0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola! Vimperk brankou z 89. minuty vyloupil Týn a na čele zůstaly Bavorovice!


Branky


26

Týn nezvládl odpovědět na atak Bavorovic a doma padl s Vimperkem. Ten po týdnu předvedl, že rozhodovat zápas v úplném závěru mu je vlastní!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Největší šance Týna v prvním poločase a vlastně i za celý zápas přišla po pasu Meidla na Housku, ten ale selhal při zpracování a Hrubý ve spolupráci s obranou nebezpečí zažehnal odkopem. Domácí si v zápase už nevytvořili pravou tutovku. Hrubého zaměstnal ještě třemi povedenými střelami Dvořák, vimperský strážce si poradil s bravurou. Na domácí straně byl nejaktivnějším hráčem právě Dvořák, jeho centry z kraje zálohy ale spoluhráče nenacházely.

 

Šumavan se v prvním poločase nikam nehnal, vystavěl neprostupnou hráz v defenzivě a v poklidu zachytával domácí snahy o kombinaci.

Vimperk si přichystal další smrtící úder

Vimperk předvedl taktický, disciplinovaný výkon a trpělivě čekal na svou šanci a chybu soupeře a z toho plynoucí brejky. Dočkal se a měl šance. Při prvním brejku po zaváhání obrany soupeře ještě neuspěl. Ale v 89. minutě po centru za obranu unikl Pankratz, nijak nezazmatkoval, troufl si na lob proti brankáři Kubíkovi a slavil úspěch! Spolu s ním i celý Vimperk, který udolal favorizovaný Týn 1:0!

Šumavan minulý týden skolil gólem z nastavení Vacov, tentokrát si vychutnal ještě větší sousto.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): "Nevím, zda za tím byl nějaký blok z vědomí, že jsme byli první, ale poslední zápasy nám nevyšly. Tentokrát šlo o remízový zápas, ale soupeř v závěru potrestal naší chybu. My jsme byli jaloví. Vázla nám kombinace, nevím z čeho jsme byli nervózní, to co nám dříve šlo automaticky, nevycházelo. Nemůžu říct, že by kluci nechtěli, ale výkon byl ustrašený, ale psychika asi pracuje. Jsem zklamaný, na Vimperk jsem měl po podzimním zápase u nich žízeň. Byli jsme ale špatní, byl to zvláštní zápas. "

TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík (trenér): "Do Týna jsme jeli s velkým respektem a bohužel opět bez osmi hráčů. V minulém utkání se nám zranil Michal Chvosta a po chvíli musel ze zápasu odstoupit pro zranění Honza Psutka. Oproti minulému zápasu už jsme ale mohli počítat s Martinem Kvapilem, který zahrál výborný zápas! Od počátku jsme hráli vyrovnaný mač a k mému překvapení jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem. Do poločasu nepadl žádný gól a my šli do druhého dějství s cílem udržet co nejdéle remízový stav a pokusit se udeřit z brejků. Naše šance po hlavičce Martina Kvapila a tutové šanci mladého Chrášťanského jsme bohužel ještě nevyužili. Domácí fotbalisté chtěli hodně moc vyhrát a postupem času se začali více a více vytahovat. My jsme toho dokázali využít a těsně před koncem jsme dali Vencou Pankratzem rozhodující gól a z Týna vezeme neskutečné tři body! Děkuju všem hráčům, fanouškům a jsem šťastný! Tým z Týna chválím za férový přístup a trošku se jim omlouvám za naši výhru, ale my jsme chtěli vyhrát stejně jako každý jiný zápas. Prostředí v Týně je naprosto v pohodě. Za dnešní zápas jsem moc pyšný na naše vimperské kluky! Díky, díky, díky. Za týden se budeme v domácím prostředí snažit potrápit Bavorovice."



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - O. Lukeš [-] , J. Meidl [-] , M. Boček [-] , J. Brom [-] - P. Dvořák [-] (62. J. Liška [-] ) , J. Plojhar [-] , M. Tupý [-] , L. Stoklasa [-] - P. Vařil [-] , T. Houska [-] -

TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - R. Podskalský [-] (93. O. Rod [-] ) , P. Samohejl [-] (90. M. Uhlík [-] ) , J. Kurz [-] (70. J. Děd [-] ) , J. Psutka [-] (19. J. Chrášťanský [-] ) , J. Pospíchal [-] , J. Blahout [-] , M. Kvapil [-] , V. Pankratz [-] , V. Blahout [-] , M. Sedláček [-]

ŽK: 80. J. Brom , 84. O. Lukeš - 77. J. Blahout , 87. P. Samohejl , 87. M. Sedláček , 89. V. Pankratz .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Jevčák Martin - TOUCHA Matěj, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bohužel si to Týn doma pohlídá...