Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá v divokém zápase poslala Vacov do I.B třídy


Branky


14. L. Balogh , 20. J. Carda , 30. O. Hotový , 67. L. Kitzler , 69. L. Balogh , 89. J. Carda - 16. A. Bujok , 40. J. Ketzer , 50. F. Zitta
13

Domácí dali čtyři branky po standardních situacích, které Vacovští nedokázali pokrývat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vacov ještě mohl věřit v body

Plánští chtěli po třech porážkách v řadě zabrat a zabojovat o postavení v horní polovině tabulky. Vacov měl motivaci jasnou - zvítězit a zachovat si tak příslušnost k I.A třídě. Lépe začali domácí, Klas musel likvidovat dalekonosnou střelu Balogha, tým podržel i proti velké šanci Píchala, jehož zakončení dokázal reflexivně vyrazit. Ve 14. minutě už se ale domácí prosadili. Carda prodloužil Řehořův centr ze strany na Balogha, který stačil míč špičkou ze vzduchu nasměrovat k tyči - 1:0. Vedení ale domácímu celku vydrželo jen pár vteřin. Plánští po nákopu nešikovně odvrátili míč jen k Bujokovi, který nabídnutou šancí nepohrdl.

 

Ve 20. minutě domácí udeřili poprvé, a ne naposledy, po standardní situaci. Řehoř zahrál roh do nebezpečného prostoru, Carda vystoupal nejvýše ze všech a zatloukl roh do sítě - 2:1. A o deset minut později se opakoval stejný scénář. Řehořův roh tentokrát nasměroval z bezprostřední blízkosti za Klasova záda Hotový.

 

Následně se po Kneysově faulu kopala penalta. Hosté ale jen těžko hledali plejera, který by si na kop troufl. Nakonec to zbylo na Vítovcovi, jenomže ten naložil s desítkou prachbídně, Hotový zasahovat nemusel, míč šel hodně vedle. Poslední slovo poločasu ale přesto patřilo Vacovu. Ketzer se po autu obtočil kolem protihráčů a z úhlu stačil poslal míč přesně k protější tyči - 3:2.

Domácí standardky byly smrtící

Po pěti minutách druhé půle bylo srovnáno. Zitta uklidil míč k tyči, když měl spoustu času na přesné zakončení. Následovala hluchá pasáž zápasu, kterou ukončil nekompromisně v 67. minutě Kitzler. A bylo to jak jinak než po Řehořově rohu, tentokrát se míč snesl na zadní tyč, kde byl domácí střelec zcela nepokrytý. Definitivně Planá zvrátila zápas ve svůj prospěch o dvě minuty později. T. Pintér překvapil hosty nakrátko rozehraným přímákem, vedle postavené zdi převzal míč Balogh a střelou na bližší tyč upravil na 5:3. Plánský kanonýr se tak stylově rozloučil, minimálně na nějaký čas, s plánským dresem, jeho kroky míří do plzeňského Petřína. Vacov následně už rezignoval a neměl síly na dramatizaci, v 89. minutě se ještě prosadil domácí kanonýr Carda, který pláchl obraně a samostatný únik zakončil suverénně.

 

Vacov tak potřebné body neuhrál a sestupuje do I.B třídy, Planá předskočila Vodňany a posunula se do horní poloviny tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Michal Špírek: "Jsme moc rádi, že jsme zápas zvládli a nejsme po kraji za blbečky. Třemi body jsme si udělali dobrou náladu na následující dokopnou, vyhrát jsme chtěli i kvůli loučení s trenérem Cimburkem, v Plané udělal neskutečný kus práce a tímto mu ještě jednou moc děkujeme."




Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , T. Pintér [-] , T. Plojhar [-] , D. Kneys [-] (64. J. Pintér [-] ) - T. Řehoř [-] , L. Kitzler [-] , M. Píchal [-] - L. Balogh [-] (86. L. Fujdiar [-] ) , J. Carda [-] (90. M. Toman [-] ) - J. Szabó [-]

SK Vacov
P. Klas [-] - M. Vítovec [-] , V. Zábranský [-] (72. J. Mrázek [-] ) , R. Mach [-] , F. Zitta [-] , M. Moutelík [-] , F. Roučka [-] (86. M. Mls [-] ) , A. Bujok [-] , J. Ketzer [-] , S. Pšenička [-] (75. D. Vítovec [-] ) , L. Král [-] (86. P. Vastl [-] )

ŽK: 35. D. Kneys , 45. T. Řehoř , 60. T. Plojhar - 57. L. Král , 70. F. Roučka , 74. M. Moutelík , 87. M. Mls .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - DIMITROV Nikolaj, TALÍŘ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Špírek

Expert: Michal Špírek, redaktor soutěže
Tip experta: výhra domácích

Vacov bude na dálku bojovat s účastníky B skupiny o udržení v soutěži. Modrý balet si ale potřebuje udobřit fanoušky před dokopnou po dvou prohrách o tři branky, body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích