3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice vyhrála velmi důležité utkání výsledkovým rozdílem třídy


Branky


37. P. Fiala , 64. P. Fiala , 84. R. Horelica
25

 

Domácí hostili na svém hřišti soupeře z Nové Vsi – Brlohu. Zápas „o šest bodů“ zvládli lépe a předskočili soupeře na nesestupovou jedenáctou příčku. Výsledek zní celkem přesvědčivě, jednoduchý zápas to pro Olešnici ale rozhodně nebyl, protože soupeř z Nové Vsi nepřijel odevzdaný.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná šance a poté gól do šatny

 

Zápas začal ve volnějším tempu. Přesto se v 5. minutě dostal po dlouhém nákopu Lenka k balonu Husa, který ale nepovedeným centrem našel pouze rukavice hostujícího brankáře Černého. Hosté hrozili ze standardních situací, které zahrával zkušený Anderle st. Nepodařilo se jim ale žádnou z nich proměnit. Ve 30. minutě udeřili i domácí. Míč se vápně odrazil ke kapitánu Fialovi, který svou mušku namířil vysoko nad. Už to vypadalo, že se nic nestane, a týmy se v teplém počasí půjdou zchladit do šaten, když přišla velká šance hostí. Centr z pravé strany vyslal Hüttner, míč mířil do velkého vápna, kde zůstal Postl se svým strážcem Husou. Hlavičkový souboj vyhrál právě Postl, který obloučkem překonal domácího brankáře Krauskopfa (bývalého brankáře právě Nové Vsi – Brloha – pozn. redakce), ale míč skončil pouze na horní straně břevna. Ve 37. minutě se přece jen skóre změnilo, svou akci rozjel Horelica, krásnou křižnou přihrávkou našel ve vápně Fialu, který se střelou z první do proti pohybu brankáře nemýlil – 1:0. Radovat se domácí mohli i ve 43. minutě. Brousek v souboji atakoval rozehrávku hostí, odkop Frühbauera zblokoval a míč se dostal až za Černého záda. Sudí Bumba ale správně odpískal „šlapák“ a šlo se do šaten.

 

Fiala zvýšil skóre a nasměroval tým za třemi body

 

Druhý poločas se chtěli pokusit novoveští o zvrácení zápasu, ale domácí byli proti. Zejména úniky po stranách, které Brlohu dělali problém. Ale jak centry Horelici, tak z druhé strany Husy skončili buďto u Černého nebo mimo branku. V 64. minutě hosté otevřeli obranu a to se jim vymstilo. Kačírek vystihl přihrávku a rychlým centrem našel Fialu, který z půlící brány pelášil sám na gólmana, ten vyběhl, aby zmenšil střelecký úhel, čehož domácí kapitán využil, a po vzoru Karla Poborského při legendárním Euru 1996, lyšáckým lobem přehodil Černého a zvýšil na 2:0. V 84. minutě uzavřel skóre výborně hrající Horelica, jehož krásným pasem našel novic v dresu Olešnice Dvořák. Zpracovaný balón Horelica poslal z otočky nechytatelnou ranou za záda Černého – 3:0. Na konci utkání měl ještě šanci střídající Burda, jeho pokus ale mířil vysoko nad.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér): Byl to pro nás zápas o šest bodů, protože jsme chtěli vyhrát a tím soupeře v tabulce předskočit. V prvním poločase jsme měli územní převahu, ale i hosté hráli dobře, zejména dvojice Anderle a Vlček, kteří zásobovali krajní hráče dobrými centry, ale ti své šance neproměnili. Nám se povedlo dát krásnou branku po ose Horelica-Fiala a šli jsme do šaten s vedením. Do druhé půle jsme si něco řekli, kontrolovali jsme hru, a přidali uklidňující druhý gól po úniku a lobu od kapitána Fialy. Hosté se snažili, ale definitivně je srazil třetí gól, který přidal Horelica, jenž odehrál dobré utkání. Hráčem utkání je samozřejmě dvougólový střelec Fiala a pochválím i středovou řadu včetně krajních hráčů, kteří toho hodně naběhali.




Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - J. Lust [-] (89. R. Valenta [-] ) , M. Buřič [-] , L. Lenk [-] , M. Lechner [-] - R. Horelica [-] (85. L. Burda [-] ) , O. Husa [-] (73. M. Koktavý [-] ) , B. Bahenský [-] - P. Fiala [-] (79. M. Hanzal [-] ) - R. Brousek [-] (55. J. Dvořák [-] ) , T. Kačírek [-]

FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - N. Frühbauer [-] , J. Anderle ml. [-] , R. Postl [-] , M. Flaška [-] - J. Vlček [-] , T. Hüttner [-] , J. Postl [-] (70. D. Kříž [-] ) , J. Anderle st. [-] - E. Poula [-] , V. Loucký [-]

ŽK: 26. R. Horelica - 23. M. Flaška , 65. T. Hüttner .
Hráči zápasu: P. Fiala .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bumba František - KOLLMANN Jaroslav, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Husa

Expert: Stanislav Jindra
Tip experta: výhra domácích

Pokud se chtějí domácí zachránit, musí s týmy z dolní poloviny tabulky bodovat

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza