4:2
(3:1)
20. L. Kunc (p.)
70. M. Polanský
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zušťákova show, hattrick stihl už v prvním poločase!


Branky


29. J. Zušťák , 37. J. Zušťák , 45. J. Zušťák (p.) , 71. T. Kostka - 20. L. Kunc (p.) , 70. M. Polanský
19

Junior si posvíril na Vodňany a má jistotu, že v tabulce skončí před nimi!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zušťák měl nabito

 Na domácím hřišti Strakoničtí přivítali v dalším okresním derby mužstvo Vodňan a opět to byl zajímavý fotbal již od začátku utkání. V první minutě Juhaňák připravil brankovou příležitost Zušťákovi, ale ten se teprve zaměřoval. V 7. minutě podnikli hosté rychlý brejk po levé straně a Rouscherovu střelu Lízal vyrazil na rohový kop. Ve 12. minutě se Bálek protáhl středem, mezi beky přihrál Petráňovi a také jeho střelu vyrazil Váverka na roh. V téže minutě další pěkná akce po levé straně, kde si vyměnili míč V.Šrámek s Kočím, který nacentroval do vápna a Zušťák v těsném souboji přestřeluje.

 

V posledních třech utkáních Strakoničtí vždy udělali v obraně hrubou chybu, kterou soupeři potrestali a nebylo tomu jinak ani v tomto utkání. Tato hrubá chyba přišla „až“ v 19. minutě, následovala penalta, kterou hostující  Kunc proměnil - 0 : 1. Tato branka domácí srazila v aktivitě, kterou vyvíjeli od začátku, ale to trvalo jen deset minut, kdy z výkopu Lízala si Zušťák narazil s Juhaňákem a kanonýr s přehledem vyrovnal na 1 : 1.

 

Poté už to jelo zase ve starých kolejích, kdy si domácí vytvářeli jednu šanci za druhou. Ve 33. minutě trestný kop Cibulky z půlky Zušťák prodloužil hlavou na Čapka a ten z voleje trefuje břevno. Ve 37. minutě rychlou akci po levé straně provedli Boukalík s Juhaňákem, který našel ve vápně volného Zušťáka a mazáckým lobem překonal Váverku podruhé 2 : 1. Ve 44. minutě našel dlouhým pasem Cibulka V.Šrámka, ten poslal do vápna Juhaňáka, který byl faulován a nařízenou penaltu si vzal na starost Zušťák a proměňuje jí v hattrick a tím i uzavřel poločasové skóre na 3 : 1.

Po brance na každé straně

           Druhý poločas se střídaly šance na obou stranách. Nejdříve mezi 46. a 48. minutou podniknul dvě samostatné akce Juhaňák. Tu první mu Váverka  vyrazil na roh a druhá skončila těsně vedle tyče. Mezi 56. a 60. minutou to byl zase soupeř, když čtyřikrát vystřelili na Lízala, ale ten byl vždy na správném místě. V 69. minutě se do tutovky dostal Rauscher, ale Lízalovo zákrok byl bravurní.

 

Z následujícího rohového kopu, ale Polanský snižuje na 2:3. O minutu později se na vápně ke střele dostal T. Kostka a ten propálil všechno co mu stálo v cestě a navyšuje na 4 : 2. Ještě za zmínku stojí 78. minuta, kdy se ocitl v dobré pozici Čapek, ale trefil jen vyběhnuvšího golmana.                                                                                                          

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA

STATISTIKY ZÁPASU

Střely na branku  8 : 6


Rohy  5 : 4



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Čapek [-] , P. Cibulka [-] , M. Boukalík [-] , R. Kočí [-] - M. Šrámek [-] , D. Bálek [-] (64. T. Kostka [-] ) - D. Petráň [-] (80. P. Kratochvíl [-] ) , V. Šrámek [-] , D. Juhaňák [-] , J. Zušťák [-] (59. R. Chvosta [-] ) -

FK Vodňany
P. Váverka [-] - L. Kunc [-] , R. Funda [-] , M. Polanský [-] , F. Hubáček [-] , J. Rauscher [-] , L. Jizba [-] , L. Malík [-] (66. D. Jizba [-] ) , O. Hudák [-] , D. Bečvář [-] , T. Konvička [-]

ŽK: 85. D. Juhaňák - 78. T. Konvička , 80. F. Hubáček .
Počet diváků: 184. Rozhodčí: Tauber Lukáš - VALEŠ Radek, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza