Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice porazily Suchdol nad Lužnicí, opět padlo spoustu gólů


Branky


9. J. Fencl , 13. M. Bez , 21. L. Winkler , 57. J. Fencl , 76. J. Fencl - 6. K. Trmal , 54. T. Záruba , 73. T. Kamiš
23

 

Atraktivní podívanou nabízelo utkání v Ledenicích. Dorazil Suchdol nad Lužnicí, který má ambice na druhé místo v soutěži, stejně jako k němu blízko mají i domácí Ledenice. Zápas nakonec nabídl osm vstřelených branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly v prvním poločase

 

A zápas začal ve svižném tempu, už v 6. minutě se k odraženému míči dostal hostující Trmal a otevřel skóre zápasu – 0:1. Netrvalo dlouho a skóre se měnilo znovu. V 9. minutě se dostal do úniku Fencl a nemýlil se – 1:1. Ve 13. minutě zahrával přímý volný kop kapitán Bez a pěknou střelou otočil skóre – 2:1. Ve 21. minutě našel krásnou patičkou Fencl volného Winklera a ten se střelou k tyči také nemýlil a poslal domácí do vedení o dvě branky – 3:1. Hosté své příležitosti neproměnili, takže poločasové skóre zůstalo 3:1 pro domácí Slavoj.

 

Fencl zkompletoval hattrick

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hráči Suchdola, kteří se hnali za vyrovnáním stavu. V 54. minutě k tomu správně nakročil Záruba, který snížil na 3:2. Hosté se asi z gólu dlouho radovali, takže přišel trest. V 57. minutě se v individuální akci prosadil Fencl a zvýšil na 4:2. Atraktivní podívaná plná branek neměla konce. V 73. minutě se totiž povedlo snížit Kamišovi4:3. Ale tři minuty na to, to byl opět Fencl, který se z protiútoku nemýlil a zkompletoval hattrick – 5:3. Ofenzivní podívaná byla na poměry 1. B třídy nadstandardní od obou celků. V příštím kole zajíždí Slavoj na půdu Roudného. Suchdol nad Lužnicí doma hostí postupující Novou Ves.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Michal Hladík (vedoucí): Z obou stran byl výkon nadstandardní na poměry 1.B třídy. Naše mužstvo bylo šťastnější. Na začátku jsme prohrávali, během tří minut jsme vyrovnali. Poté rychle získali vedení o dva góly. Když hosté snížili, tak se nám během deseti minut podařilo odskočit na rozdíl dvou branek. Musím kluky pochválit a poděkovat jim za bojovný výkon.




Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - J. Princl [-] , L. Winkler [-] , M. Volf [-] , J. Pavlík [-] , P. Svoboda [-] (86. M. Kožant [-] ) , A. Stránský [-] , M. Kadlec [-] , J. Fencl [-] , J. Fošum [-] , M. Bez [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - F. Rácik [-] , T. Záruba [-] , J. Heřman [-] , L. Kuchyňka [-] (65. M. Šuba [-] ) - K. Trmal [-] (75. D. Trmal [-] ) , R. Arenberger [-] , P. Špale [-] , Š. Kubašta [-] - J. Záruba [-] , T. Kamiš [-]

ŽK: 71. P. Svoboda - 80. T. Záruba , 80. F. Rácik , 84. P. Špale .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mráz Marek - AMBROŽOVÁ Hana, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Ondřej Husa

Expert: Petr Gallistl
Tip experta: výhra domácích

Ledenice to doma opět “umlátí” vzduchem a běhavé hosty těsně porazí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Podle mě oba dva mancafty hrají pěkný fotbálek.
Když to domácí nebudou přehánět s ležením a zdržováním tak určitě uhraji remízu.I když tady už o nic nejde .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích