3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves proplouvá soutěží, lídra nezastavil ani klikovský Blesk


Branky


0

 

Hned první jarní kolo nabídlo fotbalovou lahůdku, když se proti sobě postavili dvě nejlepší mužstva po podzimní části, Tj Nová Ves a Blesk Klikov. Hrálo se netradičně v neděli odpoledne, za to před výbornou diváckou kulisou. Domácí by při výhře odskočili soupeři už na osm bodů, v opačném případě by Klikov stáhl pětibodovou ztrátu na pouhé body dva a dále by mohl pomýšlet na první příčku. Blesk ale dorazil bez zraněného Františka Benháka, což je nejen pro něj, ale i pro celou soutěž, velká ztráta.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Procházka udeřil hned ze začátku, Novák se blýskl krásným gólem

 

Samotné utkání začalo vzájemným oťukáváním obou soupeřů, obě obrany hrály pozorně a hra se tak převážně odehrávala uprostřed hřiště. Až přišla 10 minuta. Hostující stoper si tak dlouho hrál s balónem, až ho o něj obral domácí Jiránek, namazal před bránu Procházkovi, pro něj už nebyl problém zasunout míč do sítě – 1:0. Nová Ves tak pokračuje se střílením gólů v úvodech zápasů i v jarní části sezóny. Od té doby byli domácí lepším týmem a začali hosty přehrávat, ale ani Holý, ani Janeček na brankáře hostů Wollnera nevyzráli. Hosté zahrozili jen jednou, ale s jejich pokusem si poradil brankář Bartizal.  Blížil se konec poločasu a nikdo z přítomných diváků netušil, že padnou ještě dva góly! Ve 36. minutě přišla veliká paráda, na odrážený balón si naběhl Novák a ranou vymetl šibenici, kterou Nová Ves dlouho neviděla - 2:0!! O sedm minut později Neumann zahrál rohový kop a kapitán Boháč hlavou rozvlnil síť za Wollnerem potřetí – 3:0. Poté už se poločas jen dohrál.

 

Čapek snížil, ale více se Klikovu nepovedlo

 

Druhé dějství se odehrávalo ve stejném duchu jako to první, domácí se tlačili do šancí, ale hostující brankář Wollner doslova čaroval. Nejprve vychytal v šanci Procházku a poté vynikajícím zákrokem stejnému hráči zneškodnil přímý volný kop. Domácí měli opravdu velké šance, a když je nevyužili, přišel zákonitě trest. Hostující motor uprostřed zálohy Maxa rozjel parádní akci, na jejíž konci byl útočník Čapek a i s pomocí teče překonal Bartizala 3:1. Do konce utkání se už nic významného neudálo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): První jarní kolo jsme se utkali hned s přímým konkurentem na naši pozici, chtěli jsme vyhrát a to jsme hned od úvodu potvrzovali. Vyzdvihnu i nádherný gól Tomáše Nováka, který vymetl šibenici. Vyhráli jsme zaslouženě, měli jsme ještě několik šancí, které vychytal neskutečný Wollner. Hráče zápasu volím Češku, který hrál velmi kompaktně a splnil přesně to, co od něho trenér požadoval a to uhlídat nejlepšího hráče hostů Maxu, což se mu podařilo.




Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - P. Boháč [-] , F. Vávra [-] , D. Pech [-] - V. Neumann ml. [-] (67. J. Beneš [-] ) , B. Češka [-] , Z. Holý [-] (64. R. Brožka [-] ) , T. Novák [-] - J. Jiránek [-] (61. T. Srbený [-] ) , E. Janeček [-] , R. Procházka [-]

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - M. Zavadil [-] (46. O. Šetka [-] ) , O. Podojil [-] - D. Melichar [-] , V. Čapek [-] , T. Maxa [-] , M. Jiráček [-] , J. Lochman [-] (65. O. Šrom [-] ) , J. Navrátil [-] , R. Plucar [-] (84. A. Novodvorský [-] ) - Z. Šafránek [-] -

ŽK: 88. T. Novák - 35. Z. Šafránek .
Hráči zápasu: B. Češka - D. Wollner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Frček Filip - MRÁZ Marek, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.