2:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vodňany vysoko vyhrály ve Vacově


Branky


71. F. Roučka , 74. J. Ketzer - 22. O. Hudák , 39. L. Malík , 43. L. Kunc (p.) , 59. L. Kunc , 63. J. Rauscher , 90. J. Kalianko
26

"Prvních dvacet minut jsme přitom byli pod tlakem," vzpomínal po nakonec jednoznačné výhře kouč hostů Hrachovec. Vodňany už jsou jen tři body za prvními Bavorovicemi a i ony se budou rvát o postup!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vacovští můžou jen litovat, že nedokázali dobrý vstup do zápasu potvrdit brankou. První minuty totiž patřily jasně domácím. Ti si vypracovali spoustu standardek a autů v blízkosti vodňanské brány a hosté zmatkovali, se štěstím ale vše ustáli. A pak naopak hosté udeřili.

 

Ve 22. minutě se prosadil Hudák. Po standardce hostů posunul Bečvář svému spoluhráči proti noze. A to sice na slabší levou, ale v důsledku to vůbec nevadilo, protože Hudák ukázal, že ani levačku nemá jen na opírání, když pokořil Klase střelou z voleje. Ve 39. minutě centroval hostující Rauscher, propadlý míč doputoval až k Malíkovi, který dopravil balón do sítě - 0:2. A před poločasem přišel ještě další vodňanský zásah. Kunc s jistotou proměnil nařízenou penaltu po faulu na Rauschera.

 

Hosté pohodlně kráčeli za výhrou

Vodňany pokračovaly v nasazeném tempu i ve druhém dějství a vypracovaly si až pětigólové vedení. Po dlouhém nákopu přišel souboj domácího stopera s Polanským, přispěchal i vacovský brankář Klas, míč se po srážce hráčů odrazil na střed hřiště a Kunc z dobrých třiceti metrů poslal míč do opuštěné brány - 0:4. Rauscher upravil na 5:0 v 63. minutě.

 

Následně hosté polevili a Vacov toho rychle využil ke snížení na 2:5, když se v rozmezí tří minut prosadili Roučka a Ketzer. Do dramatu bylo ale daleko, navíc konečnou podobu dal skóre v úplném závěru Kalianko, který se prosadil z chumlu pravým, v tomto případě vodňanským, bodlem - 2:6.



Ohlasy k zápasu



FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): "Do 20. minuty jsme byli celkem pod tlakem a nehráli jsme dobře. V reakci na to jsme trochu přeskupili řady a šli do vedení. Pak už jsme hráli suverénně, nervozita z nás spadla. Utkáni jsme zaslouženě vyhráli, hráči zápasu označím krajního záložníka Bečváře a útočníka Rauschera."



Sestavy


SK Vacov
P. Klas [-] - V. Zábranský [-] , A. Jírovec [-] , R. Mach [-] , F. Zitta [-] , M. Valta [-] , M. Moutelík [-] (60. J. Hlásek [-] ) , F. Roučka [-] , J. Ketzer [-] , A. Mach [-] , L. Král [-]

FK Vodňany
P. Váverka [-] - J. Rauscher [-] , L. Jizba [-] (67. J. Kalianko [-] ) , L. Kunc [-] (86. P. Hrachovec [-] ) , L. Malík [-] (60. F. Hubáček [-] ) , O. Hudák [-] , D. Bečvář [-] , J. Kinkor [-] (38. M. Polanský [-] ) , D. Václavík [-] , T. Konvička [-] , D. Šourek [-]

ŽK: 52. A. Mach , 68. F. Roučka , 85. M. Moutelík - 82. T. Konvička , 87. F. Hubáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tauber Lukáš - IZUGRAFOV Svyatoslav, NOVÁK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů, hrajou pěkný fotbal...