J. Toth 25.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučovice si poradily se Suchdolem nad Lužnicí, ten čítá druhou prohru v řadě


Branky


25. J. Toth
20

Po nevydařených třech kolech chtěli hráči Vltavanu ukázat, že fotbal hrát nezapomněli a zlepšeným výkonem se pokusili konečně bodovat. Hosté na domácí půdě také v minulém kole ztratili, takže přijeli s chutí vše napravit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakub Toth otevřel skóre

Od začátku se hrál velmi dobrý a rychlý fotbal, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou. Byly i šance na obou stranách, zmíním jen Zbořilovu šanci, kdy obešel i gólmana hostů Rácika, ale nepodařilo se mu zasunout do prázdné branky. Hosté na tom byli podobně, kdy ve třech samostatných průnicích na Hüttnera neuspěli. Domácí kapitán si vždy s bravurou poradil, takže skóre stále bylo 0:0. Ve 25. minutě vyšla akce domácím na jedničku. Zbořil našel mezi hostující obranou Totha, ten střelou podél vybíhajícího gólmana trefil tyč, ale pokračoval dál ve hře a uklidil volný míč do hostující svatyně - 1:0. Za další minuty se opět ocitl v šanci Toth, tentokrát ho uvolnil Matulík J., ale tentokrát byl hostující gólman úspěšnější. Jinak se stále hrál rychlý a kvalitní fotbal. Hosté se snažili o vyrovnání a domácí chtěli výsledek navýšit. Do poločasu se již nic nestalo a tak se šlo za stavu 1:0 pro Vltavan do kabin.

Vltavan si výsledek pohlídal a bere tři body

Do druhého poločasu vstoupil Vltavan dobře a nenechal Suchdol, aby se dostal do tlaku. Domácí byli stále nebezpeční dopředu, nejdříve dvakrát pálil z hranice šestnáctky Toth, ale s jeho pokusy si brankář poradil. Poté se prodral do velkého vápna Zbořil, ale místo střely volil kličku gólmanovi a ten jeho záměr vystihl. Suchdol se ve druhém poločase nedostával do brankových příležitostí. V závěru stojí za zmínku ještě pěkná a povedená střela domácího Matulíka J., který trefil horní tyč. Domácí si těsný výsledek pohlídali a získali tři body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Mohli jsme do hry použít Koutského, což byla pro nás dobrá zpráva, hned se zlepšila komunikace v obraně. Celý tým ukázal, že jsme fotbal z podzimu nezapomněli a v tomto utkání byli lepším, bojovným a úspěšnějším týmem. Celý tým makal od první minuty do té poslední, pochvala je tedy týmová. Připravíme se na Roudné, kde bychom chtěli hrát vyrovnanou partii a přivézt si nějaké body.




Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] - M. Šíma [-] , J. Beran [-] , M. Koutský [-] , J. Žák [-] , J. Matulík [-] , V. Dudla [-] , J. Zbořil [-] (89. V. Matulík [-] ) , L. Sojka [-] (85. J. Fejtek [-] ) , J. Toth [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - F. Rácik [-] , J. Heřman [-] , L. Kuchyňka [-] , T. Záruba [-] - Š. Kubašta [-] , L. Hešík [-] , K. Trmal [-] , P. Špale [-] - M. Heřman [-] , J. Záruba [-]

ŽK: 72. J. Žák , 86. M. Šíma - 18. T. Záruba , 71. F. Rácik , 86. J. Záruba .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Klimeš Jiří - PÍCHA Karel, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Na Lou Campu bychom ztrácet neměli. Těch ztrát už bylo až až... Stačí k tomu jednoduchá taktika. Dát víc branek než soupeř. Já věřím, že to vezmeme za správný konec a společně řádně oslavíme nedávné narození syna Honzy Zbořila a mého. (Každý se svojí ženou, nikoliv společného)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích