2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní jízda Týna skončila ve Strakonicích!


Branky


32

Domácí zaskočili favorita a boj o krajský přebor se tak opět dramatizuje...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí omladili sestavu

Domácí trenér poslal do základu hned čtyři dorostence, kteří se své šance zhostili na výbornou. První šanci, ačkoliv to z počátku nevypadalo, měli hosté a to když Bočkovo střílený centr se náhle změnil ve střelu pod břevno, ale Lízal byl pozorný a vyškrábl ji na roh.

 

Ve 14. minutě předvedli pěknou akci po pravé straně Beran s Bálkem, jeho střelu golman vyrazil a Boukalíkova dorážka skončila rohem. Po rohovém kopu se ke střele dostal Kočí, opět střelu vyrazil golman a dorážka Kostky skončila nad. V 19. minutě kopali hosté tr. kop z 20 metrů  a Bromova tvrdá střela skončila v náručí Lízala. Ve 30. minutě Suchý vyslal balon do vápna, kde Brom udělal minelu a Máška byl na správném místě a pod tělem golmana rozjásal domácí publikum. Máška je strakonickým střelcem jara. Ve 33. minutě  Martin Šrámek roztáhl hru na Suchého, který se před vápnem uvolnil do středu a jeho pěkná střela skončila na břevně. Ve 38. minutě trestný kop Tupého zlikvidoval Lízal.

     

Kostka rozhodl

Druhý poločas začali hosté mírným tlakem, domácí se z toho nemohli vymanit a také toho využili. V 57. minutě domaci zaspali rychlou rozehrávku z půlky hřiště a Dvořák střelou k tyči srovnal skóre na 1 : 1. Poté se hra vyrovnala. V 79. minutě Bálek našel ve vápně Zušťáka a jeho střelu z voleje brankář kryl. Smrtící úder ze strany Junioru přišel v 83. minutě, když na pěkný centr Boukalíka z trestného kopu vyskočil nejvýše ve vápně Matěj Kostka a hlavou zajistil domácím tři body.

 

Autor: Jiří Cibulka



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka, vedoucí mužstva: Tentokráte krásné fotbalové počasí se přeneslo i na hřiště a bylo se opravdu na co dívat. Do Strakonic přijel soupeř z prvního místa tabulky a hned od prvních minut diváci viděli pěkné kombinační akce se spoustou střel na branku, včetně brankářských zákroků.




Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - P. Cibulka [-] , M. Kostka [-] , M. Boukalík [-] , R. Kočí [-] , M. Čapek [-] - V. Dohonyi [-] , M. Šrámek [-] , D. Bálek [-] , D. Suchý [-] (46. J. Maršala [-] ) - J. Máška [-] (46. J. Zušťák [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - O. Lukeš [-] , J. Meidl [-] , M. Boček [-] , J. Brom [-] - A. Novotný [-] (52. M. Stejskal [-] ) , L. Stoklasa [-] , P. Dvořák [-] (77. J. Mach [-] ) , M. Tupý [-] - P. Vařil [-] , T. Houska [-] -

Počet diváků: 157. Rozhodčí: Brych Jiří - PETRIČÁK Daniel, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Junior je tým velkého překvapení a doma vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Týn je rozjetý a Strakonice žádný kvalitní fotbal nepředvádí. Aspektem bude špatné hřiště ve Strakonicích, ale věřím že Týn urve tři body.