2:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny nestačily na Ledenice


Branky


3. L. Fučík , 44. Z. Ginzel - 16. M. Volf , 42. M. Bez , 75. M. Kadlec , 90. T. Hrubý
30

 

Sobotní odpoledne patřilo ve Chvalšinách fotbalu. Dorazil ledenický Slavoj, který se v poklidu pohybuje ve středu tabulky a po dvou výhrách v řadě přijel ve velmi dobrém rozpoložení. To domácí mají úplně jiné starosti. Po výhře v prvním jarním kole se jim už nepodařilo bodovat, takže cíl pro zápas byl jasný – tři body zůstanou doma. To se ale, bohužel pro ně, nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól rychlonohého Fučíka

 

Než se Ledenice stačily rozkoukat, zaskočili je domácí rychlým protiútokem ve 3. minutě, kdy Fučík překonal hostujícího brankáře Maříka a stav byl 1:0. Ve 14. minutě si balon vyměnilo duo Fencl – Volf. Prvně jmenovaný centroval a Volf hlavičkoval do odkryté branky – 1:1. Poté se hra uklidnila a k vidění byly spíše jen souboje ve středu hřiště, kdy se žádný tým nedostal do vážnější akce. A jak zápas začal rychlými góly, tak i na konci prvního dějství byly k vidění dvě branky. Nejprve dostaly Ledenice ve 42. minutě možnost zahrávat přímý volný kop. K tomu se postavil kapitán Bez a krásnou střelou poslal hosty do vedení – 1:2. Ve 44. minutě dostali možnost přímého kopu i domácí. Zimní posila Ginzel s pomocí teče ve zdi vyrovnal – 2:2.

 

Červená karta a neproměněný pokutový kop

 

Druhý poločas začal mírnou převahou hostů, avšak bez výraznějších šancí. Ani domácí si žádnou vyloženou šanci nevypracovali. V 75. minutě už Ledenice udeřily. Bez obloučkem přes obranu uvolnil Kadlece a zkušený hráč se tváří v tvář domácímu brankáři Kothánkovi nemýlil, když lobem poslal Ledenice do vedení – 2:3. Chvíli poté neudržel nervy na uzdě domácí střídající hráč Cába, který v 63. minutě nastoupil na hřiště a v 75. minutě mazal pod sprchy, když dosti nevybíravým zákrokem fauloval hostujícího Pavlíka a uviděl červenou kartu. Poté dostali domácí možnost pokutového kopu, který se pro hosty jevil jako velmi přísný. Brankář Mařík si s ním ale, i s pomocí obrany, poradil a udržel tak vedení pro svůj tým. Na samém konci zápasu se po krásné individuální akci prosadil střelou do šibenice Hrubý a ukončil na konečných 2:4 pro hosty. Chvalšiny tak mají co napravovat v příštím kole na hřišti divizního Roudného, kde je vyzve rezerva Malšanů. Slavoj zajíždí na hřiště lídra z Nové Vsi u Českých Budějovic.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ledenice
Stanislav Jindra (trenér): Než jsme se stačili rozkoukat, tak jsme prohrávali 1:0. Poté se nám podařilo vyrovnat a ke konci poločasu stav otočit. Domácí ale před odchodem do šaten vyrovnali z přímého kopu ze střední vzdálenosti, který jsme ve zdi tečovali. Ve druhém poločase jsme měli mírnou převahu, ale bez větších šancí. Dali jsme gól v 75. minutě po hezké akci Michala Beze s Mírou Kadlecem. Chvilku po našem gólu byl domácím vyloučen Cába, když dosti nevybíravým zákrokem bez snahy zasáhnout míč fauloval Pavlíka. Poté byla proti nám nařízena velmi přísná penalta, ale brankář Mařík si s ní, i s pomocí obrany, poradil. Na samém konci zápasu se krásné individuální akci prosadil střelou do šibenice Hrubý a tím stvrdil naše zasloužené vítězství. Hráčem zápasu volím kapitána Beze a ze strany domácích Fučíka.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
J. Kothánek [-] - J. Motz [-] , M. Kamenský [-] , R. Čarek [-] , J. Decarli [-] , Z. Ginzel [-] (75. J. Fic [-] ) - D. Adamíček [-] , P. Pavlis [-] (63. P. Cába [-] ) , M. Postl [-] - L. Fučík [-] , P. Sluka [-] -

TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - P. Güklhorn [-] (60. V. Babka [-] ) , M. Volf [-] (80. T. Hrubý [-] ) , M. Kadlec [-] (85. K. Havelka [-] ) , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] (66. J. Fošum [-] ) , M. Bez [-] , T. Lamáček [-] , P. Svoboda [-] (46. L. Winkler [-] ) , D. Fyrbach [-]

ŽK: 42. M. Postl - 61. M. Volf . ČK: 75. P. Cába .
Hráči zápasu: L. Fučík - M. Bez .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bumba František - ERNST Martin, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej Husa

Expert: Eduard Janeček
Tip experta: výhra hostů

Ledenice zvládly dvě těžká utkání a myslím si, že Chvalšiny pro ně budou snadný soupeř. Tipuji 0:3

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích