Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 13:30

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Bavorovice udolaly sestupující Sedlec brankou z 81. minuty. Jak důležitá bude Babkova branka po posledním kole?


Branky


81. P. Babka
24

Sedlec nechtěl zopakovat týnskou blamáž a tentokrát se sešel proti favoritovi v daleko lepší sestavě. Bavorovičtí si na gól počkali do poslední desetiminutovky, zvítězili a teď už jen budou vyhlížet výsledky soupeřů z vršku tabulky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po ostudě v Týně se tentokrát Sedlec předvedl jako celek, který do 1. A třídy náleží. Pomohly návraty stopera Kocha a záložníka Chromého, ačkoli oproti minulému týdnu zase chyběli Bláha se Zíkou. Druhé Bavorovice měly každopádně opravdu veliké štěstí, že si ze sedleckého trávníku odvezly body, utkání totiž mohlo klidně skončit i opačným výsledkem. V prvním poločase měli hosté určitou územní převahu a dvě solidní šance, ale domácí brejky tentokrát byly ještě nebezpečnější. Jenže i když střelec T. Kučera třikrát upaloval ve výborných příležitostech na branku, ani jednou nedokázal dostat míč do sítě. Jinak dobře pískající rozhodčí Jevčák pak Bavorovickým dle domácích ještě odpustil penaltu za ruku Hanouska, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

Ve druhém poločase musel střídat obětavě hrající navrátilec Chromý a diváci nejspíš čekali, že náročné napadání, které praktikovala domácí sestava, postupně ustane. Ale nestalo se. Devět minut před koncem se ale přece jen zkušenější hosté prosadili díky Babkovi. Sedlec se ještě nevzdal a tři minuty před koncem musel předvést zákrok zápasu bavorovický brankář Boček, který špičkou vyrazil zakončení osamoceného T. Kučery. Sedlec tak z duelu, ve kterém rozhodně nebyl horším týmem, nezískal ani bod. Hosté se naopak mohli radovat, i když se sestupujícím týmem měli opravdu velké problémy.

 

zdroj: sksedlec.klubweb.cz

 



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Za výkon proti aspirantovi postupu nelze než všechny spoluhráče pochválit. Hodně pomohl návrat zkušených Kocha s Chromým, hra měla rázem řád a mnohem vyšší kvalitu. Vynikající výkon podal na beku Staněk, který hrával obvykle spíš v útoku, ale tentokrát se posunul dozadu, kde díky své rychlosti přiváděl útočníky Bavorovic k bezmoci a ještě podporoval útok. Bohužel, tentokrát musím porážku vzít na sebe. Měl jsem v zápase čtyři velmi, velmi dobré šance, ale ani jednu jsem nezakončil dostatečně dobře. Jak brankář zneškodnil mou střelu chvíli před koncem, to doteď nechápu. Myslím si, že jsme měli také kopat penaltu, ale tím si vůbec nechci stěžovat na rozhodčího, naopak pískal tentokrát opravdu s velkým přehledem. Tahle prohra mě opravdu mrzí, ale kdybychom hráli takovýmhle způsobem častěji, nemuseli jsme sestoupit. Každopádně jsem rád, že jsme aspoň částečně odčinili minulou ostudu. Škoda, že jsem byl v zakončení tentokrát takový dřevák, tenhle zápas jsme neměli prohrát."




Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Chromý [-] (56. L. Bašar [-] ) , M. Pešek [-] , J. Koch [-] , J. Staněk [-] , T. Kučera [-] , M. Pešek [-] , D. Ambrož [-] , M. Kučera [-] , R. Hudec [-] , J. Špán [-]

TJ Bavorovice
J. Boček [-] - J. Hanousek [-] - L. Červenka [-] , T. Kučera [-] (89. D. Klíma [-] ) , M. Blažek [-] - P. Babka [-] - D. Rottenborn [-] , F. Šafránek [-] , T. Koranda [-] , M. Hurný [-] , J. Trnka [-]

ŽK: 43. J. Koch - 79. M. Hurný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jevčák Martin - LEPIČ Jiří, SYROVÁTKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Jevčák Martin: 8
Hrací plocha: 9
Výkon domácích - SK Sedlec: 7
Výkon hostů - TJ Bavorovice: 7
Hráč utkání - domácí: Jiří Staněk

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Bavorovice nehrají doma, což může být výhodou pro Sedlec, přál bych si v tomto zápase výhru domácích nebo při nejmenším remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Filip Jícha
Tip experta: výhra hostů

Jestli i venku budou hrát Bavorovice ve 14 proti 11, tak je to jasné.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Funkcionář, Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blatná | Jihočeský | Strakonice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů