Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk si vytvořil rozhodující náskok v první půli, dvakrát se trefil Pospíchal


29

Domácí Velešín utkání nezvládl a dál se krčí s devíti body na posledním místě tabulky. To Vimperk si třemi body pojistil klidný průběh sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vimperk šel do trháku

Do utkání vstoupili domácí v nedbalkách, už ve 3. minutě Velešínští inkasovali laciný gól od J.Pospíchala na 0:1 a když M. Kvapil dal v 8. minutě po rozehraném rohu nakrátko a hrubé chybě obrany gól na 0:2, vypadalo to, že všechny domácí plány s tímto zápasem půjdou k ledu. Ale hned v 9. minutě měl gólovku na kopačkách S.Šálek, ale obrana hostí stačila odvrátit na roh. Ve 13. minutě si domácí vypracovali jasnou tutovku, S.Šálek postupoval sám proti hostujícímu gólmanovi M.Hrubému, ten jeho střelu nohou vyrazil k dobíhajícímu P.Fišerovi, ale i jeho tutovku gólman Hrubý zneškodnil. V 17. minutě se T.Semerád prokličkoval až na hranici vápna, ale jeho bomba letěla těsně nad branku. Ve 28. minutě se do tutovky dostal hostující V.Blahout, ale jeho šanci zlikvidoval domácí brankář F.Schneider. Ve 39. minutě utekl po pravé straně hostující obraně P.Fišer, jeho střelu gólman Hrubý vyrazil přímo k domácímu F.Zimkovi, ale ten před prázdnou brankou míč netrefil. V těchto chvílích se domácím lepila smůla na kopačky, nebyli schopni dát gól. A do toho přišla třetí vimperská trefa -  41. minuta J.Pospíchal a jeho úspěšná hlavička po rozehraném přímáku -  0:3. V závěru půle domácí reklamovali dle nich naprosto jasný faul na Šálka ve vápně, ale píšťalka rozhodčího L.Taubera zůstala němá.

Semerád měl poslední slovo

Druhý poločas začal nepřesností na obou stranách, přihrávky nenacházely adresáta a hra byla bídná. Až v 57. minutě se domácí hra rozhýbala, T.Semerád prošel přes tři protihráče vystřelil a jeho projektil skončil v šibenici hostující branky 1:3. Domácí pak převzali iniciativu na kopačky, ale k vážnějšímu zakončení se nedostali. V 70. minutě se z ojedinělého protiútoku dostal do tutovky po chybě obrany hostující M.Sedláček, ale v jasné šanci přehodil branku domácích. Do poslední velešínské šance se probil v 82. minutě P.Fišer, ale nastřelil pouze tyč hostující branky.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): Sestava dobrá, hra bídná. Pokud nebudeme proměňovat jasné tutové gólové šance, těžko budeme získávat nějaké body.




Sestavy


FC Velešín
F. Schneider [-] - M. Kejšar [-] (33. J. Severa [-] ) , T. Pomije [-] , V. Biňovský [-] , T. Jirský [-] - J. Falc [-] , T. Semerád [-] , F. Zimek [-] - S. Šálek [-] , P. Hynšt [-] (60. J. Mikeš [-] ) , P. Fišer [-]

TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - R. Podskalský [-] (46. V. Matoušek [-] ) , P. Samohejl [-] (90. M. Uhlík [-] ) , J. Psutka [-] , J. Pospíchal [-] , M. Chvosta [-] , J. Blahout [-] , M. Kvapil [-] , V. Pankratz [-] (84. J. Chrášťanský [-] ) , V. Blahout [-] , M. Sedláček [-]

ŽK: 78. P. Fišer , 83. V. Biňovský - 83. P. Samohejl , 87. J. Pospíchal , 90. J. Psutka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Tauber Lukáš - IZUGRAFOV Svyatoslav, RYNEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Velešín body potřebuje a věřím ve všechny tři.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza