Vraždění neviňátek. Týn nasázel odevzdanému soupeři dvanáct gólů. Po pěti dali Vařil a Houska!


Branky


15. L. Stoklasa , 23. P. Vařil , 28. P. Vařil , 32. T. Houska , 34. T. Houska , 37. T. Houska , 61. P. Dvořák , 67. T. Houska , 71. P. Vařil , 73. P. Vařil , 76. T. Houska , 79. P. Vařil - 49. T. Kučera
25

Sedlec už to zabalil a dosud důstojné působení v I.A totálně shodil vystoupením v Týně. Protože nepřivezl hráče na střídání, hrál po zranění z úvodu utkání jen o deseti. V poli celý zápas odehrál jinak první gólman Hanzal. Týn si v exhibičním duchu zastřílel, zápas také rozhodl o tom, že koruna pro krále střelců má velmi blízko k Pavlu Vařilovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hráli o deseti

Už pohled na sedleckou sestavu nevěštil před duelem pro již jistě padající celek nic optimistického. A po pár sekundách zápasu už to bylo pro hosty kritické - po zákroku domácího Plojhara odstoupil se zraněním hostující Zíka a protože luxus v podobě alespoň byť jen jednoho střídajícího Sedlec k dispozici neměl, nezbývalo mu, než hrát zbytek zápasu o desíti. V poli přitom běhal brankář Hanzal, jehož post v utkání zastával gólman rezervy Čaloun.

 

Prvních patnáct minut ještě hosté ubránili, ale pak už se to začalo sypat. Šlo o zakončení většinou z malého vápna, kdy hráči doráželi do brány míč po kombinačních akcích. Skóre otevřel Stoklasa, následoval ho Vařil dvěma kousky a pak během pěti minut nasázel hattrick Houska

Vařil s Houskou dali po pěti brankách

První slovo v druhém poločase patřilo Sedleci. Domácí špatně pokryli standardku, míč propadl ke Kučerovi a ten už si věděl rady - 6:1. Domácí se snažili hledat v zakončení hlavně Pavla Vařila, aby se dostal do čela střelecké tabulky a udělal si zde co největší náskok. Útočník nakonec v zápase dal pět gólů, stejně jako Houska, v 61. minutě se prosadil i Dvořák.

 

Vařil tak má na kontě 18 gólů a pro ostatní kanonýry bude velmi těžké ho dostihnout.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): "Hosté přijeli jen v jedenácti, pak museli hrát v deseti. Litoval jsem soupeře, litoval jsem některé jejich hráče, jako třeba Bláhu, kterého jsem kdysi trénoval v Třeboni, nebo Kučeru, který se také snažil. Obdivuju, že to nějak dávali. V 55. minutě šli do hry všichni čtyři naši střídající hráči. Dobře si zastříleli Vařil s Houskou. Byla to vražda, obdivuji, že to hosté neskrečovali. Na I.A třídu to byla velká sedlecká ostuda a zamyslet by se nad sebou měli ti hráči, kteří jim k zápasu nepřišli. Dva góly bych si raději pošetřil na Vimperk. Pro nás povinné vítězství, ale tohle nebyl soupeř."

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Rád bych zhodnotil zápas, ale tentokrát se žádný nehrál. Týn si prostě jen trochu lépe zatrénoval. Přijelo nás jedenáct, z toho dva brankáři. Hned ve druhé minutě jel po faulu s odulým kotníkem do nemocnice klíčový záložník Zíka a vyjmenovávat tu více než desítku hráčů, která k zápasu z různých důvodů vůbec nedorazila, ani nemá smysl. Jsem hrdý na kluky, kteří v Týně byli, že jsme zápas dohráli. Nepřipadalo v úvahu, abychom simulovali zranění a duel pro nedostatečný počet hráčů předčasně ukončili za nějakého příznivějšího stavu, to je pro mě naprostá srabárna. Takovouhle ostudnou prohru jsem sice za 30 let, co hraju fotbal, nezažil, ale všechno je holt jednou poprvé. A když se sestupuje, ukazuje se teprve pravý charakter některých hráčů. Když jsme před rokem slavili historický postup, bylo hráčů kolem na dokopné s pamětním tričkem moře, dneska si ale nebyl nikdo další ochoten udělat 3 hodiny času na to, aby nenechal ostatní ve štychu. Smutné, ale taková je realita. Doufám, že se na poslední dvě kola najde trochu víc hráčů, bylo mi v útoku mezi pěti Týnskými dost smutno..."



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Švejda [-] - J. Meidl [-] (46. V. Červenka [-] ) , M. Boček [-] , J. Brom [-] - J. Plojhar [-] , M. Tupý [-] (54. P. Dvořák [-] ) , L. Stoklasa [-] (54. A. Novotný [-] ) - P. Vařil [-] , T. Houska [-] - J. Liška [-] (54. O. Lukeš [-] ) , M. Šálený [-]

SK Sedlec
R. Čaloun [-] - F. Hanzal [-] , J. Staněk [-] , M. Bláha [-] , T. Kučera [-] , M. Pešek [-] , J. Zíka [-] , D. Ambrož [-] , M. Kučera [-] , R. Hudec [-] , J. Špán [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Crkva Robert - KOMZÁK Zdeněk, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 4
Rozhodčí - Crkva Robert: 8
Hrací plocha: 9
Výkon domácích - FK Olympie Týn nad Vltavou: 10
Výkon hostů - SK Sedlec: 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Pavel Vařil
Tip experta: výhra domácích

Teď nehrajeme moc dobře, ale jdeme pro tři body!

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích