepodařilo vyhrát. I když tentokrát k tomu bylo suverénně nejblíže. Přijela k nám Volyně, která se pohybuje v dolní polovině tabulky, a proto jsme byli favority. Na podzim jsme tam sice prohráli 3:0, ale tentokrát to byl úplně jiný zápas.



Sestavy


Sokol Cehnice
J. Novák [-] - M. Kořán [-] (55. P. Řehoř [-] ) , O. Martínek [-] , P. Pletka [-] , P. Hovorka [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] (75. O. Sadlak [-] ) , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Neumitka [-] , M. Malina [-] , P. Temňák [-] , F. Frček [-] , J. Kubeš [-] (86. P. Hájek [-] ) , P. Tokár [-] (75. L. Balun [-] ) , A. Mack [-] , R. Prihara [-] , J. Brabec [-] , L. Novotný [-]

ŽK: 52. P. Krejsa , 88. R. Frčka - 71. A. Mack .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ondřej - PETRIČÁK Daniel, POKLOP Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Jan Hrach
Tip experta: remíza

Zápas na těžkém terénu. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích