Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna splnila cíl, vyhrála a udržela se v soutěži i pro příští rok


Branky


15

 

Nejdůležitější utkání sezóny si hráči Zlaté Koruny připravili na poslední kolo. Dorazil Suchdol nad Lužnicí, který se na konci sezóny nenachází v příliš dobré formě, která je zaviněna i velkou marodkou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Homerův hattrick za jedenáct minut

 

Domácí začali zápas o všechno pěkně zostra. Už ve 3. minutě otevřel skóre Rychtář1:0. Hned v 5. minutě se skóre měnilo podruhé, kdy načal svou show Homer2:0. V 11. minutě už to bylo o tři branky, když se opět trefil Homer3:0. A tentýž hráč se radoval i potřetí, když se v 16. minutě prodral ke střele a zkompletoval za 11 minut čistý hattrick – 4:0. Čestný a trochu i kontaktní gól se povedlo dát Suchdolu ve 32. minutě, kdy se trefil Jakub Záruba4:1. Od té chvíle už to byl na hřišti pouze jeden mančaft. Hned v zápětí totiž kapitán Špale nastřelil břevno. Těsně před odchodem do šaten se pro hostující hráče zrodila vyložená šance, se kterou si se štěstím poradil domácí Schwarz, který stačil střelu doslova špuntem vyškrábnout na rohový kop.

 

Ohnsorg definitivně srazil zvedající se Suchdol

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Už ve 47. minutě dal naději svému týmu kapitán Špale4:2. Hostující tým byl lepším týmem, ale nedokázal vyzrát na dobře hrající obranu domácích. Ani po sérii rohových kopů a standardních situací. Vysvobození přišlo v 80. minutě, kdy Ohnsorg zakončil svůj brejk a definitivně uzavřel na 5:2. To znamená pro Zlatou Korunu záchranu v soutěži, neboť její hlavní konkurent, Nová Ves – Brloh, prohrál v domácím duelu s Boršovem nad Vltavou a se soutěží se musí loučit on.

 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Poslední zápas sezony jsme nutně potřebovali vyhrát, aby byla alespoň naděje na záchranu. Proto jsem kluky nabádal, aby začali hodně zostra a aktivně a že by nám první gól hodně pomohl a mohl nás uklidnit. Ovšem to, co ofenzivní hráči na začátku zápasu předvedli, mě doslova šokovalo. Ve 24 minutě to bylo 4:0 pro nás a hostující obrana vypadalo dost nevěřícně. Myslím, že nás Suchdol znatelně podcenil a nám tam spadlo všechno, do čeho jsme kopli a co jsme bohužel v předchozích dvou zápasech neproměnili. Hosté dokázali do poločasu snížit na 1:4, dali břevno a měli těsně před půlí další vyloženou šanci, kterou ovšem golman Schwarz s velkou dávkou štěstí pro nás stačil vyškrábnout doslova špuntem na roh. V poločase jsme věděli, že konkurent na sestup Brloh Nová Ves prohrává doma 0:3, takže se možná záchrana začínala jevit reálně. Pod tímto dojmem jsme nastoupili do druhého poločasu hodně nervózní a Suchdol nás jednoznačně přehrával a navíc ihned na začátku druhého poločasu snížil na 4:2. Naše hra nevypadala dobře. Obrana dirigována vynikajícím Kalistou ale obětavě bojovala. Vysvobození pro náš tým pak přišlo v 80. minutě, kdy Ohnsorg úspěšně zakončil svůj brejk a definitivně pohřbil snahu hostů o zvrat v utkání. A protože Nová Ves již nedokázala ve svém domácím zápase otočit vývoj s Boršovem, zajistili jsme si účast v krajské soutěži i na další rok. Z toho mám velkou radost, protože jsme se udržet chtěli a bojovali o to až do konce, což se nám nakonec i vyplatilo.




Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , D. Fuciman [-] , M. Homer [-] , V. Ohnsorg [-] , V. Rychtář [-] , M. Kalista [-] , D. Steinocher [-] , J. Lacko [-] , J. Houska [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - F. Rácik [-] , T. Záruba [-] , J. Heřman [-] (65. D. Trmal [-] ) , L. Kuchyňka [-] (85. M. Šuba [-] ) - R. Arenberger [-] , R. Gorný [-] , P. Špale [-] , Š. Kubašta [-] - J. Záruba [-] , K. Trmal [-]

ŽK: 20. T. Weinhard , 32. M. Kalista - 24. M. Rácik , 73. D. Trmal .
Hráči zápasu: M. Homer , M. Kalista .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: Průchová Nikola - OVČÁČEK Josef, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ondřej Husa

Expert: Ondřej Husa
Tip experta: výhra domácích

Suchdolu se posledních pět zápasů výsledkově vůbec nepodařilo, Zlatá Koruna navíc musím vyhrát, pokud se chce udržet. Tady dám výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích