2:2
(1:1)
27. L. Lenk (p.)
52. R. Horelica
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol nad Lužnicí smírně s Olešnicí


Branky


11. J. Záruba , 80. D. Míka - 27. L. Lenk (p.) , 52. R. Horelica
24

 

Při nedělním odpoledni dorazil do Suchdola neoblíbený soupeř z  Olešnice. Tyto zápasy bývají vyhecované a Suchdolu se proti Olešnici na domácí půdě výsledkově příliš nedaří.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól Záruby

 

Domácí začali zápas ve velkém tempu a do desáté minuty kopali čtyři rohové kopy a dva volné kopy ze strany. V 11. minutě přišel trestný kop číslo tři, kdy hostující záložník Drtina fauloval u postranní čáry rychlonohého Kubaštu. K „trestňáku“ se postavil Arenberger a centrem, který propadl hostující obranou, našel volného střelce Zárubu, který křižnou střelou otevřel skóre – 1:0. Olešnice nesložila zbraně a vydala se na zteč. Úniky po stranách ale nedokázala přetěžit v gólovou šanci. Ve 27. minutě pláchl domácí obraně olešnický Koktavý, jehož stoper zastavil v pokutovém území nedovoleným způsobem a kopal se pokutový kop. K tomu se postavil kanonýr Lenk, kterému gólman Rácik vystihl směr, ale na ránu k tyči byl krátký – 1:1. Ve 35. minutě se po centru Buřiče dostal míč na vápno ke Koktavému, který akrobatickým kopem přes hlavu minul bránu. Domácí si při svých útocích nepočínali přesně, druhý gól nepřidali, takže se šlo do šaten za remízového stavu.

 

Neuznaný gól Špaleho v závěru zápasu

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří chtěli zvrátit skóre na svou stranu, to se jim ale nepovedlo, neboť Olešnice pozorně bránila. Přesto udeřili hosté. Při dlouhém nákopu stopera Lenka se míč dostal až na Horelicu, který lobem překonal Rácika – 1:2. V 65. minutě po straně unikl Koktavý, který domácím dělal velké problémy, přesným pasem našel v pokutovém území Horelicu. Jeho střela z prvního doteku ale mířila těsně vedle. V 80. minutě se domácí dočkali vyrovnání. Záruba ve vápně nohou obral o míč ve vzduchu hostujícího obránce, který chtěl míč odhlavičkovat, míč se odrazil k volnému Míkovi, který křižnou střelou prostřelil vše – 2:2. V 84. minutě se podobným zákrokem ve vápně uvolnil domácí kapitán Špale, jehož rána mířila do sítě. Tentokrát ovšem hlavní rozhodčí Adam odpískal hru vysokou nohou a branku neuznal. Zápas skončil dělbou bodů pro oba týmy. V dalším kole zajíždí Suchdol na derby zápas do Klikova. Olešnice přivítá na svém hřišti rezervu divizního Roudného.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Na zápas se Suchdolem jsme se těšili, domácí hrají dobrý, bojovný a ofenzivní fotbal, který nám vyhovuje. Navíc se nám na jejich hřišti v poslední době celkem daří. Remíza je nakonec asi zasloužená, my jsme měli ve druhé půli velkou šanci a Suchdol dal gól, který nebyl uznán. Musím pochválit celý tým za odmakaný výkon, zejména v prvním poločase, kdy bylo velké vedro. Vyzdvihl bych výkon Matese Koktavého, který trpělivě čekal na svou šanci a chytil jí za pačesy. Dále pochválím parťáka z lajny Radima Horelicu, který zahrál dobře a potvrdil to brankou. Za domácí tým pochválím kapitána Špaleho, který ve středu zálohy hraje dlouhodobě velmi dobře.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - M. Čáp [-] (72. M. Heřman [-] ) , T. Záruba [-] , D. Míka [-] (90. M. Dunaj [-] ) , F. Rácik [-] - R. Arenberger [-] , Š. Kubašta [-] , P. Špale [-] , J. Heřman [-] - P. Krejčí [-] (76. D. Trmal [-] ) , J. Záruba [-]

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , L. Lenk [-] - T. Kačírek [-] , O. Husa [-] , R. Horelica [-] , B. Bahenský [-] , J. Dvořák [-] (69. L. Burda [-] ) - S. Drtina [-] (89. R. Brousek [-] ) , M. Koktavý [-] (84. D. Chovanec [-] ) -

ŽK: 18. J. Záruba , 38. P. Špale , 68. D. Trmal , 80. D. Míka - 15. R. Horelica , 42. O. Husa , 66. L. Lenk .
Hráči zápasu: P. Špale - M. Koktavý , R. Horelica .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ondřej Adam - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, BICEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Husa

Expert: Jiří Tomášek
Tip experta: remíza

Olešnici se do okresu nechce a tak zahájili celkem úspěšně záchrannou misi. A i když ze Suchdola jezdí soupeři většinou s prázdnou, tak bod tu Olešnice získat dokáže.

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích