0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd vyloupil Loučovice


Branky


23

Po nevydařeném zápase v Nové Vsi, chtěli domácí odčinit porážku a získat tři body. Soupeřem jim ale byl Kamenný Újezd, který se na jaře probudil a má celkem slušnou bilanci třech výher, jedné remízy a jedné prohry. To Loučovice na tom tak dobře nejsou, jejich bilance jedné výhry, jedné remízy a třech proher, je oproti podzimním výsledkům jinde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sládek využil chyby a poslal hosty do vedení

 

Po jarním dešti a na skvěle připraveném hřišti se domácí začali tlačit do obrany Kamenného Újezdu. Vltavan měl převahu v držení míče a dostával se do polo šancí. Ve 13. minutě je ovšem zastavila chyba ve středu hřiště a hosté z brejku překonali domácí obranu Sládek – 0:1. Loučovice, v sestavě s pěti dorostenci, se snažily o vyrovnání, ale stále tomu chyběl kousek štěstí v zakončení. Mnoho šancí připravil aktivní Sojka na pravé straně, kde dal několik centrů do vápna, ale tam domácím chybělo to štěstí při zakončení ( 2x Zbořil, Fejtek, Dudla). Do kabin se šlo za stavu 0:1.

 

Gólová pojistka náhradního gólmana Dudáka

Do druhého poločasu vstoupili domácí dobře, zatlačili hosty ke svému vápnu, jenže šance 2x Zbořila a Sojky nebyly opět využity. Hosté čekali na brejkové příležitosti, byli v zadních řadách stále dobře organizováni. V 80. minutě šel z domácí svatyně do hry pomoc Hüttner a do brány Večerník. To již hosté bránili výsledek. Domácí měli dvě velké šance v konci utkání. Nejdříve po centru na zadní tyč hlavičkoval Šíma, ale těsně minul, poslední šance přišla po dalším centru do vápna, hlavičkoval Hošek, jeho pokus vyrazil hostující gólman k Dudlovi, jeho pokus na brankové čáře vykopl hostující obránce. Místo touženého vyrovnání přišla v 91. minutě pojistka, kdy se z brejku trefil hostující Dudák, který tentokrát nestál v hostující svatyni, ale pomohl hráčům v poli, a stanovil na konečných 0:2.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Dnes hráli kluci dobře, kombinovali, byla i střelba, bohužel nepřišla ta odměna v podobě branky. Strašně se na gól do sítě soupeře nadřeme. Snad toto jarní prokletí v zakončení už překonáme v Boršově.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák (vedoucí): Do Loučovic jsme jeli s vědomím, že nemáme co ztratit a hlavně si zahrajeme na krásném hřišti. V průběhu zápasu se obojí potvrdilo. Dle výsledku to vypadá na zápas v naší režii, ale nebylo tomu tak. Na šance to byl určitě vyrovnaný zápas. První poločas jsme byli o něco lepší my, druhý domácí. Trenér domácích pan Sulzer odvádí u mužstva domácích po fotbalové stránce velmi dobrou práci. Soupeři dle informace od místního správce chybí zranění klíčoví hráči, tak přeji ať se brzy vyprázdní marodka. Pochválím celý tým a hráčem zápasu volím záložníka Jirku Komberce



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] - M. Šíma [-] , J. Beran [-] , J. Žák [-] , J. Matulík [-] , V. Dudla [-] , J. Zbořil [-] (64. J. Hošek [-] ) , V. Matulík [-] (80. R. Večerník [-] ) , L. Sojka [-] , J. Fejtek [-] (41. J. Toth [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kvasnička [-] - V. Mráz [-] , J. Stegbauer [-] , R. Soukup [-] (63. J. Píšek [-] ) , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , A. Prokop [-] (82. J. Dudák [-] ) , J. Komberec [-] , A. Černý [-] , J. Nejedlý [-] , P. Petkov [-]

ŽK: 39. J. Zbořil , 62. J. Žák , 72. V. Dudla , 75. J. Beran - 83. A. Černý .
Místo: Loučovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - ŠKUTHAN Jaroslav, REITINGER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Ondřej Husa

Expert: Libor Granec
Tip experta: výhra hostů

Utkání by mohlo být divácky atraktivní, střelecky by se mohly prosadit oba dva celky, těžko tipovat, jarní formu má lepší K.Újezd, zkusím tedy 2.

Tip: výhra hostů

Loučovice nás teprve čekají a Kameňák hraje skvělý fotbal a myslím si že vyloupí Vltavan

Tip: remíza

Tip: výhra domácích