2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně v derby porazila Volyni


Branky


0

Do Čkyně o velikonočním víkendu přivítalo sto padesát diváků. Domácí potvrdili mírnou roli favorita, i když se říká, že derby nemá favorita a vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodně

Po zimě se dalo čekat, že terén neumožní žádný velký technický fotbal, ale spíše boj zvláště když šlo o derby. To se také potvrdilo, žádné dlouhé oťukávání a šlo se rovnou na věc, v první velké šanci se ocitl novic v sestavě domácích Daniel Schwamberger, rodák z Vimperka, naposledy působící v Chelčicích, postupoval zcela sám na brankáře hostí Mráze, který šanci vytěsnil na rohový kop. Ve dvanácté minutě propadli domácí ve středu hřiště a Volyně se hnala do útoku, míč se před vápnem odrazil k Frčkovi a ten nedal ranou k tyči domácímu Kaincovi šanci - 0:1. Domácí se z toho ale rychle oklepali, v 16. minutě zahrával Král rohový kop na zadní tyč na Kuneše, ten sklepl hlavou na malé vápno Schwambergrovi a ten se domácím fanouškům uvedl první brankou - 1:1. Do poločasu si domácí ještě vypracovali dvě šance a měli více ze hry. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

Josef Král rozhodl o třech bodech pro Čkyni

Do druhé půle vstoupili oba soupeři stejně – bojovali. Domácí, kteří drželi více balon se dočkali v 65. minutě, po minutě na hřišti střídající Chalupa centruje, míč se dostane ke Královi a ten za pomocí teče posílá domácí do vedení. Další minuty se odehrávali ve stejném duchu hry jako celý zápas, tlak hostí gradoval ale domácí, jakožto před zápasem papírový favorit, překvapení nepřipustili.

 

Autor: Patrik Krull



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: První zápasy po zimě bývají vždycky těžké, terén k tomu navíc moc nepřispívá. Byl to dneska takový boj, ale myslím si, že mohu v klidu říct, že jsme vyhráli zaslouženě. Hosté i když nás na konci trošku zmáčkli, měli defacto jen jednu velkou šanci po naší chybě, kterou proměnili. Za týden jedeme do Stach, tam se nikdy nehraje dobře, ale jedeme tam jako favorit, takže tu roli musíme přijmout a utkání snad dovedeme do vítězného konce.




Sestavy


SK Čkyně
J. Kainc [-] - J. Fiedler [-] (74. M. Miklas [-] ) , I. Pinke [-] , J. Král [-] , A. Klose [-] (63. M. Chalupa [-] ) , D. Schwamberger [-] , M. Kuneš [-] (85. M. Turek [-] ) , J. Děd [-] , J. Vondrášek [-] , R. Vojta [-] , Š. Friedl [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - L. Balun [-] , J. Myslivec [-] , F. Frček [-] , M. Malina [-] (74. L. Novotný [-] ) , J. Kubeš [-] , P. Tokár [-] , A. Mack [-] , R. Prihara [-] , J. Brabec [-] , P. Temňák [-] (69. P. Hájek [-] )

Hráči zápasu: I. Pinke , J. Král - M. Malina .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - ŠKUTHAN Jaroslav, MUZIKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.