0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 12:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice přivezly z Cehnic bod


Branky


0

Chelčice mají za sebou první jarní zápas a nejednalo se o nepovedenou premiéru. Po bojovném výkonu si hosté nakonec odvezli cennou remízu 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádný tým nevyužil své šance

Obě mužstva nastoupila na fotbalové trávníky do mistrovského utkání po několika měsících. To se projevovalo hlavně v kombinační hře, které téměř neexistovala a oba týmy dost často míče jen nakopávaly.

Cehnice se jako první dostaly do zakončení. Nepříjemný závar v pokutovém území Chelčic na poslední chvíli hasil kapitán Turek, který míč uklidil daleko od své branky. Na druhé straně mohl skóre otevřít Kouba, ale jeho schovanou střelu dokázal zneškodnit domácí gólman.

Hosté byli i nadále aktivní a vycházeli zvláště z dobře hrající obrany. Největší šanci v prvním poločase spálil chelčický Turek. Ten dovedl najít míč v pokutovém území domácích po rohovém kopu, který však jen z malého vápna nechal vyniknout domácího gólmana. V prvním poločase měl šanci ještě Kiš, ale jeho střelu zblokovala cehnická obrana.

Ani druhý poločas nepřinesl branky

V druhém poločase se ihned po začátku dostali do tlaku domácí. Své největší příležitosti si vypracovali po standartních situacích ze vzdálenosti velkého vápna. Po jedné z takových nastřelily Cehnice pravou tyč hostující brány.

Chelčice se následně uklidnily, otupily domácí tlak a začaly více kontrolovat hru. To přineslo několik zajímavých situací, které ke smůle hostů neskončily gólem.

V 55. minutě musel střídat domácí gólman Novák, kterého nahradil Prokopec. Ten chytl příležitost a ukázal, že je také kvalitní. Několika dobrými zákroky pomohl cehnické obraně udržet čisté konto. Nejdůležitější zákrok si připsal proti střele Kouby, který mířil na přední tyč, ale domácí gólman jeho gólovou radost zmařil.

Zápas nakonec mohly zlomit ve svůj prospěch Cehnice. Machnyk v pokutovém území atakoval domácího hráče, ale rozhodčího nechala tato situace chladným, a tak si oba celky na úvod jarní části připsaly bod za remízu 0:0.

V dalším utkání se Chelčice potkají s Vlachovo Březí se kterými přímo bojují o záchranu v I.B třídě

 

Zdroj: FK Chelčice



Sestavy


Sokol Cehnice
J. Novák [-] (55. T. Prokopec [-] ) - O. Martínek [-] , P. Pletka [-] (65. J. Bízek [-] ) , P. Hovorka [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] , O. Sadlak [-] (70. M. Martínek [-] ) , J. Prokeš [-] , V. Vaněk [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

FK Chelčice
P. Novák [-] - M. Machnyk [-] , V. Tesař [-] (90. P. Štěch [-] ) , J. Turek [-] , J. Chalupský [-] , T. Kouba [-] (86. M. Lang [-] ) , M. Kiš [-] , M. Kopenec [-] , J. Křenek [-] , V. Trobl [-] (78. P. Valenta [-] ) , M. Šácha [-]

ŽK: 53. P. Hovorka , 75. R. Frčka - 53. M. Kiš .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, MONDEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.