Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd si poradil s Novou Vsí – Brlohem, ta bude hrát o budoucnost v posledním kole


Branky


17

 

Do Kamenného Újezdu dorazila Nová Ves – Brloh. Ta by se v případě vítězství zachránila v soutěži, neboť její hlavní konkurent v boji o udržení – Zlatá Koruna, ztratila všechny body v Boršově nad Vltavou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová naděje pro hosty

 

Začátek zápasu probíhal v očekávaném duchu. Domácí se snažili zatlačit hosty na jejich polovinu a po počátečním oťukávání si vytvořili několik příležitostí. Ve 21. minutě se dostal míč po české uličce k Prokopovi, který nekompromisně zavěsil do horního rohu Pouleho branky – 1:1. Domácí místo toho, aby pokračovali v aktivní hře, polevili a hosté zaslouženě po brejku a chladnokrevném zakončení vyrovnali Vlčkem1:1. Konec prvního poločasu se dohrával se šancemi na obou stranách, ale oba gólmani byli pozorní. Zápas zatím nabídl i spoustu nepřesností v rozehrávce na obou stranách.

 

Pytel s góly se roztrhl

 

Druhý poločas nabídl gólovou přestřelku. V 51. minutě se po centru Stegbauera prosadil hlavou domácí kapitán Aleš Černý a zvýšil na 2:1. Vzápětí domácí opět zaváhali při rozehrávce. Po faulu zahrával nestárnoucí Jiří Anderle přímý kop a Vlček hlavou srovnal na 2:2. Poté se hra utápěla v nepřesnostech na obou stranách. Na hostech byla vidět snaha zápas otočit, ale přišla 60. minuta a zaváhání při rozehrávce hostí, které potrestal Sládek tečovanou střelou zpoza vápna - 3:2. Poslední půlhodinu se hra přelévala ze strany na stranu a až těsně před koncem se trefil Soukup a uzavřel skóre na konečných 4:2. Kameňák v příštím zápase zajíždí do Chvalšin. Nová Ves – Brloh se doma utká s Boršovem nad Vltavou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák (vedoucí): Začátek zápasu probíhal v očekávaném duchu. Domácí se snažili zatlačit hosty na jejich polovinu a po počátečním oťukávání si vytvořili několik příležitostí. Dali jsme branku, ale polevili, čehož hosté využili a vyrovnali. První poločas nabídl spoustu nepřesností v rozehrávce na obou stranách. Druhý poločas nabídl gólovou přestřelku, nejprve jsme zvýšili, ale hosté opět vyrovnali. Poté ve snaze otočit výsledek chybovali a my dali gól. Poslední půlhodinu se hra přelévala ze strany na stranu a až těsně před koncem se konečně na jaře trefil Radek "Bába" Soukup a uzavřel skóre na konečných 4:2. Hráčem utkání u domácích dorostenec Kuba Rožboud - u hostů Jirka Vlček.




Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kvasnička [-] - D. Průdek [-] , J. Rožboud [-] , V. Mráz [-] , J. Stegbauer [-] , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , A. Prokop [-] , J. Komberec [-] , A. Černý [-]

FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - O. Švarc [-] , J. Anderle ml. [-] , R. Postl [-] , N. Frühbauer [-] - J. Postl [-] , T. Hüttner [-] , J. Vlček [-] , J. Pouzar [-] , V. Loucký [-] - O. Tlamsa [-] -

ŽK: 67. A. Černý .
Hráči zápasu: J. Rožboud - J. Vlček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Frček Filip - STUDENÝ Josef, JINDRLE Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích