M. Volf 3.
M. Volf 42.
T. Gajdoš 60. (vl.)
3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice porazily Zlatou Korunu a jedou na vítězné vlně


Branky


3. M. Volf , 42. M. Volf , 60. T. Gajdoš (vl.) - 36. D. Fuciman , 47. M. Homer
23

 

Po sérii čtyř výher v řadě čekal na Ledenice soupeř bojující o záchranu. Zlatá Koruna minulé kolo konečně vyhrála a tak dorazila k soupeři v lepší náladě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matěj Volf vstřelil dvě branky

 

Už ve 3. minutě otevřel skóre Volf, který překonal hostujícího brankáře Schwarze – 1:0. Další šance domácích, které přicházely jak na běžícím páse ale vychytal buďto Schwarz nebo skončily mimo. Když jeden nedává, druhý promění. Takové pořekadlo si asi řekl ve 36. minutě Fuciman, který vyrovnal na 1:1. Už to vypadalo na smírný odchod do šaten, když znovu udeřili domácí. Volf v úniku překonal hostujícího brankáře a poslal domácí do vedení.

 

Homer brzy vyrovnal

 

Při nástupu ze šaten ještě domácí asi spali, protože už ve 47. minutě se k balonu jednoduše dostal Homer a střelou překonal domácího brankáře Maříka – 2:2. Poté se hrálo nahoru dolů, kdy se vytvářeli šance na obou stranách. Ani jeden tým ale nenašel recept na vstřelení branky. V 60. minutě přišel rozhodující moment zápasu. Dlouhé autové vhazování z levé strany si do vlastní branky nešťastně vstřelil hlavou Gajdoš a skóre se opět měnilo 3:2. Hostům se již nepodařilo vyrovnat nebo skóre otočit a tak na druhou výhru na jaře musí ještě počkat. To domácí si připsali již pátou výhru v řadě! Zlatá Koruna v příštím kole hostí lídra z Nové Vsi, který je krok od postupu do 1. A třídy. Ledenice zajíždí také do Nové Vsi, ale do té krumlovské.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Stanislav Jindra (trenér): Po sérii čtyř výher v řadě nás čekal zápas před domácími diváky, které jsme nechtěli zklamat, ale opět se potvrdilo, že se nám lépe hraje s mužstvy z popředí tabulky, kdy jsou zápasy fotbalovější, tím ale samozřejmě nechci srážet výkon mužstva Zlaté Koruny, která předvedla velmi bojovný výkon. V průběhu utkání jsme si vytvořili několik jasných gólových příležitostí, ale bohužel jsme je všechny neproměnili a tak byl zápas dramatický až do konce, neboť hostující tým stále živil naději na bodový zisk. V zápase jsme šli vždy do vedení, ale dle mého názoru jsme o něj příliš lehce přicházeli. Z našeho mužstva bych pochválil brankáře Pepu Maříka, který opět chytil několik jasných šancí hostů, ale jako nejlepšího hráče bych označil střelce dvou gólů Matěje Volfa, který kromě vstřelených gólů, předvedl na kraji zálohy poctivý výkon.




Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - T. Lamáček [-] , M. Volf [-] , J. Fošum [-] , T. Hrubý [-] (84. M. Kožant [-] ) , A. Stránský [-] , M. Kadlec [-] , J. Fencl [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] , L. Winkler [-] (49. P. Svoboda [-] )

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Král [-] , M. Štěpánek [-] , D. Fuciman [-] , M. Homer [-] , V. Ohnsorg [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , D. Steinocher [-] (46. T. Gajdoš [-] ) , J. Lacko [-] , J. Houska [-]

ŽK: 32. M. Volf - 10. J. Lacko .
Hráči zápasu: M. Volf .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - HAVLÍK Martin, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Husa

Expert: Libor Granec
Tip experta: výhra domácích

Oba dva celky v minulém kole vyhrály. Lepší jarní formu mají Ledeničtí, kteří by doma měli potvrdit zisk tří bodů z Nové Vsi.

Tip: výhra domácích

Zl. Koruna se na jaře trápí a Ledenice budou chtít doma potvrdit body z Nový Vsi a Ledenice vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích