0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 13:30

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučovice porazily Klikov a připsaly si druhou výhru v řadě


Branky


8. V. Dudla , 35. J. Zbořil , 57. M. Hüttner (p.)
15

 

Loučovice přijely do Klikova s dobrou náladou. Po vydařeném domácím utkání s Olešnicí pomýšlely na body i z klikovského Blesku. Ten se stále potýká s početnou marodkou, takže už očekává kýžený konec sezóny.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili na začátku utkání

 

Od začátku zápasu bylo vidět, že je Vltavan momentálně v lepší formě než domácí Blesk, hosté byli všude rychlejší, lépe kombinovali. Už v 8. minutě uvolnil z levé strany chytře Toth nabíhajícího Dudlu a ten otevřel skóre zápasu - 0:1. Hráči Loučovic byli dále lepším mužstvem a vytvářeli si další šance, nejprve Žák zprava našel na přední tyči Zbořila, který těsně minul. Poté uvolnil Matulík J. nabíhajícího Fejtka, jenž pravačkou těsně minul domácí svatyni. Ve 35. minutě se z pravé strany uvolnil Toth, našel ve vápně nekrytého Zbořila, který se nemýlil - 0:2. Další šanci měl Dudla, ale tentokrát těsně minul. Do poločasu se již nic nestalo.

 

Gól pro hostujícího brankáře

 

Do druhého poločasu vstoupil Vltavan opět aktivně a v 50. minutě šel sám na domácího brankáře Toth, ale Wollner ho vychytal. Další šance měli Toth a Zbořil, ale hosté to překombinovali. V 57. minutě se ve vápně uvolňoval Zbořil, byl faulován, hlavní rozhodčí Leiš neváhal a ukázal na penaltový puntík. Na penaltu byl určen kapitán Hüttner, který hájí loučovickou svatyni, a s přehledem zvýšil na 0:3. Poté uvolnil Zbořil ve vápně osamoceného Hoška, ten netrefil domácí branku. V 80. minutě musel zakročit i Hüttner, kdy bravurně vytáhl pěknou a nebezpečnou střelu Maxy. V závěru se již pouze dohrávalo a hosté podruhé v řadě zvítězili o tři branky. V posledním kole zajíždí Klikov do dalekého Frymburku. Loučovice doma hostí Kaplici.



Ohlasy k zápasu



Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Utkání jsme zvládli velice dobře, nedali jsme domácím moc prostoru a sami byli nebezpeční a třikrát i přesní v zakončení. Za Vltavan pochválím opět týmovost, ale utkání se povedlo Vaškovi Dudlovi. Vstřelil branku, rozdával balóny, bránil, to vše, co měl v povinnosti. Hráč zápasu Dudla Václav.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - R. Plucar [-] , M. Zavadil [-] - O. Podojil [-] , T. Maxa [-] - Z. Šafránek [-] - O. Šetka [-] , A. Novodvorský [-] , D. Melichar [-] , M. Mužík [-] , Z. Zegermacher [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] (89. R. Večerník [-] ) - M. Šíma [-] , M. Koutský [-] (68. J. Hošek [-] ) , J. Žák [-] , J. Matulík [-] (78. V. Matulík [-] ) , V. Dudla [-] , M. Somolík [-] (89. R. Papaj [-] ) , J. Zbořil [-] (82. T. Dostál [-] ) , L. Sojka [-] , J. Fejtek [-] , J. Toth [-]

ŽK: 88. D. Wollner - 61. M. Koutský .
Hráči zápasu: V. Dudla .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LEIŠ Filip - BEZPALEC Martin, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů