Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves – Brloh zastavila rozjeté Ledenice


Branky


22

 

Na úzké hřiště v Nové Vsi dorazil ledenický Slavoj. Týmy s odlišnou situací čekal pestrý souboj. Domácí bojují o záchranu, takže potřebují body z každého utkání, zvláště na domácí půdě by, při pomyšlení na záchranu, neměli ztrácet. Ledenice si po pátém vítězství v řadě brousily na další vítězný zářez.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán Vlček otevřel skóre

 

Zápas začal ve svižném tempu a hned v 6. minutě přišla první branka. Domácí zahrávali autové vhazování, dlouhý balón mířil do pokutového území, na zadní tyči číhal Vlček, který se kličkou zbavil obránce a tváří v tvář hostujícímu gólmanovi Maříkovi uspěl a otevřel skóre – 1:0. V 18. minutě se do šance dostali ledeničtí hráči, neuspěli a domácí založili rychlý protiútok. Po akci na pravé straně přišla přihrávka na nabíhajícího Tlamsu a ten si s Maříkem věděl rady – 2:0. Ve 35. minutě vybojoval v levém rohu míč hostující Svoboda, vrátil jej na volného Winklera, který nelenil a hezkým centrem našel Fencla, jenž se hlavou nemýlil a snížil na poločasových 2:1.

 

Snahu Ledenic zmařil Anderle

 

Druhý poločas začal vyrovnanou hrou, díky úzkému hřišti, plnou spoustou osobních soubojů. V 75. minutě zahrával Anderle rohový kop. Jeho přesný centr našel jeho syna, Jiřího Anderleho mladšího, který se osamocený ve výskoku hlavou nemýlil a zařídil dvoubrankové vedení – 3:1. V 83. minutě zahrával přímý volný kop hostující kapitán Bez. Jeho centr našel Fošuma, který hlavou snížil na 3:2. V dalších šancích Ledenice neuspěly a jejich pěti zápasová šňůra výher skončila. Pro domácí je to teprve druhá jarní výhra. V dalším kole zajíždí Nová Ves – Brloh k lídrovi do Nové Vsi u Českých Budějovic. Ledenice doma hostí Kamenný Újezd.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ledenice
Stanislav Jindra (trenér): Z mého pohledu se jednalo o vyrovnané utkání, které bylo dle našich předpokladů, zejména vzhledem k rozměrům hřiště, plné soubojů o míč, kdy toto více vyhovovalo domácímu týmu. Šance byly na obou stranách hřiště, ale domácí byli šťastnějším týmem a vyhráli. Řekl bych, že domácí byli silnější v osobních soubojích a my jsme byli lepší v kombinační hře, kdy jsme byli schopni domácí zatlačit na jejich polovinu, ale bohužel pro nás jsme nedokázali proměnit některé vyložené šance. Pro nás skončila pětizápasová série vyhraných utkání, ale musíme jít dál k dalšímu zápasu a snažit se jej opět vyhrát, protože střed tabulky je velmi vyrovnaný a jak jsem již avizoval v zimní přestávce po převzetí mužstva, naším cílem je skončit sezónu do 5. místa.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - O. Švarc [-] , J. Anderle ml. [-] , M. Flaška [-] , R. Postl [-] - J. Anderle st. [-] , J. Postl [-] , Z. Sekera [-] , J. Vlček [-] , T. Hüttner [-] - - O. Tlamsa [-]

TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - J. Princl [-] , M. Volf [-] , J. Pavlík [-] , P. Svoboda [-] , A. Stránský [-] , M. Kadlec [-] , J. Fencl [-] , J. Fošum [-] , M. Bez [-] , L. Winkler [-]

ŽK: 42. Z. Sekera , 44. J. Anderle st. , 79. M. Flaška - 23. L. Winkler , 44. J. Fošum , 63. M. Bez .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Syrovátka Jan - TALÍŘ Milan, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Brloh a Ledenice,to je na jaře jako Nebe a dudy. Myslím si že Ledenice si odvezou všechny body. Dávám 2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů