K. Nový 26.
1:6
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 13:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice odjely ze Zdíkova s vysokou výhrou


Branky


26. K. Nový - 10. R. Iliev , 12. T. Balica , 29. J. Beran , 39. R. Iliev , 55. T. Balica , 77. M. Mahák
19

Lheničtí, v utkání s posledním týmem v tabulce roli favorita, po zodpovědném přístupu především ve zlomové fázi zápasu, naplnili. O svém jednoznačném vítězství rozhodli čtyřmi brankami už v prvním poločase. V tom druhém přidali další dvě, když v uspokojení, vzhledem k průběžnému vývoji zápasu, hráli již to, co potřebovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili čtyři branky

Vedení se hostující Lheničtí ujali v 10.´ po faulu z nařízeného trestného kopu Ilievem, a to za přispění rozestoupivších se spoluhráčů ve zdi (0:1). Hned ve 12.´pohlednou akcí Prennera, Maháka a Ilieva přesně zakončil Balica (0:2). V 18.´ mohli hosté přidat třetí gól opět Ilievem, který však po uvolnění Prennerem za obranu nevyzrál na gólmana Švarce, aby ani hned z následujícího „rohu“, z šance u zadní tyče, míč rovněž v jeho síti neskončil. Tak tomu bylo i ve 23.´, kdy po centru ani Mrkvičkova „hlavička“ mezi tyče nezapadla. Běžela 26.´ a naopak to byli domácí, Zdíkovští, co po centrovaném balónu do „šestnáctky“ a jeho odvrácením obranou jen k její hranici, jej Novým uklidili k tyči do lhenické branky a snížili na 1:2. Stav za rozdílového gólu trval jen do 28.´. Standardku za faul na Ilieva rozehrál do trestného území Prenner, na osvobozující míč od beků naběhl Beran a vydařenou střelou nedal Švarcovi šanci (1:3), aby i poté si hostující tým vytvářel brankové možnosti. Ve 30.´ Mrkvičkou po Ilievově centru, jehož střelu hlavou stačil jeden z bránících zblokovat, stejně jako i ve 33.´Beranovo další zakončení s gólovými parametry po provedeném „trestňáku“, tentokrát za faul na Tůmu. Ve 37.zase domácí obraně utekl Iliev, jehož gólman zastavil jen za cenu žluté karty (pouze jen ?!). Ve 39.´, ale již gólově udeřilo! Prenner uličkou vyzval k úniku Mrkvičku, který před již odkrytou brankou našel Ilieva, co svou druhou trefou navýšil lhenické vedení již na 1:4. V samém závěru poločasu (ve 43.´) měli velkou možnost snížit stav na dvoubrankový rozdíl Zdíkovští, a to hlavou po rohovém kopu, ale gólman Suchý byl bravurním zákrokem proti.

Domácí si připsali čestný zásah

Po poločasové otáčce (v 51.´) si obdobnou šanci domácí zopakovali, leč zahodili ji. Naopak to byli hosté, co v 55.´znovu Balicovou přesnou záměrnou, po vybídnutí k ataku Beranem, vsítili pátý gól (1:5). V 58.´ odpověděli Zdíkovští rychlým protiútokem, při němž orazítkovali tyč Suchého branky. V 63.´ Beran tentokrát vybídl k brejku Maháka, ten ale gólmana Švarce nepřekonal, jako ani hned následně Balica z dorážky. V 77.´ byl Mahák již v zakončení přesný. Z rohu „šestnáctky“ překvapil z otočky Švarce nakopnutým balónem, který plachtící zapadl do jeho čeřenu (1:6). Střelecký prach pro tento zápas byl tím oboustranně „vypálen“ a ani závěr mače už nic významnějšího nepřinesl, a tak lhenický tým si zaslouženě připsal tři body do tabulky i za vylepšení celkového skóre v ní.

Autor: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Václav Mareš, trenér: Do Zdíkova jsme si přijeli pro tři body a ty si také po zásluze odvážíme. Před zápasem jsme si řekli, že musíme brzy vstřelit branku, a to se nám také podařilo. Myslím si, že první poločas jsme zvládli dobře. Druhý poločas už nebyl podle mých představ, myslím si, že nás uspokojil náskok, který jsme měli. Kdybychom některé akce řešili trošku jinak, tak si myslím, že jsme mohli vyhrát i vyšším rozdílem. Je pravda, že hřiště nebylo ideální, bylo hodně hrbolaté a nám to po celou dobu dělalo problémy. Dobře zahráli Roman Iliev a Tomáš Balica.



Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - O. Kroupa [-] (75. J. Zeman [-] ) , Š. Kurej [-] , P. Holzknecht [-] - J. Voldřich [-] , K. Nový [-] , J. Pešek [-] - V. Vačkář [-] , D. Demeter [-] , R. Kurej [-] (64. M. Martan [-] ) - R. Šebánek [-]

SK Lhenice
R. Suchý [-] - M. Mahák [-] , R. Iliev [-] , J. Mrkvička [-] (46. L. Kopf [-] ) , P. Prenner [-] , J. Beran [-] , D. Trojan [-] , T. Balica [-] , T. Tůma [-] , D. Kiš [-] , D. Kiš [-]

ŽK: 36. L. Švarc , 78. J. Pešek - 27. T. Tůma , 42. P. Prenner .
Hráči zápasu: T. Balica , R. Iliev .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kocina Martin - PRŮCHOVÁ Nikola, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra hostů

Lhenice mají kvalitní tým a se Zdíkovem si poradí.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza