Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Vodňany vyprovodily Slavii s bůrem. Pro hosty je takový výsledek krutý, přiznává domácí kouč Hrachovec


Branky


31

Vodňany po ztrátě se Sedlecem zabraly a jasným rozdílem porazily Slavii ČB, dva góly vstřelil Rauscher.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slávisté své šance nedali a po půli bylo rozhodnuto

Slávisté nastoupili do zápasu notně oslabeni, když postrádali hned pět hráčů a využít tak museli dorostenců, kteří přitom měli v nohách dopolední start ve své kategorii. Přesto začali nebojácně a bleskově si vypracovali dvě šance. Už v první minutě tak musel domácí stoper vyhlavičkovat míč z opuštěné brány. Na druhé straně mezi tyčemi marnou snahu svých spoluhráčů o úvodní branku sedmnáctiletý gólman Petr Kocián, který zažil ostrou premiéru mezi muži.

 

Jak už bylo zmíněno, z první akce utkání málem udeřilo, ale Pauchovu hlavičku na brankové čáře zlikvidoval obránce Konvička. Domácí vůbec začali hodně bohorovně, po nepřesné rozehrávce střílel ale Kindermann jen hodně slabě mimo tyče. A do třetice Slavia - po rychlé akci se tlačil do zakončení Bravenec, ale byl včas zblokován. A tak udeřilo na druhé straně. Hosté ztratili míč, Kunc ho na velkém vápně šikovně prostrčil k Bečvářovi a ten už si věděl rady - 1:0. O šest minut později to bylo už o dvě branky. Bečvář se proměnil v asistenta, výborně se uvolnil, nabídl přihrávku před bránu Rauscherovi a ten míč se štěstím procedil o pár milimetrů za brankovou čárů - 2:0.

 

A třetí kus do šatny přibalil slávistům Kunc. Kvapil vyvezl míč, Kinkor se vyhnul obránci, ale jeho přízemní střelu Kocián výborně nohou vyrazil. Jenomže míč zůstal nekrytý a Kunc jej dopravil na místo určení - 3:0.

Rauscher dal svůj druhý gól

V 51. minutě to bylo o čtyři góly. A jednalo se o hodně jednoduchý gól. Šourek svým nákopem přes půlku hřiště oslovil nabíhajícího Rauschera, kterého si beci nijak nevšímali a vodňanský hráč tak zakončil sólo - 4:0. Hosté následně rezignovnali a domácí byli na hřišti pány. O poslední změnu skóre se postaral Kinkor. Hudák po své nepovedené zblokované střele vybojoval na soupeři míč zpět, předložil ho na malé vápno kolegovi a bylo to 5:0.

ZÁZNAM ZÁPASU



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): "Naše vítězství bylo zasloužené, ale určitě ne takovým rozdílem. Soupeř totiž hrál velmi dobře, taková prohra je pro něj hodně krutá. Už v druhé minutě jsme mohli prohrávat o dvě branky. Následně jsme měli tři šance a dali tři branky. Slávisté měli stejný počet příležitostí, ale góly nedali. Ve druhé půli jsme už byli jednoznačně lepší, soupeř asi polevil i pod dojmem jasného stavu a už nekladl odpor. První půle ale byla velmi vyrovnaná a soupeř hrál opravdu velmi dobře. Všechny naše góly padly po pěkných kombinačních akcích."




Sestavy


FK Vodňany
P. Váverka [-] - J. Rauscher [-] , L. Kunc [-] , L. Malík [-] (50. P. Hrachovec [-] ) , M. Kvapil [-] (73. J. Kalianko [-] ) , D. Václavík [-] , D. Bečvář [-] , J. Kinkor [-] (78. F. Hubáček [-] ) , T. Konvička [-] , O. Hudák [-] , D. Šourek [-]

SK Slavia České Budějovice
P. Kocián [-] - V. Bravenec [-] , O. Wegenkittl [-] , P. Kindermann [-] , O. Kindermann [-] , F. Pauch [-] (72. R. Holý [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] (86. R. Toman [-] ) , P. Rajzl [-] (46. D. Šťastný [-] ) , M. Bohůnek [-] , J. Wagner [-] (66. Š. Havlíček [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Náprava Miroslav - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hosté se doma probudili a potvrdí to i ve Vodňanech

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Těžký zápas. Vodňany překvapivě ztratily v Sedleci a Slávka se zvedá. Vidím to na remízu.