Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

7.0

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

--

Lipenské derby skončilo dělbou bodů


Branky


0

 

 

 

První jarní kolo přineslo zajímavé utkání u lipenké přehrady. Do Frymburku dorazily nedaleké Loučovice, které po povedeném podzimu chtěly navázat na předváděnou hru. Frymburk, který doma body neztrácí je na tom podobně. V očekávání byl teda dobrý fotbal.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas lépe pro hosty, před odchodem do šaten se trefil Fejtek

 

Do derby vstoupili lépe domácí, kteří byli aktivní na hostující půlce. Už ve 4. minutě zahráli trestný kop ze šestnácky, ale domácí Flöring přestřelil hostující branku.Domácí byli lepším týmem a zatlačili hosty na svou polovinu. Loučovice se nemohli dostat do tempa, ale dobře bránily. Ve 27. minutě měli domácí největší šanci prvního poločasu, kdy zprava odcentrovali na zadní tyč, za již překonaného Hüttnera zaskočil Černý, odvrátil míč na malé vápno, kde domácí doráželi, ale opět na brankové čáře zasáhl výborně Černý a odvrátil nebezpečí. Od té doby se hra vyrovnávala a přišla i první šance hostů kdy se uvolnil Toth,ale střelou na zadní tyč nepřekonal domácího brankáře Metrla. Hosté udeřili v závěru poločasu kdy po autu dostal Dudla uličkou na levou stran míč na volného Fejtka, který na dvakrát překonal domácího brankáře a hosté šli do vedení 0:1.

 

Vyrovnání trefil kapitán Račák

 

Do druhého poločasu hosté vystřídali, ale domácí se v 51.min po standardní situaci Micáka a hlavičkujícího Račáka dočkali vyrovnání - 1:1. Od té doby se hrál vyrovnaný a bojovný fotbal s dobrou kvalitou. Zmíním akce hostů, kdy v 78min postupoval zprava na brankáře Karták ale jeho střela na zadní tyč byla tečovaná a nevešla se do domácí svatyně. V 85. min měli hosté velkou šanci strhnout vedení na svou stranu, když rozehrávali za velkým vápnem standartní situaci ale i hostující Fejtek nemířil přesně.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Myslím, že se na první jarní kolo hrál dobrý a bojovný fotbal, bylo to dobré a férové derby. Domácí byli o něco lepší, ale my si odvážíme cenný bod z Frymburka, kde se body nerozdávají. Jak je mým zvykem, pochválím spíše kolektivní výkon než nějakého jednotlivce. Teď se musíme připravit na domácí zápas s Ledenicemi a potvrdit získaný bod z venku.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - BUMBA František, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.