4:2
(3:2)
9. R. Mach (p.)
35. J. Ketzer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní pomohl proti Vacovu Gutheisův hattrick


Branky


24. M. Sivák , 33. P. Gutheis , 38. P. Gutheis , 88. P. Gutheis - 9. R. Mach (p.) , 35. J. Ketzer
31

Domácí útočník se proti vacovskému soupeři činil...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová první půle

Do zápasu pod komínem vstoupil lépe hostující Vacov a už v 9. minutě šel do vedení. Domácí Dušek fauloval v pokutovém území a tak se pískala penalta, kterou s přehledem proměnil Mach. 0:1. Větřní se postupně oklepalo a začalo těžit z rychlého přechodu do útoku. Ve 24. minutě byl před vápnem hostů sražen domácí Zdeněk Chupík, k přímáku se postavil domácí Sivák a střelou přes zeď vyrovnal na 1:1.   Od té chvíle bylo Větřní jednoznačně lepším a nutno podotknout že fotbalovějším týmem. Vacov hrozil hlavně ze standardek, které však nedokázal využít a tak ve 33. minutě přišel trest. Sivák vybojoval míč ve středu hřiště, přihrál jej Gutheisovi a ten umístěnou střelou na zadní tyč z hranice vápna, rozradostnil domácí fanoušky. Za dvě minuty však bylo srovnáno. Míč se trochu se štěstím dostal k hostujícímu Ketznerovi a ten propálil Dobrovodského. 2:2.   Větřní přidalo na obrátkách a výsledkem byla další vstřelená branka v hostující síti. Sivák opět vysunul Gutheise, ten ve vápně posadil na zadek Uhlíře a zavěsil. 3:2. Nic jiného se v prvním poločase neudálo. 

 

Hattrick Gutheise

Druhý poločas začal náporem Vacova, s kterým si domácí hráči poradili a postupně začali Vacovu opět zatápět. V 60. minutě měl obrovskou šanci domácí Podskalský, ale výborně ho nadvakrát vychytal Klas. Vacov otevřel hru, ale domácí ne a ne přidat pojistku. Následovala série dobře zahraných rohů a po jednom z nich dostal Pliška hlavou míč do sítě, ale radost domácích byla předčasná, pískal se offside.   Poté Poláček střelou z 25 metrů málem zlomil horní tyč, míč se odrazil ke Gutheisovi, ale ani on nedokázal dostat míč do sítě. A o chvilku později Sivák našel Gutheise na zadní tyči, ale Klas si s jeho pokusem věděl rady. Vacov toužil vyrovnat, začal ještě více nakopávat ale obrana Větřní pod vedením zkušeného Michala Plišky, nepřipustila žádnou komplikaci. Deset minut před koncem se do velké šance dostal Sivák ale z těsné blízkosti minul a chvilku po něm šel sám na branku Cifreund, ale ani on nebyl úspěšný. A tak se ujala až poslední šance zápasu. V 88. minutě Poláček zatáhl míč po levé straně, nacentroval nepřesně, ale odražený míč si našel Gutheis, který pohotovou střelou levou nohou a svou třetí brankou v zápase, upravil na konečných 4:2. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): "Porazit Vacov byl náš jasný cíl a jsem moc rád, že se nám to podařilo. Jejich hra je založená na důrazu a soubojích, my jsme si s tím poradili a zaslouženě bereme 3 body. Byl to divoký zápas, ale myslím že především našim fanouškům se musel líbit. Chtěl bych pochválit celý tým za předvedenou hru, nasazení a bojovnost. Každý do toho dal kus sebe a bylo to znát. Hlavně z našich mlaďochů mám velkou radost, jak Zdenda Chupík tak Patrik Kotlár předvedli velmi kvalitní výkon. A super zahrál Martin Sivák."




Sestavy


SK Větřní
M. Dobrovodský [-] - M. Pliška [-] , P. Podskalský [-] , P. Kotlár [-] (89. J. Peťule [-] ) , P. Vnuk [-] , J. Skok [-] , J. Dušek [-] (48. M. Rada [-] ) , M. Sivák [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , Z. Chupík [-] (66. J. Cifreund [-] )

SK Vacov
P. Klas [-] - V. Zábranský [-] , A. Jírovec [-] , R. Mach [-] (56. M. Čejka [-] ) , F. Zitta [-] , M. Valta [-] , M. Moutelík [-] (67. S. Pšenička [-] ) , A. Bujok [-] , V. Uhlíř [-] , J. Ketzer [-] , A. Mach [-]

ŽK: 84. P. Vnuk - 15. M. Valta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lepič Jiří - TOUCHA Matěj, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Špírek

Expert: Jan Pintér
Tip experta: výhra domácích

I když Vacov sebral body Bavorovicím, tak Větřní se oklepe z venkovní prohry ve Velešíně a gólová mašina Ruda bude před vlastním publikem opět excelovat a jak vždycky říkal, semelou je do polívky a namažou na chleba.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza