V. Bašta 14.
V. Bašta 72.
J. Sulek 77. (p.)
V. Bašta 85.
4:2
(1:0)
82. D. Štiller
89. P. Borovka (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice přehrály Chýnov, Bašta se hattrickem katapultoval do čela tabulky kanonýrů


Branky


14. V. Bašta , 72. V. Bašta , 77. J. Sulek (p.) , 85. V. Bašta - 82. D. Štiller , 89. P. Borovka (vl.)
0
Domácí se potřebovali rehabilitovat za poslední nepovedené zápasy, jak výsledkově, tak i předvedenou hrou. Do Nemanic dorazil poprvé v historii Chýnov, vedený bývalým výborným ligovým fotbalistou Petrem Holotou. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí bylo víc než na výsledný jeden gól

Utkání se odehrávalo na těžkém terénu s velkým množstvím osobních soubojů. A po čtvrthodině zničehonic udeřilo, když Sulek výborným balonem uvolnil u postranní lajny Borovku, jehož lahůdkový centr zužitkoval přesnou hlavičkou Bašta a poslal domácí do vedení.

 

Hoste se osmělili o pět minut později, když po akci Vl.Hrušky odvracel na malém vápně skluzem před číhajícím Václavem Hruškou nemanický kapitán Benkovský. Domácí byli lepší, Sulek vyslal do šance Borovku, jenž zpětnou přihrávkou hledal ještě Záveského. Po rohovém kopu neprotlačili z metru do sítě balon Motl s Benkovským, v čisté šanci selhal kanonýr Záveský. Na druhé straně si i Chýnov vypracoval tutovou šanci, ale Jan Hruška svůj volej nedokázal usměrnit mezi tři tyče. Do kabin mohli jít domácí přece jenom s dvoubrankovým náskokem, ale tečovaná Huckova střela skončila jen na tyči hustujicí branky.

 

Bašta dosáhl na hattrick

Hoste do druhého poločasu vystřidali, snažili se o vyrovnání, po hodině hry dal poprvé o sobě vědět jinak po celý zápas pečlivě střežený útočník Prášek, když jeho střelu zastavilo nejprve břevno domácí branky a po něm i praporek pomezního. Nemanice se vyrovnaly Chýnovu v důrazu, ve středu pole úřadovala dvojice Lukáš, Kochlöfl a v ofenzivě hosty zlobila už tradičně dvojice Bašta, Záveský.

 

V 72. minutě vybojoval rohový kop domácí matador Kochlöfl, rychlou rozehrávkou do nezformované obrany Chýnova vyzval ke skórovaní nekrytého Baštu a ten už neměl problém lahůdkovou pobídku svého spoluhráče uklidit.

 

Za dalších pět minut vtrhnul do vápna neohroženě rychlonohý Bašta, po jeho kontaktu s gólmanem Průšou se pískala penalta. V prvním utkání v Chýnově v této herní činnosti neuspěl Záveský, tentokrát se exekuce ujal Jan Sulek a přesnou ranou do šibenice korunoval svůj výborný výkon. 3:0.

 

Posledních patnáct minut patřllo však bojujícím hostím. Nemanickým bez možnosti střídání rychle ubývaly síly, Chýnov se tlačil do zakončení, Vl. Hruška přesným centrem oslovil Davida Štillera ke snížení. Nemanice odpovědely rychlým kontrem, kdy Kochlöfl vyslal do uniku Baštu a ten i díky nedorozumění hostujicích zadáků uzavřel lehce svůj hattrick. V 89. minutě ještě domácí Borovka ideálně trefil centr za zkoprnělého spoluhráče golmana Růnu a výstavním vlastencem uzavřel jinak velmi povedené odpoledne domácích.

 



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Aleš Benkovský (kapitán): "Po minulém nepovedeném utkání proti Veselí jsme se zavřeli s vedením i trenérem v kabině a věci si vyříkávali, výsledkem bylo že kluci si vše vzali k srdci a na trénink přišlo šest lidí... Věděli jsme, že nás čeká hodně důrazný soupeř a jestli chceme uspět, musíme se mu v tvrdosti a bojovnosti vyrovnat.Chýnov tím byl zaskočen, a nás rychlý gól uklidnil, dařila se i kombinace. V závěru už nám docházely síly, nechali jsme soupeře dvakrát skórovat, bylo to i tím, že nás bylo jen 11 a na lavičce byl jen zraněný kapitán Míra Novotný. Poděkovaní patří Tomáši Růnovi, který musel po půl roce zaskočit v bráně a byl bezchybný. Nejlepší hráči: tentokrát celý tým."




Sestavy


SK Nemanice
T. Růna [-] - J. Křiváček [-] , J. Sulek [-] , J. Hucek [-] , A. Benkovský [-] - R. Kochlöfl [-] , A. Motl [-] , J. Lukáš [-] , P. Borovka [-] - F. Záveský [-] , V. Bašta [-]

FC Chýnov
J. Průša [-] - M. Zítek [-] , J. Doubrava [-] , J. Petrů [-] , J. Hruška [-] (46. F. Zadražil [-] ) , S. Mareš [-] - O. Mládek [-] (73. M. Sedlatý [-] ) , V. Hruška [-] , V. Hruška [-] (44. O. Hladík [-] ) - J. Basík [-] (66. D. Štiller [-] ) , J. Prášek [-]

ŽK: 17. J. Lukáš , 27. V. Bašta , 80. J. Sulek - 54. J. Basík , 76. J. Průša .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ALBERT Karel - PÍSEK Martin, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.