Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lídr z Nové Vsi domácí Chvalšiny rozhodně nešetřil


23

 

Po nevydařeném domácím utkání s Ledenicemi, se fotbalisté Nové Vsi představili na půdě posledního celku skupiny TJ Sokola Chvalšiny. Jak už to bývá, tyto zápasy jsou nevyzpytatelné, protože domácí bojují o holou záchranu a i proto hosté odjížděli k utkání s respektem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrůzostrašný poločas pro domácí

 

Hostující mužstvo se do soupeře zakouslo takovým způsobem, že bylo po dvaceti minutách téměř rozhodnuto a domácí byli na ručník. Ale pěkně po pořádku. Už v 7. min zahrával hostující Neumann rohový kop, našel přesně hlavu Janečka, který otevřel skóre - 0:1. O pouhých šest minut později, Jiránek vysunul Neumanna a ten z velkého úhlu propálil domácího brankáře Kothánka podruhé – 0:2. A aby toho nebylo pro domácí málo, tak ve 21. minutě se ve vápně nejlépe zorientoval Jiránek a poslal hosty do vedení už o tři branky – 0:3. Nová Ves si první poločas na hřišti doslova dělala, co chtěla a Chvalšiny vůbec k ničemu nepouštěla. Když už se zdálo, že první poločas skončí, Vávra svým typickým způsobem prošel kolem celé lajny, předložil míč Brožkovi jako na podnose a ten stanovil poločasový výsledek 0:4.

 

Chvalšiny se herně zvedly, jejich snahu o zvrat zmařil Srbený

 

Hosté do druhého poločasu vystřídali brankáře, když jednička Bartizal přepustil své místo Peštovi. V 60. min opustil hřiště také hlavní motor Nové Vsi Česka a od té doby začali domácí lídra přehrávat. Najednou jako kdyby se zápas otočil a Fučíkova střela byla pro hosty jen výstrahou. Chvalšiny začaly dobývat hostující obranu a jejich snaha se vyplatila v 82. minutě, když Peštu propálil Babinký - 1:4. Už po dvou minutách se míče zmocnil Pavel Sluka, zkušeně zakončil a najednou byli domácí pozadu už jen o dvě branky – 2:4. Za další minutu se dokonce mohli přiblížit na rozdíl jediného gólů, ale brankář Pešta svůj tým podržel. A tak udeřilo na druhé straně. Zkušený Jiránek zachoval klidnou hlavu, krásnou přihrávkou našel ve vápně Srbeného a pro něj už nebyl problém stanovit konečný výsledek - 2:5.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): Po nevydařeném zápase s Ledenicemi jsme vyrazili na půdu posledních Chvalšin. Tyto zápasy jsou nevyzpytatelné, protože domácí hrají o záchranu, takže jsme přijeli s respektem. V prvním poločase ale jakoby byl na hřišti pouze jeden tým. Šrámem utkání je zranění hostujícího Beneše, který musel opustit hrací plochu už po dvou minutách, pro zranění kolene, a my mu všichni přejeme brzké uzdravení! Hráče zápasu volím Jiránka, který svou zkušeností dodává mužstvu klid ve vypjatých chvílích. V tomto utkání jeden gól dal a dva připravil, a proto si toho ocenění určitě zaslouží!



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
J. Kothánek [-] - M. Kamenský [-] , J. Decarli [-] , P. Postl [-] (54. J. Motz [-] ) - P. Pavlis [-] (46. T. Nymsa [-] ) , D. Adamíček [-] (28. Z. Ginzel [-] ) , P. Sluka [-] (86. P. Zwifelhofer [-] ) , M. Postl [-] , J. Fic [-] - L. Fučík [-] , P. Cába [-] (44. M. Babinský [-] ) -

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] (46. M. Pešta [-] ) - P. Boháč [-] , F. Vávra [-] , D. Pech [-] - J. Beneš [-] (4. V. Brožka [-] ) , B. Češka [-] (60. T. Srbený [-] ) , V. Neumann ml. [-] , Z. Holý [-] , T. Novák [-] - J. Jiránek [-] (89. P. Lexa [-] ) , E. Janeček [-] -

ŽK: 85. T. Nymsa - 34. Z. Holý , 85. E. Janeček .
Hráči zápasu: J. Jiránek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - KOCINA Martin, PETROUŠEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej Husa

Expert: Libor Granec
Tip experta: výhra hostů

Body vyhlížejí oba dva týmy, budu ale věřit favoritům. Tedy 2.

Tip: výhra hostů

N. Ves bude chtít napravit domácí porážku a ve Chvalšinách si dojdou v klidu pro vítězství

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích