Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec dobře začal, nakonec ale schytal debakl


20

Větřní vyhrálo druhý poločas 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlec vedl

Větřní na svém trávníku hostilo Sedlec a úvod zápasu byl jasně v jeho režii. Už ve čtvrté minutě se po rozehrané standardce domácích dostal k míči Podskalský a z maláho vápna otevřel hojný gólový účet zápasu. Pak aktivita domácích lehce opadla a Sedlec toho dokázal dvěma góly využít. Ve 20. minutě se prosadil z blízka prosadil Kučera a za dvě minuty na to, hlavou hostující Staněk a Sedlec vedl 1:2. Domácí však dokázali zápas do poločasu otočit. Ve 43. minutě utekl Gutheis hostujícímu Bláhovi a svůj únik bezpečně proměnil. A těsně před poločasem utekl po levé straně Kotlár, přihrál pod sebe Poláčkovi, který v brankové příležitosti ještě přihráv Gutheisovi a ten se do prádné branky nemýlil. 

 

Domácí válec

Druhý poločas byl jasně v režii domácích fotbalistů. Šance střídala šanci. V 53. minutě si s chutí hrající Sivák naběhl na centr Gutheise a krásnou hlavičkou dal svou šestou jarní branku. V 69. minutě to bylo už 5:2, kdy kotlárův centr na zadní tyč, poslal do branky domácí matador Sukdolák. V 75. minutě utekl všem bránícím hráčům starší z bratrů Chupíků Zdeněk a pohotovým lobem nedal Michalcovi žádnou šanci. V 90. minutě dostal výsledek konečnou podobu. Robert Salon vyslal do úniku opět Z. Chupíka a ten si tváří v tvář Michalecovi věděl rady i napodruhé. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): Jsme rádi za třetí výhru v řadě a zlepšené výkony ke konci sezóny. Sedlec nám první poločas vzdoroval, myslím že měl kopat i penaltu. Na druhou stranu měl být jejich brankář vyloučen. Každopádně jsem rád že se nám poslední domácí zápas vydařil herně i výsledkově, padlo 9 branek a divákům se to muselo líbit. Chtěl bych ještě poděkovat touto cestou našim trenérům. V zimě jsme se všichni dostali do složité situace, ale nakonec jsme to zvládli, hlavně díky nim. Na léto se pak musíme dát trochu dohromady a věřím, že příští sezona bude lepší, než ta která pro nás končí v sobotu na Slavii.

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník SK Sedlec): "Začneme tím pozitivním, což bylo, že nás přijelo dostatečné množství, včetně plné střídačky, jelikož béčko svůj zápas zrušilo. V prvním poločase jsme hráli celkem obstojně, šli jsme do vedení a myslím si, že rozhodčí domácím jednoznačně odpustil penaltu, která nám mohla zajistit vedení už 3:1. To byl bohužel klíčový moment. Místo vedení o dva góly, jsme do poločasu po chybách naopak prohrávali. Druhý poločas snad ani nechci komentovat, to byla strašná odevzdanost, nezodpovědnost a nedisciplinovanost. Domácí nakonec vyhráli zcela zaslouženě. Snad aspoň poslední zápas v 1. A zvládneme lépe, měli bychom být v solidní sestavě a budeme chtít urvat Strakonícím všechny body."



Sestavy


SK Větřní
M. Dobrovodský [-] - M. Sivák [-] , P. Kotlár [-] , P. Hlásenský [-] (55. D. Chupík [-] ) , P. Podskalský [-] (46. Z. Chupík [-] ) , J. Peťule [-] (84. R. Salon [-] ) , P. Gutheis [-] (80. F. Soukup [-] ) , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] (74. M. Troják [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Rada [-]

SK Sedlec
K. Michalec [-] - M. Bláha [-] , L. Bašar [-] (59. V. Šindelář [-] ) , J. Špán [-] , M. Pešek [-] (74. V. Kozel [-] ) , J. Staněk [-] (80. T. Folvarský [-] ) , T. Kučera [-] , M. Pešek [-] , D. Ambrož [-] (69. J. Zíka [-] ) , M. Kučera [-] , R. Hudec [-]

ŽK: 45. P. Gutheis , 69. J. Sukdolák - 44. K. Michalec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - VALEŠ Radek, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - Izugrafov Svyatoslav: 4
Výkon domácích - SK Větřní: 6
Výkon hostů - SK Sedlec: 4

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích