Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Planá si nepohlídala závěr prvního a úvod druhého poločasu, body tak zůstaly v Blatné


Branky


19

Některé týmy už lepí sestavu pro poslední utkání silou vůle, množství absencí hlásily pro vzájemný zápas i týmy Blatné a Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mišiak se trefil parádně

Hosté začali aktivněji a byli to oni, kdo mohl jít do vedení. Balogh ale sám před brankářem na dlouhou nohu nechal vyniknout Chlandu, následnou dorážku Kitzler z úhlu mezi tyče nevměstnal. Utkání se hrálo v neskutečném parnu, kdy hráči byli jako v prádelně a fyziské síly rychle ubývaly. Toho využila Blatná ke svému nástupu a zhruba od 30. minuty ovládla dění na hřišti. Hotový musel zasahovat proti povedené střele z dálky po nakrátko rozehraném trestném kopu, blatenský tlak přinášel i další zakončení, i když povetšinou nepřesná.

 

Když už se zdálo, že Planá udrží pro ni výhodnou bezbrankovou poločasovou remízu, přišly domácí trefy. 44. minuta - po rychlém protiútoku domácího celku přišel centr do vápna, kde se do míče bez přípravy opřel Mišiak a nádherný volej umístil nechytatelně k tyči - 1:0. Uběhlo pár vteřin, rozhozená plánká obrana nechala velký prostor Machovskému, který překonal Hotového ránou na bližší tyč.

Množství šancí na obou stranách

Druhý poločas nabídl otevřený fotbal. Ale to důležité se stalo hned po pár sekundách hry. Plánská obrana se rozestoupila, míč převzal Peleška a sám před Hotovým nezaváhal - 3:0. Planá bleskově zareagovala. Beran neváhal s rychlým rozehráním trestného kopu a Pintérův střílený centr po teči obránce zapadl pod břevno Chlandovy branky - 3:1. Domácí znervózněli, ale maximálně jim vyhovovalo, že ve druhém poločase už se vlivem zranění a přerušení moc souvislé hry neodehrálo.

 

Hotový měl práci s likvidováním domácích šancí, kapituloval ale jen v 72. minutě - to si i Planá dala tečovaný vlastňák, když Motykovu střelu zpoza vápna tečoval do protipohybu brankáře Píchal. Planá ale také měla šance. O centimetry minul po centru Plojhara Špírek, přesně nezakončil ani Kitzler a vůbec největší tutovku měl Sodomka, který měl míč sám před bránou proti poslednímu obránci stojícímu na čáře, ale míč skrz z něj nedostal. Blatná tak vyhrála a skončí nejhůře druhá. Stále má šanci na titul - to by ale musela v posledním kole musela vyhrát nad Vimperkem a zároveň věřit ve výhru Loko nad Bavorovicemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Roman Remeš (asistent trenéra): Další důležité utkání před domácími fanoušky jsme dokázali vyhrát a nebylo to vůbec lehké, byť je nakonec výsledek jednoznačný. Zápas jsme zlomili v náš prospěch až těsně před přestávkou, když jsme vstřelili v rozmezí dvou minut dva góly za sebou. Do té doby to bylo ale vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. Po přestávce jsme přidali hned třetí branku, nevzdávající se soupeř ale vzápětí snížil. Poslední dvacetiminutovka už se čtvrtou brankou s síti Plané pak byla plně v naší režii. Poslední utkání odehrajeme v sobotu ve Vimperku, a i když vše není v našich rukách, stále všichni věříme, že se nám celkové vítězství v soutěži podaří získat.

SK Planá
Michal Špírek (hráč): "Ze zápisu, kdy padaly góly, je jasně vidět, kdy a jak hloupě jsme se připravili o šanci na body. Jinak jsme nepředvedli špatný výkon, můžeme se bavit o tom, jak by se zápas vyvíjel, kdybychom dali první gól, a že jsme na něj šanci měli, nebo proměnili některou ze šancí ve druhé půli. Jinak ale domácí vyhráli zaslouženě."



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] (77. M. Šimůnek [-] ) - K. Šejvar [-] , J. Sýkora [-] , M. Sedláček [-] (65. O. Míka [-] ) - P. Prokopec [-] , F. Jícha [-] (33. L. Machovský [-] ) , M. Mišiak [-] , M. Petrášek [-] , L. Motyka [-] - R. Peleška [-] (71. P. Stulík [-] ) , J. Nový [-] (82. M. Kůst [-] )

SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , T. Plojhar [-] , J. Pintér [-] (71. L. Fujdiar [-] ) , T. Pintér [-] - L. Kitzler [-] , M. Špírek [-] , M. Beran [-] , M. Píchal [-] (79. M. Sodomka [-] ) - L. Balogh [-] , J. Carda [-] -

ŽK: 52. R. Peleška - 51. M. Píchal , 70. M. Beran .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Brych Jiří - LEPIČ Jiří, MRÁZ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích