V. Kacetl 38.
F. Duba 51. (p.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice první jarní zápas zvládly


Branky


38. V. Kacetl , 51. F. Duba (p.) - 13. T. Kovařík
0

Sousedovice ke svému prvnímu jarnímu mistrovskému zápasu přivítaly mužstvo Dříteň, které obklopuje dolní polovinu tabulky. Zápas rozhodl Filip Duba (Sousedovice).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovařík poslal hosty do vedení

Sousedovice jakožto favorit tohoto zápasu začaly o něco lépe než hosté. Byli to však hosté, kteří šli do vedení po gólu Tomáše Kovaříka, který vstřelil již osmý gól v sezóně a jednoznačně táhne Dříteň střelecky. Poté to byl zápas druhého mančaftu s týmem, hrající o záchranu. Hostující obranu zlomil ve 38. minutě Vojtěch Kacetl a bylo vyrovnáno – 1:1. Ve zbytku první půle Sousedovice byly lepší, ale na obranu hostujících si nepřišly.

Duba proměnil penaltu a rozhodl o výhře domácích

Druhý poločas navázal na ten první. Sousedovice chtěly vytěžit všechny body. Hned po změně stran šel sám na brankáře Martina Lébla (Dříteň) sousedovický Tomáš Glazunov, ale těsně minul. V 51. minutě přišla penalta po faulu na kapitána Westry Milana Glazunova, kterou s přehledem proměnil Filip Duba. Poté se hra uklidnila a dá se říci i trochu vyrovnala. Hosté se už ale do větší šance nedostali a domácí hrozili z brejků. Na zápas přišlo sedmdesát diváků, hlavník rozhodčím byl Luboš Zabilka.

Příští zápas Sousedovice jedou do Volyně, Dříteň doma přivítá mužstvo z Cehnic.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: Po celkem vydařené zimní přípravě nás čekala v prvním mistrovském utkání Dříteň a naše vítězství se nerodilo vůbec jednoduše. Již ve 13. minutě jsme inkasovali z trestného kopu a tato branka nám svázala nohy a nedařila se nám kombinace. Šance jsme si i přesto vytvářeli ze standardních situací a hosté pouze bránili. Po jedné z nich vyrovnal ve 38. minutě Kacetl a dostal nás do zápasu. O poločase jsme si pár věcí vyříkali a na soupeře vlétli. Nejprve šel sám na branku T. Glazunov ale těsně minul. V 51. minutě jsme zápas otočili, když se po faulu na M. Glazunova kopala penalta a Duba ji bezpečně proměnil. Poté jsme se trošku zatáhli, ale do šancí jsme Dříteň nepouštěli. Naopak my jsme hrozili z brejků a zahodili možná pět tutovek. Naštěstí nás to mrzet nemuselo, jen mohl být zápas rozhodnutý daleko dříve. Teď nás čeká derby ve Volyni a musíme se na něj dobře připravit.

TJ Dříteň
Tomáš Kovařík, hráč: Přijeli jsme do Sousedovic s tím, že nechceme propadnout a to si myslím, že se nám povedlo, krátce po začátku jsme vedli, nějaké šance nedali, hosté měli řadu šancí, poločas asi zaslouženě remíza. V kabině jsme si k tomu něco řekli a po chvíli jsme udělali zbytečnou penaltu. Nějaké šance byly na obou stranách, ale gól už nepadl. Škoda, myslím si, že remíza by byla spravedlivá.



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - J. Benedikt [-] , J. Hrach [-] , D. Marcinko [-] , T. Glazunov [-] (89. M. Chalupník [-] ) , F. Duba [-] , M. Glazunov [-] , J. Ouška [-] , V. Kacetl [-] , P. Masák [-] , P. Kohout [-] (65. O. Brynda [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - J. Moudrý [-] (81. F. Hošek [-] ) , R. Vo Son [-] , M. Werner [-] , M. Pojer [-] , T. Kovařík [-] , O. Šíma [-] (67. M. Kovařík [-] ) , L. Pfeffer [-] (75. L. Koudelka [-] ) , P. Švejda [-] , J. Vanda [-] , J. Klimeš [-]

ŽK: 63. M. Glazunov , 77. D. Marcinko - 87. M. Kovařík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zabilka Luboš - VEJČÍK Vít, HOMOLA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.