1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vacov sehrál s lídrem vyrovnanou partii


Branky


0

Náskok Bavorovic na čele tabulky se hned na úvod jara ztenčil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Domácí celek vlétl do jara na výbornou a už v 7. minutě utkání slavil první gólovou trefu. Po rychlé akci se Filip Zitta nerozmýšlel a z úrovně velkého vápna se opřel do míče. Míč zaplul do růžku brány, Sýkora neměl nárok. Bavorovičtí hrozili zejména střelami poza vápna, hosté v prvním poločase orazítkovali tyč a dvakrát se vyznamenal výbornými zákroky Klas.

Hanousek vyrovnal

I ve druhém poločase měly oba celky po dvou brankových příležitostech, ale proměnit jedinou dokázaly Bavorovice. Hosté se dostali v 63. minutě k rohovému kopu, střílený centr propadl až k Hanouskovi a po hlavičce bylo srovnáno. Pak už se na skóre nic neměnilo a Vacov tak uhrál s prvním týmem tabulky cenný bod.

 



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Stanislav Klas (trenér): "Řekl bych, že zasloužená remíza. Hrálo se ve velkém větru. Hráčem zápasu volím našeho brankáře, protože nás několikrát podržel, a to v každém z poločasů."




Sestavy


SK Vacov
P. Klas [-] - V. Zábranský [-] , A. Jírovec [-] , F. Zitta [-] , M. Valta [-] (82. S. Pšenička [-] ) , M. Moutelík [-] , F. Roučka [-] (72. D. Vítovec [-] ) , A. Bujok [-] , V. Uhlíř [-] , A. Mach [-] , J. Červenka [-] (58. M. Čejka [-] )

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Trnka [-] , F. Řehák [-] (46. L. Červenka [-] ) , J. Hanousek [-] , T. Koranda [-] , D. Rottenborn [-] - F. Šafránek [-] (89. J. Kuchař [-] ) , T. Kučera [-] , M. Blažek [-] , M. Štěpánek [-] - P. Babka [-] -

Hráči zápasu: P. Klas .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Jiří - ŤUPA Michal, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.