1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 10:15

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tesař vystřelil Chelčicím tři body


Branky


20

Chelčice doma získaly tři body díky brance Tesaře, který prostřelil hostujícího brankáře Uhra těsně před půlkou prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tesař před koncem poločasu vystřelil domácím výhru

V nedělním dopoledni za příjemného jarního počasí se na chelčickém trávníku utkali soupeři, kteří jsou v přímém ohrožení sestupu. Oba týmy před zápasem dělily pouhé dva body.

Jak domácí, tak hosté k zápasu podle toho také přistupovali, prim hrála obrana. Chelčice se snažily držet taktický plán, který hostům sice umožňoval držet míč na kopačkách, ale bez většího nebezpečí pro domácí branku.

Hosté hrozili spíše ze standardních situací, kterých bylo během prvního poločasu před bránou domácích hned několik. Ovšem bez většího nebezpečí pro chelčickou obranu.

Když už se chýlil první poločas ke svému konci, dostaly se Chelčice do vedení. Tesař se ocitl před brankou hostů zcela sám a na dvakrát dovedl prostrčit míč za záda Uhra – 1:0.

Březí dohrávalo o deseti

Do druhého poločasu vstoupily výtečně Chelčice. Během pár minut mohly své vedení navýšit. Šácha dostal přihrávku do pokutového území, kdy postupoval ze strany na hostujícího gólmana, který však vytáhl parádní zákrok a podržel svůj tým.

Chelčice následně trápila řada nepřesností v rozehrávce. Slibně se rozvíjející akce končily buď na kopačkách soupeře, nebo v zámezí hřiště. To byla voda na mlýn Vlachova Březí.

Velkou šanci na vyrovnání měli hosté v 63. minutě. Kužvart napřáhl z přímého kopu, ale jeho střelu dovedl zlikvidovat domácí gólman.

V 70. minutě dostali hosté červenou kartu. Kalčíkovi udělil rozhodčí druhou žlutou kartu během dvanácti minut a poroučel se do šaten dříve než spoluhráči.

I přes výhodu jednoho muže v poli se Chelčicím nedařilo držet míč na kopačkách, a to je mohlo stát cenné tři body. V posledních sekundách utkání nechali domácí vystřelit Vlachovo Březí a střela jen centimetry minula branku. Domácí i přesto zvítězili v důležitém zápase 1:0.

Chelčice čeká o víkendu další těžký zápas se Lhenicemi. Tentokrát se bude hrát v sobotu od 16:30 opět v Chelčicích.

 

Zdroj: FK Chelčice



Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] - M. Machnyk [-] (53. M. Lang [-] ) , V. Tesař [-] , J. Turek [-] , J. Chalupský [-] , T. Kouba [-] (90. P. Valenta [-] ) , M. Kiš [-] , M. Kopenec [-] , J. Křenek [-] , V. Trobl [-] (81. M. Lang [-] ) , M. Šácha [-]

FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - A. Kravčenko [-] , R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , F. Daniel [-] , O. Pečený [-] , J. Hubáček [-] , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] , P. Dejmek [-] , J. Bízek [-]

ŽK: 18. J. Turek - 58. R. Kalčík , 63. J. Hubáček , 80. M. Hojdekr , 86. Š. Kužvart . ČK: 70. R. Kalčík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ondřej Adam - PANSKÝ Michal, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: remíza

Zde to bude vyrovnané a zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích