4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá šla do vedení, Týn ale utkání otočil. Vařil nasázel hattrick


Branky


23. P. Vařil , 52. P. Vařil , 53. J. Brom , 82. P. Vařil - 5. L. Kitzler
0

Domácí vstoupili do jara přesvědčivým vítězstvím, když přehráli Planou. Důležitým momentem duelu byl povedený vstup Olympie do druhé půle, když v krátkém sledu dvakrát skórovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srovnáno

Utkání předcházela minuta ticha, když Olympie nedávno přišla o skalního příznivce, pana Miroslava Kusbacha.

 

Plaňáci vstoupili do zápasu nebojácně a dokázali si vydobýt několik standardek v blízkosti týnské brány. A v páté minutě po rohu slavila úspěch. Nevysoký brankář Kubík neudržel míč v rukavicích a od Kitzlera se balón došoural pár centimetrů za brankovou čáru. Domácí zareagovali velkou šancí 7, který po nákopu postupoval z pravé strany sám na Hotového, křížnou ránou ale o chloupek minul. Hosty mrzela až situace z 23. minuty. Carda namířil svou střelu v šanci do Kubíkových rukavic, následoval bezchybný brejk, parádní centr z levé strany a Vařil se mohl díky usměrnění míče do sítě radovat. Týn byl po většinu první půle aktivnějším celkem a přihrávkami dokázal vyšachovat plánské obránce.

 

Ve 34. minutě bylo před Hotovým opět živo, když odražený míč orazítkoval břevno. Hosté zahrozili z přímáku, Kubík byl ale u své tyče včas a nepříjemnou ránu Pintéra vyrazil.

Dva direkty složily Planou

Hostům nevyšel vstup do druhé půle a Olympie rozhodla. V 52. minutě si Vařil vyskočil na centr, hlavičku nasměroval přes délku celé brány a míč zapadl pod břevno. Uběhlo pár skund od rozehrání a bylo to 3:1. Týn opět přehrál Plánské, nabito dostal za vápnem Brom a životní ránou trefil šibenici. Plánským se nedařilo dostat do hry, domácí měli další šance. Jenže ty využity nebyly a tak mohl přijít trest. Jenomže Špírek sám proti Kubíkovi zaváhal, po nepovedené kličce skončil míč decimetr vedle tyče. Po rohovém kopu pak neuspěl ani hostující Beran a Týn definitivně uklidnil kdo jiný, než Vařil. V 82. minutě trochu se štěstím dostal sám před Hotovým míč do sítě - 4:1. Domácí si připsali zasloužené vítězství a tlačí se na vedoucí Bavorovice.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér):




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - J. Brom [-] , M. Boček [-] , J. Meidl [-] , O. Lukeš [-] - J. Plojhar [-] , M. Tupý [-] (77. M. Šálený [-] ) , J. Liška [-] (64. P. Dvořák [-] ) , L. Stoklasa [-] - P. Vařil [-] , T. Houska [-] (85. A. Novotný [-] ) -

SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , L. Kitzler [-] (75. P. Vobořil [-] ) , T. Plojhar [-] , J. Pintér [-] , D. Kneys [-] , Z. Lexa [-] (46. M. Špírek [-] ) , J. Szabó [-] , F. Čertík [-] , J. Carda [-] , M. Beran [-]

ŽK: 34. J. Liška , 63. J. Plojhar , 81. M. Šálený - 23. J. Pintér , 45. Z. Lexa .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Jevčák Martin - MRÁZ Roman, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.