1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior na těžkém terénu udolal poslední Velešín


Branky


33

Hosté ale byli domácím vyrovnaným soupeřem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Máška rozhodl

První šanci měli hosté, v 15. minutě Semerád T. vystrašil Lízala, když jeho křižná střela šla vedle.  Ve 24. minutě po chybě hostujícího golmana se dostal k míči Boukalík a jeho střelu zblokoval na poslední chvíli obránce. První povedená akce domácích v 35. minutě skončila gólem a jak se později ukázalo, i rozhodujícím. Šrámek V. dal za obranu pěkný míč a Máška svůj brejk proměnil - 1 : 0. To bylo vše v prvním poločase. 

Velešín nevyrovnal

Ve druhém zahrozili jako první v 50. minutě opět hosté a to po našich chybných přihrávkách se dostal k balonu Semerád T., ale vyslal na Lízala slabou střelu. V 60. minutě mohl navýšit skóre T.Kostka, když si ve vápně poradil se dvěma obránci, ale v zakončení  trefil nohy hostujícího golmana. V 72. minutě hosté pěknou akci zakončoval za vápnem z voleje Pomije vysoko nad.  Pěkný moment domácího celku přišel v 80. minutě, když mladý Juhaňák nebojácně prošel do vápna a vypustil ze své levačky výbornou překvapivou střelu přes celou bránu, ale radost mu překazil skvělým zákrokem hostující brankář.

 

 

Statistiky

Střely na branku  3 : 2
Rohy  6 : 1




Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka (vedoucí mužstva): " Krásné fotbalové počasí se bohužel nepřeneslo na trávník, jehož kvalita byla velmi mizerná a fotbalu to neprospělo. Diváci viděli holomajznu. My jsme nemohli hrát kombinační hru, každá druhá přihrávka byla špatná. Hosté se s tím vyrovnali lépe a většinu utkání působili na oko diváka lepším týmem, ale jen ve středu pole.Diváci přece jenom za těch devadesát minut pár pěkných okamžiků viděli. "

FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): „Utkání ve Strakonicích začalo oboustranně nepřesně, největší problémem byla nerovnost terénu. Pamatuji na Fezku daleko lepší pažit. Do první šance jsme se dostali až v 16´, kdy po pravé straně se do vápna probil S.Šálek, ale jeho střela šla těsně vedle. Ve 23´po našem špatném výkopu se dostal do šance domácí M.Boukalík, ale jeho střelu za už překonaným gólmanem V.Ottenschlägerem skvěle vykopl skluzem T.Pomije míč na roh. V 35´ už udeřilo, na pravé straně jsme propadli po dlouhém centru a domácí J.Máška svůj brejk zakončil k tyči - 1:0. Do konce poločasu, to byla, už jenom samá nepřesnost na obou stranách. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře, v 50´ unikl S.Šálek, byl před vápnem podražen M.Kostkou, ale přímák poslal J.Zatloukal vedle. V 61´ nás podržel gólman V.Ottenschläger, který vykopl v pádu tutovku T.Kostky. V 68´ jsme po akci T.Semeráda a střelou S.Šálka vsítili gól, ale k překvapením všech asistent rozhodčího signalizoval ofsajd. V 72´ po akci S.Šálka a P.Fišera zakončoval F.Zimek nad branku. V 80´ se opět vyznamenal V.Ottenschäger z rychlého protiútoku domácích střelu D.Juhaňáka vyrazil na roh. Domácí jsme posléze zatlačili do jejich vápna, ale ne a ne se dostat do gólového zakončení. V 85´ M.Vlačuha přehazoval domácího brankáře L.Lízala, ale ten jeho lehký lob kryl. Poslední střela T.Pomijeho v 89´ šla vedle. Musím konstatovat, že tomuto utkání by více slušela remíza, ale osud to nechtěl. Ve druhém poločase jsme herně byli lepší, ale bohužel jenom k vápnu, do gólové šance nás nepustili naše nepřesné finálové přihrávky."



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - P. Cibulka [-] , M. Čapek [-] , M. Kostka [-] , R. Kočí [-] , M. Boukalík [-] (73. J. Maršala [-] ) - J. Máška [-] (69. D. Juhaňák [-] ) , M. Šrámek [-] , T. Kostka [-] (89. D. Gondek [-] ) , V. Dohonyi [-] - V. Šrámek [-]

FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - S. Šálek [-] , M. Vlačuha [-] , P. Fišer [-] , J. Zatloukal [-] , T. Semerád [-] , F. Zimek [-] , J. Severa [-] , K. Zatloukal [-] , T. Pomije [-] , J. Šváb [-]

ŽK: 51. M. Kostka , 84. V. Dohonyi , 88. D. Juhaňák - 50. P. Fišer , 68. J. Zatloukal , 70. M. Vlačuha .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Ťupa Michal - NOVOTNÝ Jiří, JEVČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 4. 2018 15:40
A co takhle zmínit neuznaný Gool Velešína a ubohé rozhodování panu sudich trocha soudnosti neuškodí...
11. 4. 2018 08:54
Michal Špírek
Hezký den, zmíněno je to v komentáři trenéra ;)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Jan Pintér
Tip experta: výhra domácích

Junior jsem viděl minulý týden na Loko a opět potvrdili svou zkušenost. Kosťa s Šusem tam udělali zápas, doma jsou dobrý a tak budou chtít body zvenku potvrdit i 100% ziskem doma.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích