Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 13:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Sedlec se oklepal z neúspěchů a posvítil si na Vodňany!


Branky


33

Vodňany hrály cely druhý poločas v přesile jednoho muže, na bojovné domací mužstvo to ale nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krvavá tečka za poločasem

Od 30. září čekal sedlecký tým na výhru. A díky obětavému a odmakanému výkonu se mu proti favorizovaným Vodňanům konečně zadařilo. 

 

Sedlec zahustil střed pole a zabránil tak obvyklým útočným rejdům vodňanských mladíků. Ti naopak v obraně hodně riskovali, a to se jim vymstilo už v 9. minutě. Brankář Váverka vyběhnul daleko z branky, míč ale dostal jen ke Staňkovi, ten ho posunul na Kučeru, který si poradil s obráncem a zamířil přesně do opuštěné branky.

 

 

Vodňanští pak drželi míč častěji, ale žádné velké šance si netvořili, sedlecká obrana po návratu Martina Peška působila po dlouhé době kompaktním dojmem. To sedlecké brejky byly hodně nebezpečné, ale koncovka domácích už v první půli nebyla přesná.

 

 

Před poločasem pak přišel důležitý okamžik. Jizba se snažil obejít domácího Bláhu, ten ho chtěl zády k němu tělem zastavit, jenže o hlavu menšího hráče nechtěně trefil i loktem. Rozhodčí situaci zjevně pořádně neviděli, ale i pod dojmem z následků (mladíček měl ošklivý krvavý šrám na odkem) tasil hlavní po dohodě s asistentem červenou kartu. Pro Jizbu utkání také skončilo a celý SK Sedlec mu přirozeně přeje rychlé uzdravení. 

Deset sedleckých pohrobků se ale ve druhém poločase vzepjalo k výbornému výkonu. Hned po 5 minutách vysunul Martin Pešek Kučeru, ten šel úplně sám na brankáře Váverku, udělal mu kličku a bylo to 2:0.

 

Vodňany držely míč a snažily se o souhru, ta se jim ale příliš nevedla. Naopak Sedlec mohl vést dokonce 3:0. Po uklouznutí obránce běžel Kučera potřetí sám na branku, ale tentokrát byl úspěšnější brankář, který jeho střelu vyrazil. Hosté se nakonec branky dočkali, po pěkné křídelní akci zakončoval Kalianko. Stav 2:1 pro Sedlec už se ale nezměnil, a tak se domácí mohli po 196 dnech konečně zase radovat z výhry. A navíc zasloužené. Zkušenost (8 sedleckých hráčů už překročilo třicítku a 2 střídající dokonce čtyřicítku) tentokrát předčila mladický elán (kromě dvou hráčů všichni Vodňanští mladší 22 let).



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Konečně! Konečně jsme předvedli výkon hodný téhle soutěže a zcela po zásluze jsme proti mladíkům z Vodňan vyhráli. Poprvé od září, takže většina z nás už zapomněla vítězný pokřik :) Věděli jsme, jaký hrají šikovní a rychlí vodňanští kluci fotbal, a tak jsme se na to připravili a vhodně zahustili střed hřiště. Díky tomu jsme soupeře donutili pasovat, a to jim příliš nevycházelo. Naopak naše brejky byly tentokrát smrtící a potvrdilo se, že když dám náhodou gól, tak vždycky bodujeme :) Šli jsme do vedení, ale velkou komplikací bylo vyloučení Bláhy chvíli před poločasem. Jak je velký, tak nechtěně trefil maličkého Jizbu loktem do obličeje, když ho ten chtěl oběhnout. Chtěl bych za nás všechny hlavně vzkázat, že nás zranění soupeře moc mrzí a věříme, že se bude mladý Láďa zase brzy prohánět po trávníku. I přes oslabení jsme z dalšího brejku po poločase zvýšili na 2:0, ale protože třetí samostatný únik už jsem neproměnil, tlak v přesile hrajících Vodňan stoupal. Naštěstí z něj vytěžili jen jednu branku, a tak jsme se v boji o záchranu zase přihlásili k týmům toužícím se jí vyhnout. Příští týden chceme uspět i v Plané a opustit sestupovou příčku."




Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Bláha [-] , T. Kučera [-] (76. V. Šindelář [-] ) , M. Pešek [-] , M. Pešek [-] (86. V. Kozel [-] ) , J. Koch [-] , J. Staněk [-] (89. D. Ambrož [-] ) , M. Chromý [-] , J. Špán [-] , J. Zíka [-] , R. Hudec [-]

FK Vodňany
P. Váverka [-] - J. Rauscher [-] , L. Kunc [-] , M. Kvapil [-] , D. Šourek [-] , D. Václavík [-] (89. J. Kinkor [-] ) , D. Bečvář [-] , F. Hubáček [-] (58. R. Funda [-] ) , L. Jizba [-] (46. J. Kalianko [-] ) , O. Hudák [-] , M. Polanský [-] (62. P. Hrachovec [-] )

ŽK: 20. T. Kučera , 81. V. Šindelář - 32. D. Václavík . ČK: 43. M. Bláha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Crkva Robert - TŮMA Vítězslav, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Crkva Robert: 6
Hrací plocha: 9
Výkon domácích - SK Sedlec: 9
Výkon hostů - FK Vodňany: 4
Hráč utkání - domácí: Tomáš Kučera

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Sedlec prohraje a natáhne tak svou nelichotivou šňůru o další týden.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů