Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 15:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.5

Zázemí

6.0

Planá udolala Sedlec, ten může litovat špatné koncovky. Hned třikrát trefil tyč!


Branky


82. J. Carda
31

Jediným úspěšným střelcem byl domácí Carda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se musí obejít bez Bláhy

 I přes absenci distancovaného Bláhy a zraněné špílmachra Chromého měl Sedlec v Plané po většinu zápasu víc ze hry, kterou výborně režíroval Zíka. Jenže v prvním poločase tři výrazné šance neproměnil Staněk a gól T. Kučery rozhodčí neuznal pro údajný ofsajd.

 

Nováček si dobře postavil tyče, Carda rozhodl

I po přestávce počítali šance hlavně hosté. Jenže ránu Zíky zastavilo břevno, šance T. Kučery a Milana Peška v poslední chvíli hasila domácí obrana a když šel deset minut před koncem T. Kučera sám na Nováčka, byla z toho opět jen tyč. Domácí měli jednu obrovskou šanci, jíž zahodil Balogh, když z malého vápna trestuhodně minul zcela prázdnou bránu. Plánští se pak prosadili osm minut před koncem po rohu, který zblízka doklepnul Carda - 1:0. Ještě v posledních minutách měl vyrovnání na hlavě Koch a M. Kučera v nastavení trefil tyč, gól ale Sedleckým zkrátka nebyl souzen. Planá tak uhrála důležité tři body a Sedlec, bojující o záchranu, udržela v tabulce daleko za svými zády.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (asistent trenéra): "Pro nás jedno z těch nejdůležitějších utkání sezony! A stejně tak jsme k tomu přistupovali. Věděli jsme, že musíme za každou cenu urvat 3 body a to se nám taky podařilo. Náš výkon nebyl nikterak slavný, nicméně plný počet bodů z těchto zápasů je o to důležitější! Sedlec měl šance, my jsme měli šance a rozhodl to jeden gól. Chtěl bych pochválit a poděkovat celému mančaftu za týmový kolektivní výkon! Z nichž bych chtěl vyzdvihnout dvě individuality - v bráně nás podržel Honza Nováček a na levé záloze zahrál perfektně Martin Píchal."

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Tentokrát jsme si rozhodně nezasloužili prohrát, spíš naopak, jenže když nedáme gól... Brankáři Nováčkovi asi ještě teď zvoní v uších, hned třikrát za ním totiž zvonila tyč. Máme personální nouzi, Milan Bláha dostal pět týdnů distanc, Michal Chromý se brzy zranil, na střídání jsme měli jednoho hráče. Přesto, nebo možná právě proto, jsme se ale dokázali semknout a kdo utkání viděl, potvrdí, že jsme hráli fakt dobře. Nejvíc mě mrzí moje šance asi 10 minut před koncem, šel jsem sám na branku, ale trefil jen tyč, prakticky vzápětí jsme dostali nešťastný gól po rohu a když jsme i v poslední minutě trefili jen tyč, odjeli jsme smolně bez bodu. Myslím si ale, že pokud takhle budeme hrát i dál, tak se zachráníme. Každopádně budeme makat až do posledního kola."



Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - M. Beran [-] , O. Hotový [-] , M. Píchal [-] , D. Kneys [-] , T. Pintér [-] - T. Řehoř [-] , J. Szabó [-] (31. T. Plojhar [-] ) - J. Carda [-] , L. Kitzler [-] (90. P. Vobořil [-] ) , L. Balogh [-] (86. M. Svobodný [-] )

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Kučera [-] , T. Kučera [-] , M. Pešek [-] , M. Pešek [-] , J. Koch [-] , J. Staněk [-] , M. Chromý [-] (42. D. Ambrož [-] ) , J. Špán [-] , J. Zíka [-] , R. Hudec [-]

ŽK: 58. M. Píchal , 90. O. Hotový - 75. M. Kučera .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Ťupa Michal - TAUBER Lukáš, SLEPIČKA Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Ťupa Michal: 8
Hrací plocha: 8
Zázemí: 6
Výkon domácích - SK Planá: 7
Výkon hostů - SK Sedlec: 8
Hráč utkání - hosté: Jaroslav Zíka
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Ťupa Michal: 8
Hrací plocha: 7
Výkon domácích - SK Planá: 6
Výkon hostů - SK Sedlec: 7
Hráč utkání - hosté: Jaroslav Zíka

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Planá jde za svým a doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Planá má formu.