4:3
(0:1)
24. M. Koza
62. S. Budík (p.)
65. S. Budík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 13:30

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna také slaví první jarní výhru


Branky


47. M. Homer , 52. M. Štěpánek , 70. M. Homer , 90. D. Fuciman - 24. M. Koza , 62. S. Budík (p.) , 65. S. Budík
24

 

Zlatá Koruna se herně zvedá, což potvrdila v Loučovicích. Frymburk v jarní části sezóny poněkud tápe a má kolísavé výsledky, čehož chtěla Zlatá Koruna využít. Nervózní přestřelka skončila vítězstvím pro Zlatku, která si tak připsala první jarní bodový zisk.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Frymburk

 

Začátek zápasu se hrál bez tempa. Domácí se sice dostávali do šancí, ale žádnou nedokázali proměnit. Proto, jak už to v zápasech Zlaté Koruny bývá, udeřil soupeř. Martin Koza střelou kolem gólmana otevřel skóre – 0:1. Do konce poločasu si oba týmy vytvořili šance, či náznaky šancí, ale skóre se neměnilo. Spokojenější byl tedy Frymburk.

 

Šest branek a pořádné drama v závěru

 

Nástup do druhého poločasu přinesl rychlé vyrovnání, které zařídil, po chybě hostujícího brankáře Mertla, Milan Homer1:1. Vzápětí poslal domácí do vedení Štěpánek, jenž při dorážce prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 2:1. V 62. minutě se dle domácích hráčů i fanoušků kopal sporný pokutový kop. K tomu se postavil zkušený střelec Budík a vyrovnal – 2:2. Než se domácí vzpamatovali, měnilo se skóre znovu. Zaváhání obrany využil opět Budík a přesnou střelou otočil skóre zpět na stranu Frymburku – 2:3. To ale netrvalo dlouho a v 70. minutě se míč odrazil k Homerovi, který křížnou střelou vyrovnal – 3:3. V poslední minutě se krásně uvolnil Steinocher, který našel volného Fucimana a ten vystřelil tři body pro Zlatou Korunu – 4:3.

 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Po prohrané první půli jsme si v kabině řekli, že musíme být aktivnější a zkusit zápas otočit. Hned vstup do druhé půle se povedl, když Homer potrestal chybu hostujícího brankáře. Hrál se hodně otevřený fotbal. Vážím si hráčů, že v zápase dvakrát otáčeli nepříznivé skóre a bojovali až do konce. Odměnou byla pak branka mladíčka Fucimana v 90. minutě a zisk hodně důležitých bodů v boji o záchranu. Za hráče utkání z naší strany volím Steinochera. Ještě není nic ztraceného a příští týden zkusíme zabojovat a nějaký bod přivézt i z Ledenic, přesto, že ty mají na jaře velmi dobrou formu.




Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - Z. Adamíček [-] , M. Štěpánek [-] , D. Fuciman [-] , M. Homer [-] , V. Ohnsorg [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , D. Steinocher [-] , J. Lacko [-] , J. Houska [-]

FC Šumava Frymburk
F. Mertl [-] - J. Šisler [-] , R. Mertl [-] - M. Račák [-] - J. Rillich [-] , M. Koza [-] - M. Koza [-] , T. Kaňa [-] (56. M. Matěják [-] ) , B. Vágner [-] (46. S. Budík [-] ) , D. Račák [-] , L. Matúš [-]

ŽK: 27. M. Štěpánek , 61. Z. Adamíček - 89. S. Budík , 90. R. Mertl .
Hráči zápasu: D. Steinocher - S. Budík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Picka Pavel - ERNST Martin, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Ondřej Husa

Expert: Jiří Tomášek
Tip experta: výhra hostů

Domácí odehráli ve Vltavanu poměrně dobré utkání, ale na své první jarní body stále čekají. A nedočkají se jich ani proti Frymburku. Očekávám zápas s minimem gólů.

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích