3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves – Brloh slaví první jarní výhru, na domácím hřišti skolila Vltavan Loučovice


Branky


24

 

Nová Ves po výprasku v Kaplici chtěla naplno bodovat a konečně v jarní části sezóny vyhrát. Vltavan po výhře nad Zlatou Korunou také pomýšlel na bodový zisk. Šťastnějším týmem zůstali nakonec domácí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

 

První poločas se hrál fotbal s hodně nakopávanými míči z obou stran. Domácí se dostávali do šancí pouze po standardních situacích, ale nedokázali je přesně zakončit. Vltavan měl také své náznaky, ale i na této straně bylo vše nepřesné. Proto poločas 0:0. Kaňkou první půle bylo zranění, již ve 13. minutě, Josefa Černého.

 

Tři góly pro domácí

 

Do druhého poločasu  vstoupili lépe hosté, ovšem nic nevyužili, tak přišly tresty od domácích. V 67. minutě po nákopu z poloviny hřiště nepokryli hosté na hranici šestnáctky Andrleho ml. a ten poté tváří v tvář Hüttnerovi uspěl - 1 : 0. Za další dvě minuty po rohu opět nepokrytý Vlček zvýšil na 2:0. V závěru zápasu uzavřel skóre Sekera na 3:0, asi po nejhezčí akci zápasu. V dalším kole se o záchranu hrající Nová Ves – Brloh podívá na hřiště Frymburku. Loučovice doma přivítají Kamenný Újezd.

 



Ohlasy k zápasu



Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Po vyhraném zápase doma se Zlatou Korunou jsme chtěli uspět i na hřišti v Nové Vsi. Bohužel se mi skládá poslední dobou těžko sestava, neboť máme dost zraněných a dnes to ještě doplnil Pepa Černý. My se trápíme, jsme v křeči a nic se nedaří, vydržíme hrát zodpovědně jen část zápasu. Připravíme se na domácí zápas s Kamenným Újezdem, kde budeme chtít bodovat. Snad se nám někdo vrátí z marodky.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - O. Švarc [-] , J. Anderle ml. [-] , Z. Sekera [-] , R. Postl [-] - J. Anderle st. [-] , J. Vlček [-] , J. Postl [-] (63. T. Březina [-] ) , M. Flaška [-] , T. Hüttner [-] (90. M. Sekera [-] ) - O. Tlamsa [-] (90. D. Kříž [-] )

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Černý [-] (13. J. Beran [-] ) - L. Ardó [-] - J. Zbořil [-] , V. Matulík [-] , M. Šíma [-] , M. Koutský [-] , J. Žák [-] , V. Dudla [-] , L. Sojka [-] , J. Fejtek [-]

ŽK: 20. J. Anderle st. .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - PICKA Pavel, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Ondřej Husa

Expert: Jiří Tomášek
Tip experta: výhra hostů

Po ostudném výkonu v Kaplici, si domácí jistě budou chtít napravit reputaci, ale Vltavan si i přesto odveze všechny 3 body.

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů