2:1
(2:0)
53. D. Samek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Roudného porazila Loučovice a drží se na dostřel druhému místu


Branky


25. D. Samek , 32. D. Samek - 53. D. Samek (vl.)
22

 

Nedělní slunné odpoledne přivítalo v Roudném hosty z Loučovic. Oba týmy mají dost bodů, takže se očekával pohledný fotbal. Rezerva divizního týmu si chtěla napravit reputaci z minulé prohry proti Kaplici, Vltavan si v minulém kole připsal výhru proti Suchdolu nad Lužnicí a na bodový zisk pomýšlel i v tomto utkání.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samek dvěma góly rozhodl utkání

 

Od začátku bylo vidět, že obě mužstva chtějí hrát útočný fotbal. Domácí začali lépe, ale hostující obrana byla dobře seskupená. Do 25. minuty se nic vážného na hřišti nestalo, v této minutě po souboji zůstal ležet na zemi Matulík J., hra ovšem pokračovala a domácí se dostali do vedení, kdy se z levé strany dostal Samek až do vápna a střelou na vzdálenější tyč nedal hostujícímu brankáři Hüttnerovi šanci - 1:0. Zranění Matulíka J. se ukázalo vážnější, takže museli hosté střídat. Do konce poločasu bylo Roudné lepším týmem. Z toho vytěžil ve 32. minutě opět Samek, který zůstal na hranici velkého vápna sám a pěknou střelou zvýšil na 2:0. V závěru prvního poločasu se uvolnil aktivní Toth, předložil gólovku Zbořilovi, ten ale přestřelil domácí svatyni, takže se šlo do kabin za stavu 2:0 pro Malšany.

 

Toth snížil, na body to ale nestačilo

 

O poločasové přestávce si hostující hráči vyřídili, co jim dělá problémy a co je třeba napravit a do začátku druhé poloviny vstoupili výrazně lépe. V 53. minutě dal Toth se Samkovou pomocí kontaktní gól na 2:1. Domácí nedostávali tolik prostoru a Vltavan se snažil vstřelit vyrovnávací branku. V závěru přišla nejdříve šance Sojky, který těsně minul. V úplném závěru došlo k vyloučení Koutského po dvou žlutých kartách a domácí si již pohlídali vedení. Roudné mělo ve druhém poločasu pár šancí, ale vše vyřešila obrana Vltavanu nebo jeho gólman Hüttner.

 



Ohlasy k zápasu



Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Mrzí mě ztráta Matulíka J. a také vyloučení Koutského. Jinak jsme tu odehráli slušné utkání, které mělo kvalitu od obou týmů. Domácí mladíci ukazovali svou chuť hrát fotbal a my jsme jim byli důstojným soupeřem. Pochvalu zaslouží celý tým, ale Toth odehrál opět dobré utkání a potrápil domácí obranu proto volba za nejlepšího hráče hostů Jakub Toth.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
D. Konečný [-] - D. Hrouda [-] (57. P. Lacko [-] ) , D. Samek [-] , M. Bartoš [-] (88. R. Svoboda [-] ) , D. Růžička [-] , J. Vogl [-] , P. Berounský [-] (46. D. Zíka [-] ) , F. Budín [-] (68. A. Goretki [-] ) , A. Trejbal [-] , M. Lerch [-] (77. L. Wohlgemuth [-] ) , P. Kössl [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] - M. Šíma [-] , J. Beran [-] , M. Koutský [-] , J. Žák [-] , J. Matulík [-] (25. J. Fejtek [-] ) , V. Dudla [-] , J. Zbořil [-] (71. V. Matulík [-] ) , L. Sojka [-] , J. Toth [-]

ŽK: 89. D. Růžička - 61. M. Koutský , 87. L. Sojka . ČK: 89. M. Koutský .
Hráči zápasu: D. Samek - J. Toth .
Místo: Roudné. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - ROUS Zdeněk, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Husa

Expert: Petr Cába
Tip experta: výhra domácích

Tady je asi jasná 1. Pokud Roudnému pomůžou chlapci z ,,áčka,, bude to debakl.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů