O. Lukeš 66. (vl.)
1:3
(0:0)
58. P. Vařil (p.)
61. P. Vařil
71. O. Lukeš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:00

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro sebe uzmula týnská Olympie a už je první!


Branky


66. O. Lukeš (vl.) - 58. P. Vařil (p.) , 61. P. Vařil , 71. O. Lukeš
31

Bavorovice nedokázaly v přímém souboji udržet první příčku. Výbornou formu má na úvod jara Pavel Vařil, týnský útočník skóroval za dvě kola rovnou pětkrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly neplatily

V první půli hrály Bavorovice po větru, byly agresivnějším celkem a dostávaly se včas k odraženým míčům. Z hostující strany to oproti tomu byla spíše jen překopávaná, kombinace znemožňoval i velmi těžký terén. Domácí hrozili po standardkách, ale největší šanci jim nabídli minelou hosté sami. Brankář Kubík totiž při odkopu na hrbolatém hřišti netrefil míč čistě, ale jen pár mtrů před sebe, kde si ho na středu hřiště pohodlně sebrali domácí borci, jenomže zakončující střelec prázdnou bránu překopl.

 

I hosté ale zahrozili a dokonce dvakrát dostali míč za brankovou čáru, jenomže pomezní rozhodčí jejich radost pokaždé překazil zdviženým praporkem.

Vařil zavelel a hosté si odváželi první místo v tabulce

Domácí ve druhé půli brzy provedli své jediné střídání v zápase, v 55. minutě sáhl ke změně i hostující kouč. A právě střídající Dvořák se prodral do úniku, byl sražen ve vápně a Vařil suverénně proměnil - 0:1.

 

Za pár minut už to bylo o dvě branky. Meidl nádherným pasem ze standardky našel Vařila a kanonýr jara se opět, tentokrát hlavou, nemýlil. Domácí pak vrhli síly do útoku a ze standardní situace snížili - 1:2. Gólově bohatou pasáž zakončil hlavou pravý bek Olympie Lukeš. Gól padl jak jinak než po standardce, roh opět zahrával Meidl - 1:3.

 

"Baby" se nevzdaly a chtěly se zápasem ještě něco udělat, hosté ale odmítali okének v obraně využít.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): "Hrálo se na super katastrofickém terénu. Hrbolatý, neuválcované, nešlo kombinovat, takže se každý bál hrát, aby něco nezkazil. Kdybychom po špatném odkopu brankáře dostali branku, byl by to asi problém. Za stavu 3:1 jsme chodili do častých přečíslení, ale bohužel jsme je nevyužili. Za tři body jsem rád, na takovém terénu je umění hrát fotbal. Nelíbil se mi výkon pomezních rozhodčích při posuzování domnělých ofsajdů. Co si dovolí vůči rozhodčím hráč Bavorovic Šafránek, to nepochopím, jde o nedisciplinovaného hráče. Hráčem zápasu zvolím Vařila za jeho dvě branky, byť jich mohl přidat ještě více. Šlo ale o kolektivní výkon."



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Hanousek [-] , J. Trnka [-] , D. Rottenborn [-] , F. Řehák [-] - F. Šafránek [-] , M. Štěpánek [-] , M. Blažek [-] - P. Babka [-] - M. Hurný [-] , L. Červenka [-] (49. J. Kuchař [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - O. Lukeš [-] , J. Brom [-] , J. Meidl [-] , M. Boček [-] (74. M. Šálený [-] ) - J. Plojhar [-] (83. V. Červenka [-] ) , M. Tupý [-] , J. Liška [-] (55. P. Dvořák [-] ) , L. Stoklasa [-] - P. Vařil [-] , T. Houska [-] (80. A. Novotný [-] ) -

ŽK: 56. F. Šafránek , 61. J. Kuchař , 68. J. Trnka - 22. M. Boček , 65. O. Lukeš , 87. M. Tupý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vítek Miroslav - BRYCH Jiří, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Jan Pintér
Tip experta: remíza

Šlágr kola, škoda, že Bavorovice nehrají tradičně od 10:00, ten zápas bych chtěl opravdu vidět. Oba týmy jsou na tom dobře. Těžké tipovat. Podle mě utkání skončí remízou.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích