3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučovice doma opět vyhrály, podruhé v řadě s čistým kontem


Branky


26. J. Matulík , 43. J. Toth , 57. J. Toth
23

 

Domácí chtěli navázat na poslední dva, dobře sehrané, zápasy a získat další body do tabulky. Hosté nabuzeni vítězstvím nad Kaplicí, chtěli od Vltavy také nějaké body a tak se očekával vyrovnaný zápas. Byl to dokonce souboj o 10. místo, neboť Olešnice ztrácela na Vltavan pouhý jeden bod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do poločasu

 

Domácí ovšem vstoupili do utkání velice dobře, zatlačili soupeře na vlastní polovinu a vytvářeli si šance. Již v 1. minutě po krásné akci na jeden dotek, byl v gólové šanci Toth, ale minul hostující branku. Další dvě šance měl aktivní Fejtek, poprvé minul branku, druhá střela šla do středu branky, tu si pohlídal hostující gólman Krauskopf. Hosté byli aktivitou domácích zaskočeni a nenacházeli žádnou odpověď. Ve 26. minutě vzal Matulík J. balon na své polovině hřiště, prošel středem hřiště a z 20 metrů pěknou střelou k tyči dal úvodní gól zápasu - 1:0. Poté se dostal do šance Zbořil, ale jeho pokus byl zablokovaný na roh. Další dvě šance si vytvořil Šíma, nejdříve unikl po levé straně a jeho centru chyběl kousek, aby domácí zakončili, druhou šanci měl po rohu, ale také minul. Hosté se zmohli pouze na dvě standardní situace, které domácí kapitán Hüttner vyřešil. Třetí hostující standardka přinesla další změnu stavu, ve 43. minutě dal Lenk centr do vápna domácích, který si ve vzduchu sebral Hüttner, rychlým a přesným výhozem našel Totha, který unikl 70 metrů všem a tváří v tvář hostujícímu gólmanovi nedal šanci - 2:0. To byl poločasový výsledek.

 

Tothova pojistka a pohodlné vítězství

 

Ve druhém poločase se nic nezměnilo. Domácí byli aktivní, dobře kombinovali a nepouštěli hosty do žádné šance. V 57. minutě dostal přihrávku Toth, uvolnil se na vápně a střelou do šibenice dal již na 3:0. Ve druhém poločase se domácí dostávali do šancí, ale již žádnou nedokázali proměnit v branku. Takže body zůstali u Vltavy a zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Odehráli jsme dobré utkání, byli jsme lepší v pohybu i kombinačně a zcela zaslouženě vyhráli. Celý tým pracoval po celé utkání, takže opět kolektivní výkon. Pochválím Jakuba Matulíka, který odehrál jedno z nejlepších utkání a po boku Somolíka, z něho vyroste dobrý stoper. Dal branku a další mnoho šancí připravil. Hráčem utkání tedy J.Matulík.

TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Předně musím vyzdvihnout lidi, kteří se v Loučovicích starají o areál, protože hřiště bylo perfektně připravené, i když se, asi dvě hodiny před utkáním, spustil přívalový déšť. Klobouk dolů!! Jinak utkání se nám vůbec nepovedlo, chtěli jsme navázat na dobrý výkon z minulého utkání, ale domácí nás moc nepouštěli do hry. Byli jsme všude druzí, nešla nám kombinace a nechtělo se nám ani moc běhat. Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství. My se musíme připravit na poslední domácí zápas s Frymburkem a rozloučit se vítězstvím. Pod domluvě s trenérem za nás určuji hráče zápasu Michala Lechnera.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] (71. V. Matulík [-] ) - M. Šíma [-] , J. Žák [-] , J. Matulík [-] , V. Dudla [-] , M. Somolík [-] , J. Zbořil [-] (81. J. Hošek [-] ) , L. Sojka [-] , J. Fejtek [-] , J. Toth [-]

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , L. Lenk [-] - M. Hanzal [-] , B. Bahenský [-] , O. Husa [-] , R. Horelica [-] - R. Brousek [-] (77. L. Burda [-] ) , M. Koktavý [-] (65. S. Drtina [-] ) - P. Fiala [-] (74. J. Lust [-] )

ŽK: 59. L. Lenk , 78. M. Lechner .
Hráči zápasu: J. Matulík - M. Lechner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - ROUS Zdeněk, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej Husa

Expert: Petr Gallistl
Tip experta: remíza

Vltavanu budou chybět zranění a vykartovaní hráči, přesto Vlastíkovi Sulzerů a jeho partě přeji alespoň bod za remízu, protože Olešnice má na jaře výbornou fazonu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vltava vyhraje .To by Salzer rozkopal Větřní

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích