2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 10:15

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice porazily Frymburk gólem v závěru


Branky


31

 

Netradičně v sobotu v 10:15 se hrál v Ledenicích fotbal. Domácí Slavoj vyzval hosty z šumavského Frymburku. I tady byli oba týmy v jiném rozpoložení. Domácí po nepovedeném vstupu vyhráli v Loučovicích a i dnes pokukovali po třech bodech. Frymburku vstup do jarní části v domácím derby s Loučovicemi vyšel lépe, ale bral jen bod. V dalším kole už vyhrál a do Ledenic rozhodně nepřijel odevzdaný.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

 

Zápas začal v dobrém tempu, ve kterém domácí Slavoj pomalu začínal přebírat iniciativu a snažil se držet na polovině soupeře. Dostával se i do šancí, ale zejména Fencl a Svoboda je nedokázali proměnit. I Frymburk se dostával do šancí a z jedné přišel ve 28. minutě rohový kop. Z něho se dostal balón k volnému Flöringovi, který se v těchto situacích nemýlí – 0:1. Domácí nic nevzdávali a zatlačili hosty na jejich polovinu. Za odměnu přišlo vyrovnání. Ve 37. minutě vysunul kapitán Bez do pravé strany Fyrbacha, ten vrátil míč před branku, kde po krásné patičce Volfa dorážel do branky Fencl1:1. Výsledek se do konce poločasu nezměnil.

 

Hrubému stačily na hřišti tři minuty

 

Druhý poločas začal tak, jak ten první skončil. Domácí přebírali iniciativu a nepouštěli Frymburk do šancí. Své šance ale hráči Slavoje neproměnili, často ztroskotali na dobře chytajícím gólmanovi Mertlovi. V 68. minutě se k přímému volnému kopu postavil kanonýr Bez, ale jeho pokus skončil pouze na horní tyči. V 76. minutě přišel klíčový moment. Trenér sundal ze hřiště Svobodu a místo něj poslal na hřiště Tomáše Hrubého. Tomu stačily tři minuty, aby skóroval. Jeho pokus z pravé strany propadl do brány a Ledenice vedly 2:1. Hosté hru otevřeli, ale nevedlo se jim utkání vyrovnat. Naopak domácí hrozili z protiútoků, ale také bez účinku. Velká šance na vyrovnání přišla v samém závěru utkání, ale závar před Maříkovo svatyní domácí ustáli a se závěrečným hvizdem se mohli radovat ze zisku třech bodů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Stanislav Jindra (trenér): Od začátku byl zápas vyrovnaný, ale postupně jsme začali přebírat iniciativu my a byli častěji na polovině soupeře, kdy jsme měli i několik šancí, ale nevyužili jsme je. Na to udeřili hosté z rohového kopu. My jsme se však nevzdávali a odměnou nám bylo vyrovnání po krásné akci. Ve druhém poločase jsme hráli převážně na polovině soupeře. V 76. minutě přišel na hřiště Hrubý a hned v 79. minutě nás poslal do vedení. V závěru jsme přečkali závar před naší brankou. Troufám si však říci, že za celkový průběh zápasu jsme si, zejména vzhledem k množství vytvořených šancí, výhru zasloužili. Hráčem zápasu je určitě Míra Kadlec.




Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - P. Güklhorn [-] (63. K. Havelka [-] ) , M. Volf [-] , M. Kadlec [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] (88. M. Kožant [-] ) , M. Bez [-] , T. Lamáček [-] , P. Svoboda [-] (76. T. Hrubý [-] ) , D. Fyrbach [-]

FC Šumava Frymburk
F. Mertl [-] - D. Račák [-] , J. Ribár [-] (25. M. Neumann [-] ) , R. Mertl [-] , J. Šisler [-] - M. Flöring [-] , M. Račák [-] - J. Rillich [-] (88. J. Pecha [-] ) , M. Koza [-] - L. Matúš [-] , M. Koza [-]

ŽK: 73. M. Kadlec , 89. J. Fencl - 33. L. Matúš , 40. M. Flöring , 66. D. Račák .
Hráči zápasu: M. Kadlec - M. Flöring .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížovský Jiří - VEJČÍK Vít, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Husa

Expert: Petr Fiala
Tip experta: remíza

Ledenice trénuje náš bývalý hráč Standa Jindra a přál bych mu výhru, ale utkání skončí remízou.

Tip: remíza

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza